uwaga na pewną hodowlę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 04, 2004 0:37

Estraven pisze:
Kociolub pisze: nie utozsamiam sie z zadnym Sebastianem ani Hoodym i zapewniam, ze nia mam zaburzen osobowosci...

I jako "Warszawiak" piszesz z Łodzi z tego samego IP, co Hoody... No tak, to niczego nie sugeruje... :roll:

sie ubawilam
troche techniki ai tak cudnie zaplanowany spsek pada na ryj

zaraz sie okaze ze owa pani jest ciocia Kocio hmm luba :twisted:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro lut 04, 2004 0:37

Kociolub pisze: Uwazam, ze to chore podawac tu jej oficjalne namiary .
Trzy głębokie wdechy, please.
Podano linki do danych jakie umieszczono na innych stronach w internecie. Przypominam: są to strona związku, firmującego hodowlę Pań, oraz ich osobista strona. Oficjalne namiary są więc udostępniane przez Związek i same Hodowczynie.

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Śro lut 04, 2004 0:45

Anja pisze:U mnie pierwszy link juz nie dziala (jest przekroczony transfer), a druga strona wogole sie nie otwiera 8O .

Ten drugi link miał prawdopodobnie wyglądać tak:
http://cat.fs.com.pl/koty/rasy/krotko/b ... /index.htm

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Śro lut 04, 2004 0:47

Wojtku, jak mogłes??? Podałeś namiary, och i ach, rzuciłeś kamieniem!
No to ładnie... zaczyna mi się głupawka, a jeszcze tyle pracy...

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Śro lut 04, 2004 0:48

Oberhexe pisze:Wojtku, jak mogłes??? Podałeś namiary, och i ach, rzuciłeś kamieniem!

Kamieniem... Otoczakiem, głazem polodowcowym, całą moreną czołową! :wink:

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Śro lut 04, 2004 0:48

:D wiecie kochani... mam jeszcze kilka innych nikow pod, ktorymi wystepuje: Kotsia, Anja, Estraven - nie mylic z Estrogen, Ggreg i Hexe i Ober i TZ... a... i jestem samica... bez zachwian osobowosci... i chyba juz skrzyneczke wyczyscilem, szczoteczke spakowalem i zycze wam rownie zakreconych snow :D Bylo milutko :lol: buziaczki - Kociolub (just one on the world) :lol:
Kociolub

Kociolub

Od: Pt sty 09, 2004 14:14

Post » Śro lut 04, 2004 0:51

Kociolub pisze::D wiecie kochani... mam jeszcze kilka innych nikow pod, ktorymi wystepuje: Kotsia, Anja, Estraven - nie mylic z Estrogen, Ggreg i Hexe i Ober i TZ... a... i jestem samica... bez zachwian osobowosci... i chyba juz skrzyneczke wyczyscilem, szczoteczke spakowalem i zycze wam rownie zakreconych snow :D Bylo milutko :lol: buziaczki - Kociolub (just one on the world) :lol:

samica?
bez zachwian osobowisci?
well well
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro lut 04, 2004 0:52

Wiesz co JakCieTamZwal, podejrzewam, ze jednak bedziesz probowal zakrasc tutaj i mam nadzieje, ze to przeczytasz:
Jestes malym podlym klamczuchem i kretaczem, a teraz juz kazdy o tym wie i mam nadzieje, ze Ty przede wszystkim :lol: . Przynosisz wstyd zwiazkowi, ktorego jestes sekretarzem.

Papa, nie wracaj przypadkiem :D Nie bedzie mi Ciebie brakowac :twisted: . Acha i nie zapomnij zabrac ze soba swoich namnozonych osobowosci :!:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Śro lut 04, 2004 0:57

Wojtek pisze:
Anja pisze:U mnie pierwszy link juz nie dziala (jest przekroczony transfer), a druga strona wogole sie nie otwiera 8O .

Ten drugi link miał prawdopodobnie wyglądać tak:
http://cat.fs.com.pl/koty/rasy/krotko/b ... /index.htm

Wojtku, chodziło mi o adres:
http://www.cat.fs.com.pl/koty/shkrp/hodowle/index.htm
już go poprawiłam w tamtym poście. Po lewej stronie jest wykaz ras. Kliknięcie w nazwę rasy uwidacznia adresy polecanych hodowli. 8)

ana

Post » Śro lut 04, 2004 1:00

Kochani, spróbujmy nie dać się podpuścić i rozswawolić, bo sprawa się rozmyje. 8)

ana

Post » Śro lut 04, 2004 1:03

ano, nie rozmyje sie, bo osoba ktora do tego chciala doprowadzic wlasnie sobie poszla, wiec nie trzeba nas przywolywac do porzadku :roll: .
Ludzie, ktorym na tym zalezy na pewno nie dopuszcza do tego, aby ten temat przestal byc poruszany na Forum czy tez poza nim.
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Śro lut 04, 2004 1:05

Hoody pisze:Szanowni Panstwo,
"Cat Club - Lodz", w imieniu, ktorego mam prawo wystepowac, jako jego sekretarz, zdecydowanie potepia
nieuczciwych hodowcow! Jednakze rowniez zdecydowanie potepie wirtualne kamienowanie kogokolwiek!

