cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 20, 2010 22:51 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Korciaczki pisze:Gigantyczne kciuki za to wieeelkie przedsięwzięcie trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Korciaczki Kochane :1luvu:
Witamy w Naszych skromnych progach :kotek:
MIKUŚ

Post » Pon gru 20, 2010 22:52 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Beasia pisze: Żaden problem, będziemy z koleżanką gromadzić rzeczy i podrzucimy Wam w dogodnym dla Was momencie :) :ok:

W S P A N I A L E !!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon gru 20, 2010 23:51 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

KUP PIERNIKA DLA KOCIASTYCH :P

viewtopic.php?f=20&t=121776
MIKUŚ

Post » Wto gru 21, 2010 9:03 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Przeleciałam cały wąteczek i jestem pełna podziwu dla waszego zaangażowania i zapału.Trzymam kciukasy :ok: :ok: :ok:
Pierniczki zakupiłam,w końcu każdy grosz przybliża was do celu,którego zmierzacie :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto gru 21, 2010 10:27 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Dziękujemy serdecznie i witamy :kotek:
MIKUŚ

Post » Wto gru 21, 2010 17:07 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Witam się wtorkowo :D

I trzymam kciuki za wszystkie formalności i remont!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto gru 21, 2010 18:07 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Kicia_Kluska pisze:Witam się wtorkowo :D

I trzymam kciuki za wszystkie formalności i remont!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy za kciuki :mrgreen:

i za całą resztę :kotek:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto gru 21, 2010 18:17 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Wiemy już, że umowę najmu możemy podpisać dopiero 3 stycznia :(

Także z pracami remontowymi również musimy się wstrzymać :placz:

To nie dobrze, bo ja i MIKUŚ już nie możemy się doczekac kiedy zaczniemy działać :cry:

Ale ponieważ dla NAS nie ma rzeczy niemożliwych :wink: ja na przykład już jutro będę miała u siebie nowego podopiecznego :kotek: to pers :mrgreen: a ja baaardzo lubię kudłate :ryk:

Ktoś go wyrzucił i maleńki zamieszkał na klatce w jednym z bloków w Rudzi Śląskiej :(

Spokojnie kosmatku pomoc nadchodzi... :cat3:

Jutro po niego jadę o ile do tego czasu nie zgłosi się jego właściciel.

Cookie1706

Post » Wto gru 21, 2010 18:32 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Małgorzata Pękała pisze:Przeleciałam cały wąteczek i jestem pełna podziwu dla waszego zaangażowania i zapału.Trzymam kciukasy :ok: :ok: :ok:
Pierniczki zakupiłam,w końcu każdy grosz przybliża was do celu,którego zmierzacie :D

Cel osiągniemy na pewno :mrgreen:
MUSIMY :spin2:
A z WASZYM wsparciem będzie to dla Nas duuużo łatwiejsze :1luvu:

Cookie1706

Post » Wto gru 21, 2010 18:39 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Szkoda,że wszystko się przedłuży, ale co się odwlecze to nie uciecze :D

Musze Mikusiowi podrzucić kasiorkę za bazarek i odebrać swoje rzeczy :mrgreen:

Zbieram wszystko co się może dla was nadać. Także jak będziecie gotowe to zniosę wam wszystko.

Próbuje jeszcze zebrać na klej do kafelek, ale ludzie nie chcą dawać....Święta wszyscy już wydali kasę, ale powalczę jeszcze.
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Wto gru 21, 2010 18:55 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Kicia_Kluska pisze:Szkoda,że wszystko się przedłuży, ale co się odwlecze to nie uciecze :D

Musze Mikusiowi podrzucić kasiorkę za bazarek i odebrać swoje rzeczy :mrgreen:

Zbieram wszystko co się może dla was nadać. Także jak będziecie gotowe to zniosę wam wszystko.

Próbuje jeszcze zebrać na klej do kafelek, ale ludzie nie chcą dawać....Święta wszyscy już wydali kasę, ale powalczę jeszcze.

BARDZO dziękujemy Kochana Kiciu :1luvu:

Ogromnie doceniamy pomoc i zaangażowanie z Waszej strony :smiech3:

Naprawdę potrzebne jest wszystko, nawet głupie worki na śmieci.
Jak tak zaczęłam liczyć ile to wszystko będzie kosztowało....ufff :(

Dobrze, że mamy WAS :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Cookie1706

Post » Wto gru 21, 2010 18:56 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Worki na śmieci też mam dla was :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Wto gru 21, 2010 19:08 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Kicia_Kluska pisze:Worki na śmieci też mam dla was :)

:ok: :ok: :ok:
wychodzi na to, że czytasz mi w myślach :kotek:

Cookie1706

Post » Wto gru 21, 2010 19:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Witam po dłuższej mojej nie obecności :)
Faktycznie szkoda, że wszystko się trochę przesuwa, ale czasami siła wyższa...

Ja podtrzymuję to co Basi pisałam w mailu - u mnie leży trochę suchego i mokrego papu dla kociaków.
Tu dziękuję Pani ze sklepu w Olkuszu za dobre serducho i dodatkowy kilogram suchej karmy i 2 puszeczki :)

Znajdą się jeszcze jakieś miseczki.
I może coś jeszcze się uda :)

Pozdrawiam ciepło

P.S. Z domestosem, płynem do naczyń i rękami do pomocy przy sprzątaniu i czyszczeniu - nie ma problemu :)
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Wto gru 21, 2010 19:32 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- pomoc i wsparcie potrzebne

Witaj Dagmara :1luvu:

Miło mi że Nas odwiedzisz. Zgodnie z umową czekamy na wszystkie dary. Jeśli masz ochotę kupuj w ciemno te kafelki :mrgreen: Wiem już że aby kociarnię wykafelkować łącznie ze ścianami - bo taki jest cel trzeba ok. 50 m2 kafelków 8O Ciężko mi się doliczyć :mrgreen: Ale potrzeba ogromnej ilości kafli.
ALE DAMY RADĘ KOCHANI- MAM JUŻ CZĘŚĆ KAFELKÓW U LUDZI KTÓRZY WKRÓTCE ZACZNĄ TO ZWOZIĆ :D
MIKUŚ

[poprzednia][następna]