PAKT CZAROWNIC XVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 23, 2010 9:20 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Jak się tydzień przed początkiem roku myśli o wynajmowaniu mieszkania to tylko żeńskie klasztory zostają, niestety... :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Czw wrz 23, 2010 9:23 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Widzisz Villemo, ty dzieciom jestes przeciwna, ale nawet TY jesteś w stanie zrozumieć tę rozpaczliwą sytuację, w której sie moje znalazło :(
Mam nadzieję, że uda się jakiś kompromis dyplomatycznie wyegzekwować.
Może jaka czarowna w Łodzi mieszka, żeby mi dziecko w razie czego ratować, jako bezdomniaczka jakiego :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 23, 2010 9:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jasdor pisze:Witajcie.
Czy pełnia działa na facetów ?
TŻ z dziecięciem pojechali do Łodzi jakis kącik na studia wynająć. Właśnie dostałam sms-sa, "będę mieszkała w żeńskim klasztorze !!!!!!!" - uprzedzam, to nie jest żart :strach: :evil:
Dziecko jest przyzwoite, nie stoczone, czasem jakies piwko :piwa: , ale bez nadużywania w rozsądnych granicach, no i ma skończone 20 lat. Za cóż ją tak karać ???

W pierwszym momencie zrozumiałam, że dziecię jest płci męskiej i szczęka mi opadła, oraz powypadały oczęta 8O Jak już je pozbierałam i doczytałam (uff) to myślę, że na pewno będziesz nieco spokojniejsza, bo w takim miejscu nieco utrudnione będą kontakty towarzyskie z niewłaściwym towarzystwem. masz też większe szanse na to, że dziecię wróci wyedukowane w zakresie, który cię interesuje, a nie w innym, no i w ilości, w jakiej ją na te studia wysyłasz. Tatuś pewnie zazdrosny specjalnie ją w ten klasztor wmanewrował, a dodatkowo zasieki już uczynił i okopał się pod nim 8)

A ja właśnie usiłuję zebrać myśli przed czekającą mnie rozmową i nieco jestem zdenerwowana, bo mi za bardzo zależy :? Ommmmm, ommmmm, ommmmm,....
Poza tym prasuję reprezentacyjny garnitur i fryzurę usiłuję sobie rozsądną uczynićObrazekna razie bez większych sukcesów.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw wrz 23, 2010 9:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Dziecie płci innej już studia ukończyło, ale na zasadzie swój swojego.... inaczej było przez rodziciela traktowane :mrgreen: Moja filozofia jest taka, że jak sie komuś czegoś szczególnie zabrania to tym bardziej do tego go ciągnie, no i jakieś zaufanie trza mieć. A jak ma jakiś numer odwalić, to żadne zasieki ani okopy nie pomogą.
Pomponmamo - TAAAAKIE WEEEELKIE :ok: :ok: :ok: trzymamy

jasdor

Post » Czw wrz 23, 2010 9:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

jasdor pisze:Dziecie płci innej już studia ukończyło, ale na zasadzie swój swojego.... inaczej było przez rodziciela traktowane :mrgreen: Moja filozofia jest taka, że jak sie komuś czegoś szczególnie zabrania to tym bardziej do tego go ciągnie, no i jakieś zaufanie trza mieć. A jak ma jakiś numer odwalić, to żadne zasieki ani okopy nie pomogą.

Masz rację, ale tatusiowi nie wytłumaczysz :lol:
jasdor pisze:Pomponmamo - TAAAAKIE WEEEELKIE :ok: :ok: :ok: trzymamy
[/quote]
Dzięki...Obrazek
Ostatnio edytowano Czw wrz 23, 2010 9:45 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 23, 2010 9:45 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Ja tu gromami od świtu ciskam i NIKT kurna nie zauważył - FOCH !!!
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 23, 2010 9:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

AYO pisze:Ja tu gromami od świtu ciskam i NIKT kurna nie zauważył - FOCH !!!

Kurna zauważył! Na moim wątku ci podziękowałam :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 23, 2010 9:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

pomponmamo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor :roll: żeby zaraz klasztor... Ja rozmumiem, że teraz może być problem z mieszkaniem, ale może lepiej dojeżdżać kawalek niż w klasztorze zamykać... :roll: Inna sprawa, że uprzedzona jestem :mrgreen:

Potwierdzam, ze dzieje się coś dziwnego. Mój nieprzytulański Kuba co wieczór mości się z wielkim zadowoleniem na kolanach. Wczoraj spędził tak ponad godzinę 8O W międzyczasie umył się dokładnie, umył rękę Tża i moją, wylizał dokładnie łepek Rosena 8O i cały czas mruczał jak najęty 8O Coś nadchodzi...
Mniej więcej rok temu dużo rzeczy nam się pop... :roll: Kilka Sióstr to kiedyś potwierdziło. Może teraz się odkręci :roll:

AYO dlaczego ciskasz?

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw wrz 23, 2010 9:50 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mmk pisze:
AYO dlaczego ciskasz?

W mojej intencji :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw wrz 23, 2010 10:02 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

mmk pisze:Mniej więcej rok temu dużo rzeczy nam się pop... :roll: Kilka Sióstr to kiedyś potwierdziło. Może teraz się odkręci :roll:

Dobrze gada!! Dać jej wódki!
I oby tylko rację miała, że się odmieni!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw wrz 23, 2010 10:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

ponponmamo, tez pociskam Obrazek

villemo5 pisze:
mmk pisze:Mniej więcej rok temu dużo rzeczy nam się pop... :roll: Kilka Sióstr to kiedyś potwierdziło. Może teraz się odkręci :roll:

Dobrze gada!! Dać jej wódki!
I oby tylko rację miała, że się odmieni!

Przez grzeczność nie odmówię :mrgreen: Villemo, nie ma innej opcji, to i tak za długo już trwa...

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw wrz 23, 2010 10:12 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

GŁOSOWANIE WRZESIEŃ 2010

LUBELSKIE TYMCZASY - 7

KOCIA CHATKA SOSNOWIEC - 10

GŁOSOWAŁY:

AYO, skwareek, villemo5, Mulesia, becia_73, Dzyśka, kirke18, shira3, majencja, Asia_Siunia, alix76, AniHili, jasdor, babajaga, solangelica, pomponmama, psiama

ŻE SIĘ TAK PRZYPOMNĘ
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 23, 2010 10:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Pomponmamciu :mrgreen: też trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Edit:zapomniałabym :oops:

mo głos naKocią Chatkę!!!!!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw wrz 23, 2010 10:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

No to weźmy sie tak razem i skupmy dokładnie o 15.00 i wysyłajmy w kosmos Taaaakie myśli, żeby niebiosami zatrzęsło . Dzisiaj sie do ziemi zbliża ta planeta jakaś tam, taka duża, Jowisz chyba, może to dlatego Czarownice w takim napięciu? I koty!

jasdor

Post » Czw wrz 23, 2010 10:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVII

Dzięki dziewczyny! :1luvu: Trzymajcie, bo bardzo wsparcia potrzebuję. A jeśli chodzi o napięcie, oraz ciśnienie, to .... 8O Gdybym bez przypadek puściła bąka, to bym poleciała z prędkością światła 8O 8O 8O Cała się w środku trzęsę. Możliwe, że Jowisz ma też coś z tym wspólnego :roll: A w każdym razie dokłada mi jeszcze ociupinkę :? Normalnie.... zaraz mi oczy wypadną... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]