terenia1 pisze:Kurcze w tej chwili w schronisku jest około 9-10 małych kociaków z tego co wiem wet schroniskowy jedzie na urlop na dwa tygodnie i kociaków nie zaszczepibo podobnież jak zeznał nie będzie trzymał w lodówce szcepionek - jakiś debil cholerny
nic nie rozumię o co mu chodzi, on wróci za dwa tygodnie a z tych kociaków może nie przeżyć nawet jeden
![]()
Kurcze z kasą stoimy słabo, ale myślę że trzeba tym maluchom dać szansę - szczepionka trikat po całkiem dobrej cenie kosztuje 16zł - to jest czasami koszt zycia jednego kociaka![]()
Ja dołożę sie do szczepień schroniskowych maluszków - dla 4 maluszków zaoferuję szczepienie , może ktoś jeszcze pomoże maleńtasom schroniskowymczyli jeszcze około 6-7 szczepionek :!:
Ja kurcze golec coś ostatnio jestem- ale se zaśpiewam jak Golec i 2 szczepionki dam - ale dopiero w środę mogłabym dać ( po wypłacie

A i dzisiaj uskuteczniłam taką fajną gadżeciarnię

Zrobiłam takie magnesy na lodówkę które również są otwieraczem do piwa np.i jako cegiełkę 5 zł proponuję.
Już mam za 3 szt.
10 jest przekazane do dalszego rozprowadzenia (min Cookie)
Więc może z tego kaskę też przekazać na szczepionki.
Bo ja myślałam żeby za to zakupić jedzenie dla maleńtasów.
Ale po co jedzenie jak maluchy bez szczepionki nie mogą nieprzeżyć i kogo wtedy będziemy karmić

Postaram się wkleić zdjęcie tych magnesów, ale to chyba jutro