Cz-wa 6-kociąt już w domkach, szylkretka znalazła DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 14:36 Re: Cz-wa - 6 kociąt ma opiekę, kocica po sterylce na ulicę ?!!!

Samantha pisze:Nie mam możliwości domowych dla szylkretki tj zgody 3 współdomowników, bo ponoć ich oszukuję i którego kota wezmę do domu na chwilę, to zostaje.

Skąd ja to znam :wink: ale może spróbuj porozmawiać, że faktycznie na chwilę bo po sterylce szkoda jaj wyrzucić na ulicę. Jest nas tutaj dużo, napisałam do graszka_gn z prośbą o banerek, będziemy agitować, można zrobić ogłoszenia mam wielką nadzieję, że znajdziemy jej dom. Jest taka piękna, ja niestety jestem już zakocona, a jeszcze okociła się dziczka,której przez pół roku nie udało mi się złapać - taka sprytna, omijała klatkę łapkę baaardzo skutecznie-jeszcze nie wiem gdzie ma dzieci ale to już 3 tyg. więc niedługo je wyprowadzi no i na zimę ich nie zostawię.
Samantha weź ją do siebie - plisss :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro paź 20, 2010 14:42 Re: Cz-wa - 6 kociąt ma opiekę, kocica po sterylce na ulicę ?!!!

Uroda szylkretki też okazuje się problematyczna, bo jedna z sąsiadek wyrazila się o niej "poczciwa brzydula", a to po prostu kotka niepospolita.
Pytałam o nią przed chwilą, bardzo miauczy, pewnie boli i boi się, musi być w piątek odebrana, bo na jej ciemne klatkowe miejsce przyjdą dziczki po sterylce.......

Samantha

Od: Śro sty 31, 2007 21:51

Post » Śro paź 20, 2010 17:30 Re: Cz-wa - 6 kociąt ma opiekę, kocica po sterylce na ulicę ?!!!

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hwq47][img]http://tiny.pl/hwq4g[/img][/url]

Śliczna Szylkreciu :1luvu: trzymam kciuki za Ciebie! :ok: :ok:

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Śro paź 20, 2010 17:36 Re: Cz-wa - 6 kociąt ma opiekę, kocica po sterylce na ulicę ?!!!

Biedna malutka, trzeba ją poogłaszać ale ja tego niestety nie potrafię :oops: może ktoś ma o tym pojęcie, ale tak mało czasu jest :evil: Jest już banerek, super a dopiero odebrałam pw od graszka_gn aby sprawdzać na wątku banerkowym bo ona się nie wyrabia
Athalyse dzięki w imieniu kotki :1luvu:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro paź 20, 2010 20:38 Re: Cz-wa - 6 kociąt ma opiekę, kocica po sterylce na ulicę ?!!!

CatAngel ogłasza za niewielką opłatą.25 ogłoszeń za 10 zł.Z jej tekstem 15.Solidnie i szybko.Wiem bo korzystałam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro paź 20, 2010 21:57 Re: Cz-wa - 6 kociąt ma opiekę, kocica po sterylce na ulicę ?!!!

Dzięki wszystkim za pomocne informacje. Jutro zacznę działać w tym zakresie i popiszę też priv.
Byłam wieczorem u wysterylizowanej koteczki. Wydawała się taka malutka , poznawszy nas miauczała, ale b.cichutko i żałośnie. Niczego nie mogłam jej obiecać.........nawet ciepłej piwnicy za 2 dni.......

Samantha

Post » Śro paź 20, 2010 22:03 Re: Cz-wa - 5 kociąt ma opiekę, 6-histeryka - nie chcą!!!!

Obrazek [/quote]
Razem z kotką dziękujemy też za banerek-prawdziwe cacko

Samantha

Post » Czw paź 21, 2010 8:07 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

tzymam kciuki mocne. Dziekuny powinnosie wypuścic na wolność, ale miziaka to nie.
Szkoda kici,szkoda ciebie. Oby znalazło sie rozwiązanie.
Jak maluszki?

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 21, 2010 8:51 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

Przepraszam, może czytałam nieuważnie, czy to była sterylka aborcyjna? Czy koteczka była sterylizowana tylko z powodu ewentualnego ponownego zajścia w ciążę?
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw paź 21, 2010 8:56 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

A ile ona ma lat,miesięcy...
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 21, 2010 9:34 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

Dostałam PW od Samanthy, lokalowo nie pomogę- wyjaśniłam na PW, ale dołożę się do karmy, żwirku, ewentualnych szczepień/ leczenia.
Porozsyłałam info do prokocich znajomych. Mogę też pomóc w ogłoszeniach na allegro lub zaoferować wydruki ogłoszeń do powieszenia w sklepach, lecznicach etc.
Trzymam kciuki! :ok: Kocina jest rzeczywiście niezwykłej urody i raczej nie powinna długo szukać domu!

oleczka

Od: Wto wrz 26, 2006 19:37

Post » Czw paź 21, 2010 10:27 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

Czyli szylkretka dalej od jutra bez przechowalni...... A to jest najważniejsze, prze najbliższe 2 tygodnie, może 10 dni.... Koteczko, ja nie mogę.....Jest młodziutka, może roczna ,może ciut starsza.......po 2-ch porodach, nie wiem czy to była sterylka aborcyjna, chyba nie.....
Ostatnio edytowano Czw paź 21, 2010 10:35 przez Samantha, łącznie edytowano 1 raz

Samantha

Post » Czw paź 21, 2010 10:30 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

Samantha pisze:Czyli szylkretka dalej od jutra bez przechowalni.

Czy to znaczy, że wróci na ulicę???

oleczka

Od: Wto wrz 26, 2006 19:37

Post » Czw paź 21, 2010 10:33 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

Naprawdę w całej Częstochowie nikt nie może kotki przechować?! :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 21, 2010 11:13 Re: Cz-wa 6 kociąt ma opiekę, szylkretka po sterylce na ulicę?!!

hanelka pisze:Naprawdę w całej Częstochowie nikt nie może kotki przechować?! :(

:?:
aż nieprawdopodobne :cry:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]