Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:Basia cudownie się oswaja.. niedługo będę ją szczepić..
wrzuciłam do płatnego dt nowego kociaka: Kacper.. ma ok. roku.. duuuuuuuuuuuuuuży facet.. i łagodny jak baranek.. plątał się po hucie, najwyraźniej bardzo oswojony, ale tłukł się z kim się dało, ubrudził i wychudził.. już po kastracji.. niedługo szczepienie..
Annazoo pisze:edit_f pisze:Basia cudownie się oswaja.. niedługo będę ją szczepić..
wrzuciłam do płatnego dt nowego kociaka: Kacper.. ma ok. roku.. duuuuuuuuuuuuuuży facet.. i łagodny jak baranek.. plątał się po hucie, najwyraźniej bardzo oswojony, ale tłukł się z kim się dało, ubrudził i wychudził.. już po kastracji.. niedługo szczepienie..
o jaki śliczny
Etiopia pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:Basia cudownie się oswaja.. niedługo będę ją szczepić..
o jaki śliczny
Śliczny to on może będzie jak się odkarmi i umyje ......
Na razie to wygląda jak zbój ...
Tweety pisze:A Katia nie idzie do domu, bo?
Etiopia pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:Basia cudownie się oswaja.. niedługo będę ją szczepić..
o jaki śliczny
Śliczny to on może będzie jak się odkarmi i umyje ......
Na razie to wygląda jak zbój ...
kosma_shiva pisze:4 kocięta ok. 3tyg. potrzebują wybawienia.
Nie chcą ich w schronie usypiać, ale nie ma ich kto wykarmić!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 133 gości