Lukrecja ma mega zapalenie pęcherza

Kuracja potrwa co najmniej 3 tygodnie, potem powtórne badanie moczu i jak będzie oki, kastrujemy ślicznotkę, potem szczepimy i wypychamy do nowego domu.
Plamcia też ma mega stan zapalny dziąseł. Jej ząbki są pokryte kamieniem.
Wyciszamy stan zapalny dziąseł, a potem będziemy czyścic ząbki.
Obie panny ważą po 4,5 kg

Spasły się kobitki
I tyle dobry wieści.
Przed chwilą wyszłam do ogrodu, żeby Freda zgarnąć, kiciam i kiciam a w odzewie słyszę miałkolenie, zupełnie obce miałkolenie
Po drugiej stronie siatki czyli od frontu naszego domu, w kącie siedziało coś czarnego i potwornie zawodziło. Wyskoczyłam więc z michą żarcia w nadziei, że zaspokoi głód i pójdzie precz!

To to obwąchało michę i zamiast jeść o mało mnie nie przewróciło. Wiec co miałam zrobić? Futro pod pachę i wróciłam z nim do domu.
ToTo jest całe czarne, jest młodziutkim kocurem - na moje oko ok. rocznym, ma piękne futro. Na pewno nie jest kotem sąsiadów, takiego smolucha nigdy nie widziałam, poza tym on bardzo mordę wydzierał, spanikowany był, nawet nie zdąrzyc zmoknąć (padał deszcz) wiec ktoś musiał go nam podrzucić

Z pysia jest bardzo podobny do Malwinki
Toto jest odizolowane - dostał ciepły pokój z drapakiem, kuwetą, michą żarcia i garść mych. Chłopak załapał mysiego bakcyla i zapitala z prędkością światła

Uroczy jest.
Trochę kicha, może przeziębiony?
Jutro polecimy z nim do weta, osłuchamy gnojka.
Toto psuje mi statystki
A może ktoś go chętnie przetymczasuje? Oddam go natychmiast