Bezogonka Stella i Fubu już w swoich ds! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 12:40 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Fubu się bawi... :) Je, jest chyba po prostu szczęśliwy, że z przerażającej, schroniskowej klatki trafił do domu i chyba się obawia, że może się to skończyć - ciągle musi mieć człowieka przynajmniej w zasięgu wzroku...
Mam ogromną nadzieję, że Fubu pieska zaakceptuje.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro sty 26, 2011 17:20 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Ufff, jak dobrze, że oba kocurki są już bezpieczne. :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za przyjaźń Fubu z pieskiem i domek dla Ricarda
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Śro sty 26, 2011 18:13 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Ricardo będzie mnie miał duuużo w dniach najbliższych bo organizm mi się zbuntował - dla Was źle ( no news, chyba że ktoś zadzwoni :wink: ) a dla kicia dobrze. - Deus lo vult. Do poniedziałku włącznie L4.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 26, 2011 23:28 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Witam wszystkich od wczoraj mamy juz Fubu.Jest przekochany :D :D Z pieskiem coraz lepiej ogólnie nasz piesek lubi kotki - taki koci TATA :lol: Teraz tylko wystarczy żeby Fubu go zaakceptował. A tu mała niespodzianka. Podobno poprzedni właściciel Fubu twierdził ze kotek załatwia się poza kuwetą - BZDURA. Fubu dzisiaj pieknie załatwił sie do kuwetki i tak mu sie to spodobało że raz za razem by tam wchodził haha. Postaram się w najbliższym czasie a nawet może jutro zamieścić jakąs fotke naszego kochanego FUBU :) pozdrawiam wszystkich i niech wszystkie kotki znajdą domki. :1luvu:

banite

Od: Śro sty 26, 2011 22:20

Post » Śro sty 26, 2011 23:32 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

banite pisze:Witam wszystkich od wczoraj mamy juz Fubu.Jest przekochany :D :D Z pieskiem coraz lepiej ogólnie nasz piesek lubi kotki - taki koci TATA :lol: Teraz tylko wystarczy żeby Fubu go zaakceptował. A tu mała niespodzianka. Podobno poprzedni właściciel Fubu twierdził ze kotek załatwia się poza kuwetą - BZDURA. Fubu dzisiaj pieknie załatwił sie do kuwetki i tak mu sie to spodobało że raz za razem by tam wchodził haha. Postaram się w najbliższym czasie a nawet może jutro zamieścić jakąs fotke naszego kochanego FUBU :) pozdrawiam wszystkich i niech wszystkie kotki znajdą domki. :1luvu:

banite :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Śro sty 26, 2011 23:43 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Banite - super, że tu trafiliście! I bardzo się cieszę, że u Fubu wszystko dobrze i że trafił do takiej fajnej Rodziny :1luvu:
Co do kuwety - podejrzewałam, że mogły to być zwykłe bzdury i pretekst do pozbycia się kota - niektórzy ludzie są podli, nie myślą też o tym, że przyklejenie takiej etykietki zmniejszy kotu szanse na dom... Tym bardziej się cieszę, że ta informacja nie zraziła Was do Fubu i postanowiliście mu pomóc :)

Zamieść fotki koniecznie :) Tak bym chciała zobaczyć szczęśliwego, bezpiecznego Fubu... :) I trzymam wielkie kciuki za kocio-psią przyjaźń :ok:

Liwia_

Post » Śro sty 26, 2011 23:57 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Tez bardzo sie cieszę. Fotki Fubi i pieska poproszę. A jak piesek ma na imie?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw sty 27, 2011 7:27 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

jak dobrze, że oba juz bezpieczne i szczęśliwe :D :1luvu: :D
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sty 27, 2011 18:07 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

właśnie wrzuciłam zdjęcia Fubu na komputer ale nie mam zielonego pojęcia jak je dodać tutaj na tą stronke. :(
pomocy :(

banite

Post » Czw sty 27, 2011 18:12 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

banite pisze:właśnie wrzuciłam zdjęcia Fubu na komputer ale nie mam zielonego pojęcia jak je dodać tutaj na tą stronke. :(
pomocy :(

Tu jest instruktaż: http://forum.ilock.pl/Thread-Poradnik-W ... 7-na-forum
Zmieniłam, bo źle łączyło
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sty 27, 2011 20:06 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

banite - gdyby się nie udało, wyślij mi je proszę na maila - zamieszczę je :)

Liwia_

Post » Czw sty 27, 2011 21:01 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Obrazek

Obrazek

FUBU w czasie zabawy zdjecie robione dzisiaj :) Z pieskiem coraz lepiej już. :)
Ostatnio edytowano Pt sty 28, 2011 16:34 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające 640x640px zamieniłam na miniaturki. Proszę stosować się do regulaminowych ograniczeń.

banite

Post » Czw sty 27, 2011 21:03 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Iburg - piesek wabi się TITO. :D

banite

Post » Czw sty 27, 2011 21:05 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Cudny :1luvu: I jaki zadowolony, spokojny... Tak się cieszę, że do Was trafił :)

Liwia_

Post » Pt sty 28, 2011 14:03 Re: WISIAŁ NA KRATKACH I PŁAKAŁ-Fubu-DS!Bezogonek szuka DS:)

Świetnie, że Fubu trafił do swojego własnego domku :)
A jak tam czarnuszek bezogonkowy?

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

[poprzednia][następna]