Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 22:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Zmniejszyłam :)
Afatima mój całkomicie przytomnie i motór zapodaje :D

Btw cieszę się z wygranej KAN :)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Pt gru 17, 2010 17:08 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

alez tu dzis cicho :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt gru 17, 2010 19:22 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ja cały dzień latam, komp do Izy jeszcze nie przyszedł, za to przyszła płyta z windowsem wysłana wczoraj :roll:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt gru 17, 2010 19:34 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Afatima pisze:Ja cały dzień latam, komp do Izy jeszcze nie przyszedł, za to przyszła płyta z windowsem wysłana wczoraj :roll:

:roll:

wiora

Post » Pt gru 17, 2010 19:45 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ja pozdrawiam z podróży slużbowej, do kompa dorwałam się dopiero teraz :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 17, 2010 20:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

ach to szkoda, ze jeszcze nie doszedl :(
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt gru 17, 2010 20:48 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Mam w domu mniej więcej 14 stopni - oczywiście poza tymi dwoma metrami kwadratowymi dookoła kominka. Pół towarzystwa tam leży, drugie pół na górze na łóżku dookoła termoforu pod kołdrą...
Więc trochę jestem zamarznięta, ogólnie rzecz biorąc.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt gru 17, 2010 20:59 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:Mam w domu mniej więcej 14 stopni - oczywiście poza tymi dwoma metrami kwadratowymi dookoła kominka. Pół towarzystwa tam leży, drugie pół na górze na łóżku dookoła termoforu pod kołdrą...
Więc trochę jestem zamarznięta, ogólnie rzecz biorąc.

mam podobnie :?

wiora

Post » Sob gru 18, 2010 20:13 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Może człowiek by się przyzwyczaił w końcu, ale w pracy z kolei mam 24 stopnie i nie może być mniej. Ja sama nie wiem, jakim cudem nie choruję na nic.
Czytam wieści na wp i wygląda na to, że pół Europy stoi w korkach albo na zamkniętych lotniskach. Ciekawe, czy Teżet dotrze do domu przed świętami. :|
Mam nadzieję, że komp dla Izy do poniedziałku się zjawi...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie gru 19, 2010 9:23 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:Może człowiek by się przyzwyczaił w końcu, ale w pracy z kolei mam 24 stopnie i nie może być mniej. Ja sama nie wiem, jakim cudem nie choruję na nic.
Czytam wieści na wp i wygląda na to, że pół Europy stoi w korkach albo na zamkniętych lotniskach. Ciekawe, czy Teżet dotrze do domu przed świętami. :|
Mam nadzieję, że komp dla Izy do poniedziałku się zjawi...

Współczuję chłodów, ja w domu mam raczej ciepło, tylko po podłodze ciągnie. Też mam nadzieję, że komp dojdzie

taizu

Post » Nie gru 19, 2010 18:44 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

W Szczecinie zdaje się śnieg... Przypomnijmy 120 wolnożyjacych kotów dokarmianych przez Izę, kotów, którym potrzebna jest karma...

taizu

Post » Nie gru 19, 2010 18:50 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Ehh gdzie ten komputer...
Taka szybka akcja a tu kurier tyle jedzie...
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Nie gru 19, 2010 21:14 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Napisałam już do sprzedającego z prośbą o interwencję, mam numer listu przewozowego, śledzę na stronie Siódemki i... cały czas jest przyjęcie od kuriera w Gorzowie :roll: Nie jest to więc wina sprzedającego, a firmy, która dała d*****y na całego :(
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie gru 19, 2010 22:08 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

hej i a się witam :wink:

Mój Garfieldek nie chce jeść, byłam z nim u weterynarza , dostał zastrzyki, ale było gorzej...
Potem spędził 2 dni w klinice, badanie krwi , usg i wszystko w normie, a on dalej odmawia jedzenia, 7 dni :?
Teraz karmie go na siłę strzykawką i tak samo z wodą... nie mam pojęcia dlaczego nie chce jeść...

a na dodatek moja kotka rozścieła sobie łapę i musieliśmy ją zszywać, a tu święta idą
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie gru 19, 2010 23:30 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Afatima pisze:Napisałam już do sprzedającego z prośbą o interwencję, mam numer listu przewozowego, śledzę na stronie Siódemki i... cały czas jest przyjęcie od kuriera w Gorzowie :roll: Nie jest to więc wina sprzedającego, a firmy, która dała d*****y na całego :(

W listopadzie przesyłka z zooplusa szła do mnie ponad 2 tygodnie. Zdecydowanie poczcie się poprawiło, kurierom - pogorszyło :evil:

taizu

[poprzednia][następna]