31-019 Kraków tel. + 48 12 421 77 72 tel. + 48 12 421 26 85), serce boli jak sobie to wyobrażę

a TVN może zbombardować jeszcze mailami?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
violavi pisze:Co do tego, że w sklepach zoologicznych pracują ludzie, którzy lubią zwierzęta.
Owszem zdarza się to, ale tacy ludzie długo tam nie wytrzymują jak widzą co się dzieje i nie można nic zmienić, bo "góra" o tym decyduje.
Przykład znajomego, który zatrudnił się w zoo naturze, kocha zwierzaki, ale po 2 tygodniach zrezygnował, nie mógł patrzeć na to, że po przyjściu rano do sklepu, ważniejsze są wszystkie inne sprawy , a nie zajęcie się zwierzakami, sprawdzenie czy wszystko z nimi w porządku, napełnienie misek karmą i wodą.
Bianka 4 pisze:A tu link do tego artykułu
http://www.emetro.pl/emetro/1,85651,832 ... rketu.html
MalgosiaD pisze:Info rozesłane. Myślę, że warto artykuł z Metra podesłać do zarządu ZOO Natury. Wraz z linkiem do Facebooka co pokaże skalę sprzeciwu a co za tym idzie niesie ze sobą realną szansę utraty klientów. W swoim mailu do ZOO Natury wyraźnie zaznaczyłam, że rezygnuję z zakupów u nich. Na zasadzie barejowskiego "Do Bydgoszczy będę jeździł a tu nie kupię!"Jeśli więcej osób da im jasno do zrozumienia, że więcej swoich pieniędzy tam nie zostawią może przestanie się im opłacać?
joluka pisze:dostałam maila od Pani Dyrektor Zarządzającej firmy Zoo Natura z prośbą o nr telefonu do mnie - chciałaby ze mną porozmawiać... - dam znać, jak przebiegła rozmowa
joluka pisze:[ciach] może jednak coś ruszyliśmy?![]()
![]()
![]()
joluka pisze:
Pani Dyrektor zaproponowała w międzyczasie daleko idącą współpracę przy akcjach adopcyjnych psów i kotów w całej swojej sieci (katowickie wolontariuszki podobno właśnie w Zoo Natura prowadzą swoje weekendowe akcje adopcyjne), ale od razu zaznaczyłam - że ja z ogromną ochotą, zawsze i wszędzie - tylko pod warunkiem, że zakończą sprzedaż zwierzaków w swojej sieci........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myszorek i 175 gości