Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Do końca miesiąca będzie na bank ! Tylko przypomnij mi kochana na PW , bo mam pamięć bardzo cofniętą. Tzn pamietać będę, ale konto i takie tam prześlij i w przyszłym tygodniu mi sie naprzykrzaj
Neigh pisze:Mam do przekazania wieści z frontu - jest tak:
Wczoraj zaliczył wizytę u dr Garncarza ( okulista ) - oko jest bez gadania do usunięcia. Można to spróbować zrobić w jednym rzucie razem z klejnotami....
Badanie krwi - tu jest dramat jesli chodzi o jego wątrobę.....podobno te wszystkie paramtery były tak drastycznie złe, ze klinika ( na Białobrzeskiej - jak ktos zna, to wie ze dobra ) zarządziła powtórkę badań, podejrzewając ze się chyba laboratorium walnęło......Nowych jeszcze nie znam.
Usg nerek wykazało ich torbielowatość, ale nie ma co szat rozdzierać, wiekszość persów tak ma ( dlatego przed jakimikolwiek operacjami u persów nalezy badać krew, zeby stwierdzić w jakim stanie są nerki, jeśli w kiepskim NIE MOZNA robić normalnej narkozy!!!!!!!!!!). Oczywiście to nie jest dobrze. Od biedy operację mozna by bylo robić na tak zwanej "wziewnej".....
Ale wątroba jest TRAGICZNA.
Tyle proszono mnie zeby przekazać - tyle na razie wiadomo..
jasdor pisze:Temu, kto tą biedną kocinę skazał na takie cierpienia życzę vice versa --> tego samego![]()
![]()
niech sie tak na święta nażre, żeby mu nerki, wątroba i cała reszta odmówiła posłuszeństwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 135 gości