ZOMBIK za TM (')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 11:21 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

ja mam do was za daleko więc nie pomogę,ale kibicuję całej akcji niezmiennie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 20, 2010 19:10 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Trzymam kciuki!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto wrz 21, 2010 8:04 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Makabresku, wczoraj wysłałam wiadomość na pw, mam nadzieję że dostałaś...

kopiejka

Od: Pt lut 13, 2009 21:36

Post » Śro wrz 22, 2010 8:17 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Już wszystko mam. Dzisiaj mogę nie dać rady, bardziej by mi pasował jutrzejszy dzień, jeśli kot da się odłowić.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Śro wrz 22, 2010 9:42 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Makabresku dziękuję :D

A Zombika znowu nie ma :(

kopiejka

Post » Śro wrz 22, 2010 11:49 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

jak nie ma to znaczy że następnym razem będzie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro wrz 22, 2010 16:00 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Jaka bida :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 22, 2010 16:35 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

przepraszam za zaśmiecanie ale muszę zapytać a tu dośw.dziewczyny są...:
dlatego bardzo proszę o radę..
czy do pokoju przechodniego po drodze do pokoju tymczasków Mrusi i Arniego mogę wziąć na TDT na leczenie kota z Palucha który ma grzyba? Mrusia ma chlamydofiloze-jest tydzień po ostrym zapaleniu jesli,10-ciu zastrzykach w malutkie kościste ciałko...Arni jest 4 tyg po kk,3 tyg po pierwszym szczepieniu i niestety zaraził się od Mruśki-oboje zasmarkani,zakichani i załzawieni w trakcie zastrzyków-znowu :mrgreen:
mogę myć ręce po tym kocie ale idąc przez ten pokój butów nie zmienie-to zresztą utopia aby po podłodze się nie przeniósl ten grzyb,jesli oczywiście taką drogą się przenosi-tego właśnie nie wiem.
no i pod drzwiami jest szpara w którą można świetnie łapkę wkładać :)
co powinnam zrobić-pomóc czy odmówić??
każda rada mile widziana..

Pytam bo chciałabym pomóc temu kotu z Palucha-ma już DS ale pod warunkiem że będzie zdrowy.
Dziewczyny od których miałabym go wziąć mówią że nie ma zagrożenia ale ja nie wiem,nie mam dośw.,dlatego pytam..

smarti

Post » Śro wrz 22, 2010 16:57 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Grzyb jest niestety strasznie zaraźliwy i wzięcie tego biedaka,niesie za sobą ryzyko zakażenia pozostałych kotów-przykro mi,ale taka jest prawda :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 22, 2010 18:01 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

:kotek:czyli nie mogę kotkowi pomóc nie zarażając swoich???

smarti

Post » Śro wrz 22, 2010 18:48 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Obawiam się,że nie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 22, 2010 18:50 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

cholera...Gibutkowa- a Ty masz też doświadczenie kocie-co myślisz??

smarti

Post » Śro wrz 22, 2010 21:43 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

smarti pisze:cholera...Gibutkowa- a Ty masz też doświadczenie kocie-co myślisz??

Grzybów u mnie nie było - u moich kotów, a tymczasować nie mogę więc doświadczeń z grzybkiem żadnych. Ale tez słyszałam (i czytałam tu na forum), że jest cholerstwo strasznie zaraźliwe (i dla zwierząt i dla ludzi) i nawet daje się kotom zastrzyki na grzyba. Przy chorej kotce to dość duże ryzyko raz że organizm osłabiony szybciej złapie a dwa będziesz miała leczenie dwóch chorób na raz. Chlamydioza plus grzyb to nieciekawy zestaw. Tak jak pisze Kasia - to spore ryzyko.. :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob wrz 25, 2010 16:54 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Hej, jak tam Zombik? Pojawia się? Czekamy.
Obrazek

makabresku

Od: Nie lis 22, 2009 19:14

Post » Sob wrz 25, 2010 17:30 Re: ZOMBIK zimy nie przeżyje, ma ktoś jakiś pomysł?

Zombika udało mi się zlokalizować wczoraj :D
Skubaniutki znalazł sobie miejsce w ogródku starszej pani, koło OBIADOMKU. Mam nadzieję, że będzie tam jeszcze przynajmniej do następnego tygodnia i w końcu będę mogła go złapać…

kopiejka

[poprzednia][następna]