tzn, nie wiem czy doczytałaś ale kicia już zakończyła leczenie, ale dalej jest na utrzymaniu opiekunek więc albo będzie na karme dla niej albo na tą kicie, o którą się teraz strasznie boje: viewtopic.php?f=1&t=119147
Oj, jak fajnie, ze ktos cos napisal, bo mi watek za daleko uciekl i nie moglam znalesc. Schuba pewnie teraz calkiem inaczej juz wyglada. Taka dzielna dziewczynka.
Niestety chyba mamy szczęście do połamańców;( gdyby ktoś zechciał choć 5 zł dorzucić bylibyśmy wdzięczni. Operacja powinna się odbyć jaknajszybciej. Będziemy naprawe wdzięczni. Link do allegro: http://allegro.pl/kociak-zlamal-lapke-p ... 68619.html
Ale dzis juz swiat tak groznie nie wyglada jak wczoraj. Mozesz mi tu napisac adres od kogos z Nadir, gdzie bym mogla poczta pieniazki przeslac jako list polecony? Bankowe przelewy sa tak strasznie drogie, ze sie nie oplaca. Pros o pomoc a bedzie wysluchane - tak ostanio zyje. I nie raz sie udaje. Poprosilam, zeby skads dostac pieniazki na troche pomocy dla Was. Wiele nie bedzie, ale nawet 20 Euro moga Wam pomoc.
Ok, to nie zrobie. Chociaz bardzo chetnie bym wyslala. Jak sie z czyms ma zle przejscia to nie idzie tego poprawic. Znam po sobie. Co innego, jak bym czesciej w Polsce byla, ale ostatni raz 3,5 lata temu. Tez troche dlugo.