inga.mm pisze:troszkę mi zostało, tylko są rózne dawki
Niestety tylko tyle wiem tzn nazwe leku znam ale dawki juz nie , a Izka ,znając zycie, bedzie na forum dopiero w nocy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inga.mm pisze:troszkę mi zostało, tylko są rózne dawki
iza71koty pisze:inga.mm pisze:troszkę mi zostało, tylko są rózne dawki
tak rzeczywiście na wątku głównym pisałam o Synergalu.To świetny lek jeśli chodzi o urazy, spuchnięcia czy poważniejsze sprawy.Zapobiegawczo można podać na ostrzejsze wirusówki. Potrzebowałam go dla Ogonka. Z braku laku, dałam mu Unidox juz dwa dni i widzę poprawę.Jeszcze z 4 dni i powinno być całkiem dobrze.
Myśle ale jakoś kojarzę ze Synergal jest tylko po 250mg tabletka. Chyba że chodzi Ci o Synulox? Ten ma dwie różne dawki. Mniejsza i większa.
iza71koty pisze:Postaram się zaraz zrobić takie przybliżone Rozliczenie jak to wygląda z wydatkami.
Wpłata odDobrego Duszka - 80 zł
![]()
![]()
![]()
Anonimowy Darczyńca z Forum - 50 zł
![]()
![]()
![]()
W przybliżeniu. Trzy kilo udek. Dziennie gotuję kilogram. To zaledwie 4 sztuki.- 15 zł
paszteciki Gourmeta 1 plus jeden za połowę ceny 7 sztuk - 14 zł
Krople plus strzykawki plus wizyta u Weta - 41 zł
Immunodol miałam świeży.
Mleko Nan2 w sumie dwa opakowania cena za sztukę 14 zł.Razem 28 zł.Pozostała połowa drugiego.W piatek bede chciała kupić normalne mleko dla kociąt.Kosztuje 25 zł.
Nie liczę tu wacików, chusteczek, soli fizjologicznej,talerzyków jednorazowych czy innych drobiazgów.
Tuńczyk w wodzie 2 sztuki - 6 zł
Kocyki polarowe plus kołderka - 10 zł
Wychodzi mi 114 zł
130 zł minus 114 zł pozostaje na plusie 16 zł.Jeśli gdzieś się pomyliłam to proszę mowić. Czuję się paskudnie. Jestem bardzo chora.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 25 gości