i za znalezienie i zdrówko psiaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:Życzymy zdrowia -Tobie i kotom![]()
slapcio pisze:no, kupka i apetyt to już cośA mały z wody w porządku?
Ty Justyna wskakuj w wyrko i nie wyłaź przez kilka dni... ma choć kto z psami wyjść?
justyna8585 pisze:slapcio pisze:no, kupka i apetyt to już cośA mały z wody w porządku?
Ty Justyna wskakuj w wyrko i nie wyłaź przez kilka dni... ma choć kto z psami wyjść?
Chyba nie w porządkuPani weterynarz(jak ja im bardzo dziękuje) przyjęła mnie bez kolejki i w dodatku nie wzięła zni grosza.Powiedziałam,że brzuch bardzo źle wygląda,jest za duży,został odrobaczony i trzeba go, własnie to ją,obserwowac.dzisiaj zadzwoniłam do P.Czypionki,powiedziała,że robaki nie wychodzą,jest apatyczna...
czyli to chyba nie robaczyca,tylko fip...
Mysle,że jutro juz dam rade podejść ,zrobic fotki.ja nie wiem,czy to był wypadek tego kotka i wpadł po prostum,bo jest stromo i mokro,czy po prostu znowu ktoś sie postarał,to nie jest pierwszy raz
ale tu chyba mowa o 2 rożnych kotach , ten co sika to chyba ta połamana kicia a ten drugi to maluszek z stawu tego ma ten wielki brzuch , boże oby to nie był FIP![]()
wyśle PW do Pani Wet.,gdzie jest połamana
Pingwinek ma sie bardzo dobrze,podkłady schodzą i schodzą,a jedzenie? straszny żarłok,jak ma mało,to upomina sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 57 gości