Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:jaaana pisze:A jak wyglądają pulpity Waszych monitorów? Koty są?
Czarne koty są Jany - zdjęcie podprowadziłam
A jak się takie coś robi, żeby pokazać co się ma na pulpicie.
Nie umiem![]()
Kociara82 pisze:Kocie przykazania
Uczyń świat miejscem zabawy.
Jeżeli czujesz się ignorowany, połóż się na klawiaturze komputera, a na pewno zostaniesz dostrzeżony.
Kiedy jesteś głodny, miaucz głośno. W końcu ktoś cię nakarmi, żebyś się zamknął.
Zawsze szukaj dobrze nasłonecznionych miejsc do spania.
Śpij często.
Kiedy nabroisz - po prostu mrucz i wyglądaj słodko.
Różnorodność dodaje życiu pikanterii. Jednego dnia ignoruj ludzi, następnego nie dawaj im spokoju.
Wspinaj się na samą górę. Do tego właśnie służą zasłony.
Ciekawość to pierwszy stopień do... świetnej zabawy.
Życie bywa skomplikowane, więc lepiej się zdrzemnąć.
Zostaw po sobie jakiś ślad dla przyszłych pokoleń. W ostateczności "podlej" wszystkie kąty.
Zawsze okazuj swoją wielkoduszność. Jeżeli coś upolujesz, połóż to na łóżku swojej pani, żeby wiedziała, że o nią dbasz.
Jeżeli nie wcelujesz do kuwety, przykryj czymś swoje "dzieło". Skarpetki twojego pana nadają się do tego doskonale.
Jeżeli masz coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zrób to w środku nocy - kiedy upewnisz się, ze wszyscy śpią. To najlepszy sposób, aby skupić na sobie zasłużoną uwagę.
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:wiem, pewnie kolo 50 zeta minimum bedzie trzeba wydac, ale nic nie szkodziCos kociego MUSZE miec
Inusię Ci podeślę. I obraz z siedmioma czarnymi kotami
obraz wystarczylby z jednym czarnulkiem, ale i siodemka nie pogardze
Co do Inki... no nie wiem... kiedys chetnie, ale po tym dzisiejszym nasmiewaniu sie ze mnie...
Kociara82 pisze:Dlaczego Koty są lepsze od dziecka?
Weterynarze przyjmują wieczorami.
Twój kiciuś nie będzie przeszkadzał Ci swoim płaczem podczas oglądania filmu w kinie lub spektaklu teatralnego.
Właściwie nie musisz go nawet ze sobą zabierać, a jeśli zostawisz go w domu, nie musisz martwić się o opiekunkę.
Twój kiciuś nie wyrośnie w ciągu trzech miesięcy z tych ślicznych ale jakże drogich ubranek.
Kotki wyglądają uroczo nawet jeżeli nie kąpały się przez ostatni miesiąc.
Nie będziesz musiała zamartwiać się nocami w jaki sposób pokryjesz koszty edukacji swojego kotka.
Nikt Ci nie powie, że jesteś złą matką, jeżeli nie będziesz chciała karmić piersią swojego kotka.
Nikt nie oskarży Cię o perwersję lub wykorzystywanie seksualne jeżeli będziesz pieściła i przytulała swojego kotka.
Nikt nie posądzi Cię o brak zasad moralnych, jeśli nie poślubisz ojca swoich kociąt.
Prawdopodobnie nikt nawet nie zapyta się ciebie, kto jest ich ojcem.
Nikt nie będzie kwestionował Twojej zdolności do normalnego wypełniania obowiązków w pracy jeżeli dowie się, że masz kotka.
Kuwetę z piaskiem zmienia się tylko raz dziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot] i 111 gości