Dziwi mnie fakt, ze moderatorzy tego formu zezwalaja na publiczne
znieslawianie kogokolwiek, swiadczy to niechlubnie o poziomie tego forum i jego moderatorach

Hoddy, to nie jest kamieniowanie Hodowcy, każdy, kto postępuje uczciwie przed "pomówieniami" się obroni, napisałam o tym wcześniej i dla mnie to jest oczywiste.
Zauważ ile ludzi tutaj opisało swoje przykre doświadczenia, to nie są przypadki wyssane z palca.

Może bym się powstrzymała i wcześniej o tym nie napisałam ale - na jednej z wystaw, jak zobaczyłam, kogo mam za sąsiada...chciałam szukać innej klatki, dlaczego dla bezpieczeństwa moich kotów, bo dbam o nie, kocham je i nigdy bym sobie nie wybaczyła, że coś by mogły chwycić pomimo szczepień.
Hoody wiedziałam i słyszałam o tej hodowli wiele i dlatego się bałam.

Sam piszesz, że żyjemy w państwie cywilizowanym, Net jest wielki i trzeba się z tym liczyć z tym, że każde nieuczciwe postępowanie boli i nie doszukujmy się złego, że właśnie tutaj o tym napisano...szczerze już się, nie dziwię się..choć także powinno mi zależeć na dobrym imieniu SHKRP bo i ja w nim jestem.

SHKRP ma super Hodowle Brytyjczyków oraz inne ale są i złe, dlatego ja także bym oczekiwała radykalnych posunięć i wykluczeń tych dla których Koty są tylko "przedmiotem" a Hodowla sama z siebie ma być PASJĄ i Hobby :!: :!:

NIE oczekujmy, że wszyscy będą milczeć..tak nie jest i pewne tolerowanie czegoś w czasie musi się kiedyś zakończyć, dlaczego dla Dobra Kotów :!:

Hoody, sądzę, że czepianie się moderatorów ich poziomu oraz poziomu Forum , jest wysoce nie na miejscu i jest strzałem w PUDŁO, szczerze żenada.....

Ile kotów się tu ratuje, szuka dla nich nowego Domu, wymienia się doświadczenia i poglądy....dlaczego akurat ten post ma świadczyć o tym, że Forum i Moderatorzy są źli :?: .....sorry ale to KOCIE FORUM i Koty są na pierwszym miejscu dla wszystkich tu piszących...dla mnie rekacja jest jak najbardziej prawidłowa i słuszna. :!:

Kociolub nie wszedłeś ostatni raz aby wyczyścić swoje konto a wszedłeś aby znowu poczytać ...nie pisz paranoji...
Na miejscu Hodowcy, podałbyś sprawę i moderatorów do sądu...powodzenia.....
Sprawa wygrana jak w banku....to tylko cytat :twisted:

Kociolub co Ty napisałeś :?:

Następnym razem, to będziesz TY....uczciwi Hodowcy nie mają problemu, spojrzą sobie w oczy, mają Kontakt ze swoimi Kociakami i Ludzie, którzy mają od nich Kociaki często zostają nowymi bardzo dobrymi znajomymi a czasem i przyjaciółmi, których często przez zaufanie i nowe przyjaźnie łaczą Koty ale i coś więcej, problemy życia codziennego wcale nie związane z Kotami....

KOCIOLUB i na koniec...jest takie przysłowie: Orły nie polują na muchy....więc nie marnuj swojej elokwencji na tym Forum, czyść konto jak już napisałeś, nie czytaj i wracaj do swojego świata...niby go masz :?:

ariell

Od: Wto wrz 17, 2002 19:21

Post » Śro lut 04, 2004 1:09

Anja pisze:ano, nie rozmyje sie, bo osoba ktora do tego chciala doprowadzic wlasnie sobie poszla, .
a czy ja wiem, Anju. Kociolub już się stanowczo pożegnał, ale jeszcze ze dwa posty dorzucił :wink:
Jak się postara i rozmyśli, to jeszcze ho, ho :roll: zrobi z konkretnego wątku kaszę mannę.
Ale się nie damy, no nie?
OT. Nie smutaj się :kitty:

ana

Post » Śro lut 04, 2004 1:18

To ja powiem tak: skoro dobre imię związku SHKRP i oddziału łódzkiego tak bardzo leży Sebastianowi na sercu, chciałabym go poinformować, że uważamy jego zachowanie za przynoszace ujmę tej organizacji. Jako członek SHKRP jestem oburzona takim zachowaniem, próbami nałożenia knebla nabywcom kociąt i tuszowania realnych problemów w myśl źle pojętego dobra stowarzyszenia.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Śro lut 04, 2004 1:18

ana pisze:Wojtku, chodziło mi o adres:
http://www.cat.fs.com.pl/koty/shkrp/hodowle/index.htm
już go poprawiłam w tamtym poście. Po lewej stronie jest wykaz ras. Kliknięcie w nazwę rasy uwidacznia adresy polecanych hodowli. 8)

A ja podałem już adres docelowy :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

[poprzednia][następna]