Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Wiora co u Ciebie?Dobrze się czujesz? Odezwij się do nas.
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Jeśli chodzi o koteczkę z piwnicy Bartusia moja opcja to Julitka.Podoba mi się tez Andzia.Chyba że Ktoś ma inna propozycję. To milutka fajna kicia. Młodziutka.Imię musi pasować do charakteru.
Andzia mi się podoba
welina pisze:iza71koty pisze:Wiora co u Ciebie?Dobrze się czujesz? Odezwij się do nas.
Wiora przy mnie umierali moi bliscy i wszystkie zwierzęta.Ból nie do opisania ,kto nie przeżył takiej traumy nie zrozumie..Byłaś przy tym kociaku- nie umierał w samotności.Niech te słowa będą dla Ciebie pocieszeniem.Trzymaj się.
iza71koty pisze:skarbonka pisze:iza71koty pisze:Jeśli chodzi o koteczkę z piwnicy Bartusia moja opcja to Julitka.Podoba mi się tez Andzia.Chyba że Ktoś ma inna propozycję. To milutka fajna kicia. Młodziutka.Imię musi pasować do charakteru.
Andzia mi się podoba
Mi też![]()
![]()
ja jestem za tym, żeby była Andzia.Dziewczyny co Wy na to?
iza71koty pisze:Ewuś wiesz z czym mi się kojarzy imię Lolitka? No niestety z tym właśnie mi się kojarzy....Przepraszam. To porządna kicia. Młoda dziewczynka. Seksu nawet nie zaznała a już jest po sterylce.
iza71koty pisze:Ewuś wiesz z czym mi się kojarzy imię Lolitka? No niestety z tym właśnie mi się kojarzy....Przepraszam. To porządna kicia. Młoda dziewczynka. Seksu nawet nie zaznała a już jest po sterylce.
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Ewuś wiesz z czym mi się kojarzy imię Lolitka? No niestety z tym właśnie mi się kojarzy....Przepraszam. To porządna kicia. Młoda dziewczynka. Seksu nawet nie zaznała a już jest po sterylce.
![]()
![]()
welina pisze:iza71koty pisze:Ewuś wiesz z czym mi się kojarzy imię Lolitka? No niestety z tym właśnie mi się kojarzy....Przepraszam. To porządna kicia. Młoda dziewczynka. Seksu nawet nie zaznała a już jest po sterylce.
Izuniu każdy ma inne skojarzenia.U mnie był Gołota,bo ciągle go lali.Nana-bo wszyscy ją kochali.Nie było to skojarzenie z dziewczynką lekkich obyczajów.To jak ja jestem Ewa to nieporządna bo skusiła Adama
![]()
![]()
iza71koty pisze:welina pisze:iza71koty pisze:Ewuś wiesz z czym mi się kojarzy imię Lolitka? No niestety z tym właśnie mi się kojarzy....Przepraszam. To porządna kicia. Młoda dziewczynka. Seksu nawet nie zaznała a już jest po sterylce.
Izuniu każdy ma inne skojarzenia.U mnie był Gołota,bo ciągle go lali.Nana-bo wszyscy ją kochali.Nie było to skojarzenie z dziewczynką lekkich obyczajów.To jak ja jestem Ewa to nieporządna bo skusiła Adama
![]()
![]()
No właśnie. Kurde, Ewa że ja na to wcześniej nie wpadłam.Teraz już wiemy czyja to wina!!!
![]()
Fajne imię Gołota.Kurde kiedyś bym tak Dyzia nazwała, ale teraz...to jest Gość!
![]()
Imię Nana mi się podoba.Proponuję je zostawić dla jakiejś naszej kici, tylko muszę dopasować charakter. Andzia pasuje do kici z piwnicy Bartusia, bo ona jest taka trochę ciapowata czasem.![]()
iza71koty pisze:welina pisze:iza71koty pisze:Ewuś wiesz z czym mi się kojarzy imię Lolitka? No niestety z tym właśnie mi się kojarzy....Przepraszam. To porządna kicia. Młoda dziewczynka. Seksu nawet nie zaznała a już jest po sterylce.
![]()
![]()
No właśnie. Kurde, Ewa że ja na to wcześniej nie wpadłam.Teraz już wiemy czyja to wina!!!
![]()
Fajne imię Gołota.Kurde kiedyś bym tak Dyzia nazwała, ale teraz...to jest Gość!
![]()
Imię Nana mi się podoba.Proponuję je zostawić dla jakiejś naszej kici, tylko muszę dopasować charakter. Andzia pasuje do kici z piwnicy Bartusia, bo ona jest taka trochę ciapowata czasem.![]()
iza71koty pisze:No to teraz dowaliłam....Ania wybaczysz???
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, whimsigothic i 86 gości