POMOC DLA PRAKSEDY- nadal potrzebna!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 20:55 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Prakseda każdej pomocy potrzebuje. Pieniądze idą na leczenie kotów i kupno materiałów na domki, karma do ponad setki kocich mordek :)
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro paź 27, 2010 9:22 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

:!: :!: :!:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 27, 2010 10:31 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Zgubiłam Wasz wątek :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 27, 2010 18:33 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Jakoś tu pusto się zrobiło, kto się dorzuci do kocich miseczek?
:catmilk:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro paź 27, 2010 22:27 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=119200
AnielkaG

Post » Czw paź 28, 2010 8:23 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Podnoszę. Czy ktoś da radę kupić puszeczki dla młodzieży...?
Wielbłądzio pisze:Gourmety są chyba najtańsze w Zooplusie. W tej chwili najbardziej się opłaca brać te zestawy (pierwsze od góry) 6 + 2 szt.
Spójrzcie: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... met%20Gold
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw paź 28, 2010 8:35 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Wielbłądzio pisze:Podnoszę. Czy ktoś da radę kupić puszeczki dla młodzieży...?
Wielbłądzio pisze:Gourmety są chyba najtańsze w Zooplusie. W tej chwili najbardziej się opłaca brać te zestawy (pierwsze od góry) 6 + 2 szt.

przepraszam za ot, ale w jakim celu kupowac puszki 85 gr dla kogos kto karmi kilkadziesiat kotow?
nie kwestionuje ze wychodzi tanio za te puszke ale w przeliczeniu na puszke 400 gram to wychodzi ponad 6 zł, w tej cenie to mozna juz prawie Grau kupic a animonda i bozita wyjda taniej, feliksy nawet dwa

dziewczyny - ja uwazam ze najlepiej przekazac Praksedzie pieniadze albo kupic cos w duzych (400 gram) opakowaniach
bo gourmet to ani nic rewelacyjnego ani nie wychodzi tanio

sorry, ale tez jestem hurtowniczka i tak na to patrze
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Czw paź 28, 2010 11:17 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Kociaki 5 tygodniowe nie będą jadły Feliksa. Chodzi o te najmniejsze kocięta. Ja też nie karmię dorosłych kotów gourmetami, ale maluchy dobrze uczą się na nich jeść stałe jedzenie.
Wszystko można, ale jak dotąd ofert pomocy w gotówce było 2. A pomocy rzeczowej sporo. Jest też kwestia dostawy, Prakseda wszystko wozi wózkiem, nie ma samochodu, nie ma dostępu do netu, więc nie kupi sobie puszek przez internet.
Rozmawiałam z nią wczoraj, jest bardzo wdzięczna za każdą pomoc. Postara się dotrzeć do internetu. Jest dobra wiadomosć- będzie miała pracę, ale za wynagrodzenie za które mi by się nawet rano wstać nie chciało :( i które starczy tylko na opłaty
Ostatnio edytowano Czw paź 28, 2010 23:17 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

Post » Czw paź 28, 2010 12:11 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Marylo, Anielka odpowiedziała za mnie :wink:
Podałam linka do Gourmetów, ponieważ wcześniej przeczytałam informację, że Prakseda karmi nimi maluchy.
Wcześniej kupiłam już m.in. 48 puszek 400g.

BTW: Ja mam w domu dziewiątkę, z czego 'tylko' szóstka jada mokre. Też zwykle karmię albo dużymi Felixami, albo Bozitą z kartoników. Zazwyczaj są jeszcze jakieś tymczasy (aktualnie 2 szt.), więc tym bardziej. Raz na jakiś czas daję saszetki Miamora/Animondy, kupowane też oczywiście w 'hurcie' w zooplusie - ale to naprawdę tylko od wielkiego dzwonu, ponieważ na co dzień nie mogłabym sobie (tzn. kotom) na to pozwolić...

Wielbłądzio

Post » Pt paź 29, 2010 8:43 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Kto jeszcze mógłby pomóc?
AnielkaG

Post » Pt paź 29, 2010 20:21 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Oczywiście że i ja pomogę bo jak wydedukowałam - osobą która nam wtedy pomogła była właśnie Prakseda (miała na imię Agnieszka i podarowała mi własnoręcznie wykonany koci domek ) i natychmiast -dzięki Waszemu ,,donosikowi'' skontaktowała się ze mną i zaoferowała bezinteresowną pomoc. Od czasu pierwszego spotkania (pewnie ze dwa lata temu) bardzo serdecznie Ją wspominam i zapewniam, że moja wdzięczność dla Niej jest bezgraniczna.Ponieważ jak podejrzewam nie poda mi numeru konta a chętnie będę na nie wpłacać podaję swój mail (dorotka-34@tlen.pl).To naprawdę Kocia Dusza :))

dorma35

Od: Sob paź 23, 2010 21:39

Post » Pt paź 29, 2010 22:02 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Wielbłądzio pisze:Podnoszę. Czy ktoś da radę kupić puszeczki dla młodzieży...?

Dziś kurier przywiózł moje zamówienie z Zooplusa. Są Gourmety dla Praksedy. Jak można podrzucić?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 30, 2010 17:36 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Ja się będę widziała z Agnieszką na początku listopada, mówiłam Ci przecież stara sklerotyczko :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Sob paź 30, 2010 17:37 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

dorma35 pisze:Oczywiście że i ja pomogę bo jak wydedukowałam - osobą która nam wtedy pomogła była właśnie Prakseda (miała na imię Agnieszka i podarowała mi własnoręcznie wykonany koci domek ) i natychmiast -dzięki Waszemu ,,donosikowi'' skontaktowała się ze mną i zaoferowała bezinteresowną pomoc. Od czasu pierwszego spotkania (pewnie ze dwa lata temu) bardzo serdecznie Ją wspominam i zapewniam, że moja wdzięczność dla Niej jest bezgraniczna.Ponieważ jak podejrzewam nie poda mi numeru konta a chętnie będę na nie wpłacać podaję swój mail (dorotka-34@tlen.pl).To naprawdę Kocia Dusza :))

Ona może i nie poda, ale za to my podamy :D
Piszę priva.

Wielbłądzio

Post » Pon lis 01, 2010 20:14 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Kto mógłby pomóc?
AnielkaG

[poprzednia][następna]