Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:w końcu dotarłam
mogę prosić o jakiś tekst do ogłoszeń ?
czy kicia akceptuje inne koty, psy, jak z kuwetką, czy leczenia wymaga, jakie ma szczepienia, odrobaczona, wysterylizowana itd.no i oczywiście kontakt
kinia098 pisze:Widzę, że sytuacja jest dość ciężka, bo tracicie niedługo lokal..
To może zrobię zbiorowe ? Więc proszę informacje o Zuzi krótko i na temat, żeby mi miejsca na tekst nie zabrakło :/
Z góry przyznam, że wybiorę koty najbardziej adopcyjne( nie zrobię wszystkim bo są ograniczenia zdjęć i tekstu :/ )
andzelika1952 pisze:Bardzo dziękuję Wam za ogłoszenia![]()
![]()
![]()
Zuzia jest zaszczepiona , odrobaczona i odpchlona . Niestety ma od początku kłopoty z oczkami , pomimo zakrapiania , przemywania. Są lekko zaczerwienione i trochę ropieją . Muszę chyba dać jej krew na badania pod kątem białaczki bo to trochę za długo trwa. W tym tygodniu będzie sterylizowana . Kuwetkowa. Jednak troszkę odgania od siebie koty , które zbyt blisko niej chcą być. Jest taką samotnicą , tak mi się wydaje , ale tutaj jest za dużo kotów i gdyby była z jednym lub dwoma nie było by takiego problemu.
andzelika1952 pisze:
Zuzia Jednak troszkę odgania od siebie koty , które zbyt blisko niej chcą być. Jest taką samotnicą , tak mi się wydaje , ale tutaj jest za dużo kotów i gdyby była z jednym lub dwoma nie było by takiego problemu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, misiulka i 679 gości