Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Athalyse pisze:aktualnie swinała sie z kuleczkę i spi w czymś w rodzaju hamaku jaki sie robi jak mi sie wladuje na kolana kiedy mam sukienkowa pizame
ja_ana pisze:Athalyse pisze:aktualnie swinała sie z kuleczkę i spi w czymś w rodzaju hamaku jaki sie robi jak mi sie wladuje na kolana kiedy mam sukienkowa pizame
Oj jaaa![]()
Małe kociaki lubią najbardziej takie hamaki
Moje są za duże, to raz, a dwa, ja z reguły śpię w dwu częściowych piżamach, więc szaleństwa nie mają:P Ale na szczęście Figunia i Roniek śpią już:) Problem w tym, żę mąż też śpi, a to znaczy, że dla mnie w łóżku nie ma miejsca.......Chyba będę musiała kogoś obudzić:P
Athalyse pisze:ja_ana pisze:Athalyse pisze:aktualnie swinała sie z kuleczkę i spi w czymś w rodzaju hamaku jaki sie robi jak mi sie wladuje na kolana kiedy mam sukienkowa pizame
Oj jaaa![]()
Małe kociaki lubią najbardziej takie hamaki
Moje są za duże, to raz, a dwa, ja z reguły śpię w dwu częściowych piżamach, więc szaleństwa nie mają:P Ale na szczęście Figunia i Roniek śpią już:) Problem w tym, żę mąż też śpi, a to znaczy, że dla mnie w łóżku nie ma miejsca.......Chyba będę musiała kogoś obudzić:P
biedny małżonek...
Athalyse pisze:Ha, ha!
My z Duża nie spimy już od 6!
Duża nie miała szans...w końcu chciałem sie bawić
Miłego dzionka zyczy Wam
Henio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 84 gości