Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:to ja mozena terenie Szkłobudowy. W wolnostojącym budynku ok. 30 m dwa pomieszczenia plus kibelek umywalka parter, dwa wejscia osobne do pokoi (niestety z zewnatrz a moze stety jak sie bedzie chore koty przywozić) a miedzy nimi dziura jak dawniej na stołowkach, taki okienko. Do niewielkiego remontu tylko ogrzewanie we własnym zakresie ale pomieszczenia naprawde ciepłe, z oknami.
no i czynsz mniejszy jutro dzwonie do Prezesa ze bierzemy
Filomen pisze:to ja mozena terenie Szkłobudowy. W wolnostojącym budynku ok. 30 m dwa pomieszczenia plus kibelek umywalka parter, dwa wejscia osobne do pokoi (niestety z zewnatrz a moze stety jak sie bedzie chore koty przywozić) a miedzy nimi dziura jak dawniej na stołowkach, taki okienko. Do niewielkiego remontu tylko ogrzewanie we własnym zakresie ale pomieszczenia naprawde ciepłe, z oknami.
no i czynsz mniejszy jutro dzwonie do Prezesa ze bierzemy
Dorota Wojciechowska pisze:To ja sie zglaszamteraz mi pasuje bo za tydzien pracuje. Moge pogadac z siostrzencami oni oboje z budowlanka maja do czynienia to pomoga przy tej lamperi jak beda wolni w ta sobote. To trzeba wyskrobac a pozniej zagipsowac. Przygal by sie grzejnik bo przed malowaniem gips musi wyschnac
mar_tika pisze:Niestety Zapałek odszedł na rekach Teresy w lecznicy.Przyszły wyniki sekcji .Niestety nic nie mogłyśmy zrobić .To był FIP!
Druga wiadomość nieco lepsza .Mamy nowe pomieszczenie.Jutro podpisujemy umowę
terenia1 pisze:No i tak na szybkoza uporządkowanie tego wszystkiego i odświeżenie trzeba by się zabrać jak najszybciej nie ma co się zastanawiać
nawet dobrze by było zacząć już w ten weekend
![]()
Najważniejsze potrzeby to farby, białe ewentualnie można jakieś barwniki dodać, farba taka jak na lamperię - bo w tym pierwszym pomieszczeniu ta lamperia odłazi płatami węic trzeba ją zedrzeć i pomalować - bo i kolor nieciekawy taki ciemny brąz, i wykładzina do drugiego pomieszczenia trzeba wymierzyć - i akcesoria z wykładziną związane jakieś taśmy i listwy do ściany.
NO i oczywiście ludzie potrzebni do malowania, sprzatania i mycia ze sprzętem do tego pomocnym![]()
TO KTO CHĘTNY NA NAJBLIŻSZY WEEKEND
Potem przydadzą się jakaś szafa, stolik i krzesełka, ja już mam przygotowane regał, witrynkę i szafkę, przydadzą się sprzęty do mycia, zamiatania zresztą piszcie co możecie zaoferowaćprzydałby się jakiś fajny drapak dla kociaków, koszyki, półki drabinki do biegania, zresztą sama nie wiem bo mozliwości będą spore żeby kociakom urządzić całkeimfajne miejsce
mar_tika pisze:Skompletujcie sprzęt typu szpachelki,wałki,kratki do malowania oraz jakieś szczotki,ścierki,worki na śmieci i wiaderka do sprzatania:)
aha czy ktoś ma na stanie świetlówki?Musimy sprawdzić czy brak prądu na kwarantannie to tynik zepsutych świetlówek czy coś z podłączeniem prądu nie tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 334 gości