Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 12:24 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Śliczna :love:
Czy ma swój wątek?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 21, 2011 13:29 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Erin pisze:Śliczna :love:
Czy ma swój wątek?

Raczej nie, ich jest 5: tri, biało-bura, dwie króweczki i ta.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw lip 21, 2011 22:39 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

pozwolę sobie zaznaczyć :) w wolnej chwili dorzucę młodego pingwinka z klinik. tylko zdjęcia muszę porobić... maluch jest ok.3 miesięczny, zdrowy, kuwetkowy, je suchą karmę i strrrrrrrrrrrrrrrrasznie rozpacza jak musi być zamknięty w klatce :(

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Pt lip 22, 2011 9:37 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Kotka pilnie potrzebuje pomocy!!

viewtopic.php?f=13&t=130670

zerduszko pisze:Mała koteczka pilnie szuka DT, tam gdzie jest nie jest bezpieczna.

Obrazek

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob lip 23, 2011 0:05 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Sparta:

Obrazek

Obrazek

Sparta jest młodą około roczną koteczką, którą przyniesiono do lecznicy do uśpienia. Na pytanie dlaczego, padła odpowiedź: "bo mi się pcha do piwnicy". Sparta trafiła pod opiekę fundacji. Koteczka była w ciąży , więc na cito została wykonana sterylizacja aborcyjna. Sparta miewa się dobrze i po przejściu kwarantanny jest gotowa do adopcji. Dogaduje się z innymi kotami i psami.
Warunki adopcji: http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=warunki
Wzór umowy adopcyjnej: http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=umowy

kontakt: halban@autograf.pl

viewtopic.php?f=1&t=114448&start=930
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob lip 30, 2011 14:48 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Dzień dobry, ktoś mi powiedział, że tu pomagają pingwinkom?

Obrazek

Nie mam imienia, strasznie się tego wstydzę...

Obrazek

Bardzo grzeczny jestem

Obrazek

Ładny i rozmruczany też, ale strasznie nie lubię siedzieć w klatce :(

Kitek ma ok. 3 miesięcy, kuwetkowy, grzeczny, strrrasznie mrrruczasty. Odrobaczony, jeszcze nieszczepiony. Przebywa obecnie w klinice chorób zakaźnych w Lublinie przy ul. Głębokiej 30. Ja niestety jutro wyjeżdżam, więc skończy się moje dbanie o to, żeby maluch miał stały dostęp do jedzenia i świeżej wody. Myśl przewodnia zdecydowanej większości stażystów 'jak dostanie mało jeść to będziemy mieć mniej do sprzątania!'. Nie raz zdarzyło się, że w ogóle zapomnieli nakarmić... Jakby tego było mało, to maluch ma do dyspozycji wyłącznie suchą Purinę Cat Chow... dla dorosłych! Póki byłam w Lublinie to mu codziennie coś tam lepszego podrzucałam, teraz niestety biedaczek będzie na łasce i niełasce często nieodpowiedzialnych ludzi :(

Czeka w klatce na kogoś kto go pokocha i da domek...

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Pon sie 01, 2011 20:41 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Biedny kocio :(
Bardzo prosi o szansę...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sie 09, 2011 11:50 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Maks z wrocławskiego schroniska w domku stałym :mrgreen:

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto sie 09, 2011 12:10 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Tak, wiem :ok:
Później zrobię porządki w wąteczku :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 26, 2011 14:02 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

a z Paluszków to Noska w DS, Uszata nadal czeka w schornie :/, a Fedora za TM :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro wrz 21, 2011 23:49 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Witam!
Są tu domki dla grzecznych krówek? (i nie wiem, czy mogę się tak nazywać, bo ja chłopak jestem)

Obrazek

Pompon

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt wrz 23, 2011 12:52 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Dorzucę nasza kotkę z worka Amę.
viewtopic.php?f=1&t=133414&p=7987635#p7987635

Własnego wątku dorobił się też nasz Pinguś
viewtopic.php?f=13&t=133470
Ostatnio niestety przeżył nieudana adopcję :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Wto wrz 27, 2011 21:13 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Do schroniska w Przyborówku trafił młody kotek bez oka. Niestety nie wiem jakiej płci. Wczoraj miał operowane oko. Schronisko jest w bardzo trudnej sytuacji...
Może jest osoba, która może wziąć kociaka chociaż na DT?

Oto on:

Obrazek

Kontakt - Weronika
535 567 844
weronisia1110@wp.pl

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Śro wrz 28, 2011 12:11 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

Mam do oddania małego kociaka, jest to znajdka. Kotek jest młodziutki, ma jeszcze mleczaki. Został odpchlony i wyprany ;) Prezentuje się tak jak widać na zdjęciach. jest przesłodki - nie boi się ludzi, psów innych kotów. Za mną chodzi jak pies, wystarczy na niego spojrzeć a juz mruczy, jest niesamowicie przytulaśny. Zapowiada się na kochanego poduszkowca :) Umie korzystać z kuwetki.

Proszę pamiętać, że decyzja o przygarnięciu powinna być przemyślana, kot urośnie, zapewne podrapie jakąś rzecz, nie zawsze będzie zdrowy etc.

Odbiór tylko osobisty, ewentualnie kotka mogę podwieżć w okolice Otwocka, Celestynowa i Warszawy

A oto i sam maluch :)

Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/820/img1270ho.jpg/

Obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/28/img1265t.jpg/
Kontakt do mnie: ewa.modrak@gmail.com lub 519-132-591

hoteve

Od: Wto wrz 27, 2011 16:14

Post » Sob paź 08, 2011 10:24 Re: Wątek pomocowy dla kotów - pingwinków w potrzebie

A ja przedstawię Wam mojego tymczasa Juniora. Pięknego 4 miesięcznego pingwinka, który ma niestety przepuklinę. Juniorka przyniosły mi dzieci gdy miał 4 tygodnie i tak siedzi do dziś. Nikt go nie chce :(
Junior jest pod opieką fundacji "Szara przystań" z Zabrza. Junior nie ma wątku, można o nim poczytać na wątku zbiorczym moich kocików.

Obrazek

kontakt: 514 413 521 - Ola
kotkibaziowe@gmail.com

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

[poprzednia][następna]