Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Z panem z Fundacji w sprawie labradorki jestem już w bezpośrednim kontakcie. Feebee, gdybyś mogła na PW przesłać mi ten adres email, na który Ty wysłałaś info o suni, będę Ci wdzięczna. Obiecałam, że na ten adres prześlę odpowiedzi na wszystkie pytania. Teraz nie mam za dużo czasu, żeby opisywać, ale z naszym beniem ślicznym i z labradorką wszystko jest OK. A gdyby nam się ta działalność rozwinęła, to skorzystałabym z okazji, że dogadujemy się z pracownikami schronu i może jeszcze jakiegoś psa udałoby się wyciągnąć?
Uwaga, uwaga: mam zaproszenie do odwiedzenia Wojtyszek![]()
![]()
![]()
Jeśli kociarze byliby zainteresowani współpracą, to w tej kwestii też mam przychylność wetki tamtejszej. Wieczorem nawet wstawię fotkę pewnego straszliwie rozdartego, oswojonego pingwinka.
A teraz uwaga. Dziś pod schroniskiem zastałyśmy ekipę interwencyjną. Podobno zabierali jakieś psy przekazane tam przez którąś podłódzką gminę. Była straż pożarna, jakieś służby i... fundacja. I teraz konkurs z nagrodami: któraż to fundacja w regionie tak bardzo zaangażowana jest w wyciąganie psów z Kosodrzewiny?????
Zgadnie ktoś?
Biorąc pod uwagę, że Medor wypiął się tyłkiem na pomoc w łapance benka (bo - przypomnę - nie dostaną 1000 zł), to szczytem bezczelności jest ich obecność tam w tej chwili. Ale nie ma się co dziwić: była łódzka telewizja.
To się nazywa podwójna moralność fundacji prozwierzęcej: w 3 dni po olaniu psa w bezpośrednim zagrożeniu życia meldują się wraz z kamerami TV, aby "ratować psie istnienia".
Jak tam samopoczucie Pani Elżuni o gołębim sercu?
Maryla pisze:pewnie znajdą coś na swoją obronę
smutne to wszystko
Femka, ale oni nic nie muszą
nazira pisze:... A mialyscie zolte kamizelki ? Przyznam, ze gdybym ja zobaczyla jakas babe ( bez obrazy) machajaca rekami, na ruchliwej ulicy - tez bym probowala jak najszybciej sie oddalic...
...
MariaD pisze:Zwizualizowałam sobie Femkę na tej trasie i nie jestem pewna czy miałabym odwagę się zatrzymać...
tangerine1 pisze:...
Femko, mocno mnie niesmaczy pogarda z jaką odnosisz sie do ludzi.
..
tangerine1 pisze:...
...wdeptujesz w ziemię fundację i wolontariuszy, bo natychmiast nie pospieszyli Ci z pomocą....
PcimOlki pisze:Myślę, że Femka rozegrała to tak, żebyś innego wyjścia nie miała. Znaczy miała byś jedno: po trupach.
Femka pisze:PcimOlki pisze:Myślę, że Femka rozegrała to tak, żebyś innego wyjścia nie miała. Znaczy miała byś jedno: po trupach.
PcimOl, wyrażaj się z szacunkiem, mówisz o moim trupie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 583 gości