K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 10:27 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Uprzejmie informuję, że maluchy mają się doskonale, prawie dwukrotnie podwoiły swoją wagę, chodzą, a nawet biegają już po całym pokoju, bawią się, a czasem nawet biją, jak to piątka chłopaków. Mama dobrze o nich dba, ale nadal jest wystraszona :(
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Pon kwi 11, 2011 10:39 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

z bazarku chlebowego otrzymaliśmy 60 zł - wysłane na konto AFN w dniu dzisiejszym.. i jeszcze 10 zł - ostatni wpły z bazarku "Nationale Geographic".. pieniążki na długi Basi i Tungi..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon kwi 11, 2011 10:42 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Basia cudownie się oswaja.. niedługo będę ją szczepić..
wrzuciłam do płatnego dt nowego kociaka: Kacper.. ma ok. roku.. duuuuuuuuuuuuuuży facet.. i łagodny jak baranek.. plątał się po hucie, najwyraźniej bardzo oswojony, ale tłukł się z kim się dało, ubrudził i wychudził.. już po kastracji.. niedługo szczepienie..

Obrazek

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon kwi 11, 2011 11:13 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

edit_f pisze:Basia cudownie się oswaja.. niedługo będę ją szczepić..
wrzuciłam do płatnego dt nowego kociaka: Kacper.. ma ok. roku.. duuuuuuuuuuuuuuży facet.. i łagodny jak baranek.. plątał się po hucie, najwyraźniej bardzo oswojony, ale tłukł się z kim się dało, ubrudził i wychudził.. już po kastracji.. niedługo szczepienie..

Obrazek

Obrazek

o jaki śliczny :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon kwi 11, 2011 11:48 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Annazoo pisze:

Obrazek

Obrazek

Śliczny to on może będzie jak się odkarmi i umyje ......

Na razie to wygląda jak zbój ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon kwi 11, 2011 11:55 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Edito_f, gdyby kacper szukał partnerki podobnych gabarytów, to mamy Leę, zwaną żelazną. Jak stoi w klatce, to głową dotyka górnej części - Baba Smok już po sterylce, więc zagrożenia, że dadzą początek całej dynastii wielkokotów nie ma.
:)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon kwi 11, 2011 11:58 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Etiopia pisze:
Annazoo pisze:

Obrazek

Obrazek

No ale ma mordkę jak śliczny zbój :)

Annazoo

Post » Pon kwi 11, 2011 13:40 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety i Wiślackikocie

Bardzo proszę o uwzględnienie Stalki w wyjeździe do weta w tym tygodniu.
Do książeczki wpisałam listę spraw ze Stalcią związanych, a Robertowi pokażę te wszystkie miejsca na kocie, które są wg mnie podejrzane.
Np wczoraj przy głaskaniu zauważyłam strupki na szyi: na gardle i z boku.

Annazoo

Post » Pon kwi 11, 2011 13:43 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Tweety pisze:A Katia nie idzie do domu, bo?

Jeszcze nie wiem, czy idzie, czy nie. Jutro będę z panią rozmawiać.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon kwi 11, 2011 16:16 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Etiopia pisze:
Annazoo pisze:

Obrazek

Właśnie miałam napisać, że wyraźnie mam "próg śliczności" umiejscowiony w innym miejscu niż reszta towarzystwa :mrgreen: , ale widzę, że jednak wszystko ze mną w porządku 8)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon kwi 11, 2011 16:35 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Bo on nie jest śliczny, tylko ma POTENCJAŁ ŚLICZNOŚCI :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon kwi 11, 2011 18:18 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

4 kocięta ok. 3tyg. potrzebują wybawienia.
Nie chcą ich w schronie usypiać, ale nie ma ich kto wykarmić!!!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon kwi 11, 2011 19:35 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

kosma_shiva pisze:4 kocięta ok. 3tyg. potrzebują wybawienia.
Nie chcą ich w schronie usypiać, ale nie ma ich kto wykarmić!!!!

Jakby chodziło wyłącznie o wykarmienie i potem NA PEWNO zostałyby przejęte, to może bym uprosiła panią Małgosię. Są już w schronie?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon kwi 11, 2011 19:40 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Ewentualnie ja - jeżeli P. Małgosia się nie zgłosi.

Działajcie szybko.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon kwi 11, 2011 20:19 Re: K-ów, nasi weci dbają aby się nam nie nudziło ...

Klikamy :!: http://www.organizacjepozytku.info/2/ jest 539 głosów
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]