Hoody pisze:Szanowni Panstwo,
"Cat Club - Lodz", w imieniu, ktorego mam prawo wystepowac, jako jego sekretarz, zdecydowanie potepia
nieuczciwych hodowcow! Jednakze rowniez zdecydowanie potepie wirtualne kamienowanie kogokolwiek!
Dziwi mnie fakt, ze moderatorzy tego formu zezwalaja na publiczne
znieslawianie kogokolwiek, swiadczy to niechlubnie o poziomie tego forum i jego moderatorach
Hoddy, to nie jest kamieniowanie Hodowcy, każdy, kto postępuje uczciwie przed "pomówieniami" się obroni, napisałam o tym wcześniej i dla mnie to jest oczywiste.
Zauważ ile ludzi tutaj opisało swoje przykre doświadczenia, to nie są przypadki wyssane z palca.
Może bym się powstrzymała i wcześniej o tym nie napisałam ale - na jednej z wystaw, jak zobaczyłam, kogo mam za sąsiada...chciałam szukać innej klatki, dlaczego dla bezpieczeństwa moich kotów, bo dbam o nie, kocham je i nigdy bym sobie nie wybaczyła, że coś by mogły chwycić pomimo szczepień.
Hoody wiedziałam i słyszałam o tej hodowli wiele i dlatego się bałam.
Sam piszesz, że żyjemy w państwie cywilizowanym, Net jest wielki i trzeba się z tym liczyć z tym, że każde nieuczciwe postępowanie boli i nie doszukujmy się złego, że właśnie tutaj o tym napisano...szczerze już się, nie dziwię się..choć także powinno mi zależeć na dobrym imieniu SHKRP bo i ja w nim jestem.
SHKRP ma super Hodowle Brytyjczyków oraz inne ale są i złe, dlatego ja także bym oczekiwała radykalnych posunięć i wykluczeń tych dla których Koty są tylko "przedmiotem" a Hodowla sama z siebie ma być PASJĄ i Hobby
NIE oczekujmy, że wszyscy będą milczeć..tak nie jest i pewne tolerowanie czegoś w czasie musi się kiedyś zakończyć, dlaczego dla Dobra Kotów
Hoody, sądzę, że czepianie się moderatorów ich poziomu oraz poziomu Forum , jest wysoce nie na miejscu i jest strzałem w PUDŁO, szczerze żenada.....
Ile kotów się tu ratuje, szuka dla nich nowego Domu, wymienia się doświadczenia i poglądy....dlaczego akurat ten post ma świadczyć o tym, że Forum i Moderatorzy są źli

.....sorry ale to KOCIE FORUM i Koty są na pierwszym miejscu dla wszystkich tu piszących...dla mnie rekacja jest jak najbardziej prawidłowa i słuszna.
Kociolub nie wszedłeś ostatni raz aby wyczyścić swoje konto a wszedłeś aby znowu poczytać ...nie pisz paranoji...
Na miejscu Hodowcy, podałbyś sprawę i moderatorów do sądu...powodzenia.....
Sprawa wygrana jak w banku....to tylko cytat
Kociolub co Ty napisałeś
Następnym razem, to będziesz TY....uczciwi Hodowcy nie mają problemu, spojrzą sobie w oczy, mają Kontakt ze swoimi Kociakami i Ludzie, którzy mają od nich Kociaki często zostają nowymi bardzo dobrymi znajomymi a czasem i przyjaciółmi, których często przez zaufanie i nowe przyjaźnie łaczą Koty ale i coś więcej, problemy życia codziennego wcale nie związane z Kotami....
KOCIOLUB i na koniec...jest takie przysłowie: Orły nie polują na muchy....więc nie marnuj swojej elokwencji na tym Forum, czyść konto jak już napisałeś, nie czytaj i wracaj do swojego świata...niby go masz