Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Abhalisha pisze:Mam pytanie, jakie działania powinny być podjęte by koty opuściły schronisko??
Bo to nie jest dopuszczalne co tam sie dzieje!!!
dark_swan pisze:To ja mam jeszcze pytanie. Czy kociary same zajmą się allegro kotów schroniskowych? Bo wiadomo, allegra największy skutek dają...
dark_swan pisze:Tak się składa, że to ja ja jestem administratorem fundacyjnego konta allegro, dlatego pytam.
Generalnie z mojej strony to wygląda tak, że ja już sama nie daje rady...
Co do allegra cegiełkowego - jasne, może być, ale... ja i konto uciągamy 2 allegra cegiełkowe na jedną turę (czyi 4 na m-ąc). Boję się, że przy takiej ilości cały czas to niestety fundacja straci wiarygodność i więcej zapłacimy za wystawianie allegr, niż na pomoc zwierzakom.
jeśli dogadacie się z Anetą lub Janką, że koty schroniskowe mają być wystawiane na koncie fundacyjnym, to j się dostosuje jednak w tym temacie będę potrzebowała pomocy.
Ja niestety wystawiam zwierzaki fundacyjny, robie szablony, rozszerzam opisy, pilotuje allegra cegiełkowe - podtrzymuje kontakt z kupującymi, zarządzam wysyłka cegiełek, a niestety zajmuje to masę czasu. Dodatkowo jetem sama DT, pracuje, uczę się, chodzę na praktyki i niestety doba nie chce mi się rozciągnąć, choć bardzo chce...
Niestety nasze allegra cegiełkowe idą dość kiepsko, ludzie już nie pomagają tak chętnie jak kiedyś (1 allegro = ok. 100-150 zł.). Ja aukcję wystawić mogę, pilotować także, ale musicie dołożyć wszelkich starań, aby aukcję nagłośnić! Potrzebuję tez zdjęcia z waszej pracy w schronisku - ktoś jeżdżący niech weźmie raz aparat. I tak bede w stanie wystawić takie allegro dopiero za 2 tygodnie jeśli dostane takie polecenie od Anety
lisek pisze:Żeby koty były na stronie schroniskowej, to muszę dostać zdjecia i opisy wg szablonu strony.
Rozumiem, ze te ulotki mówią o zbiórce pieniędzy na pomoc schroniskowym kotom, ale kasa na fundacyjne konto? Chyba, że Wasze Stowarzyszenie ma prawo do zbierania pieniędzy? Bo gdyby przypadkiem ktos wpłacił na schronisko do UM to schron tych pieniędzy nie zobaczy.
lisek pisze:Żeby koty były na stronie schroniskowej, to muszę dostać zdjecia i opisy wg szablonu strony.
Rozumiem, ze te ulotki mówią o zbiórce pieniędzy na pomoc schroniskowym kotom, ale kasa na fundacyjne konto? Chyba, że Wasze Stowarzyszenie ma prawo do zbierania pieniędzy? Bo gdyby przypadkiem ktos wpłacił na schronisko do UM to schron tych pieniędzy nie zobaczy.
Mara S pisze:Zapytam jeszcze tutaj:
Czy ktoś zna jakiegoś weta, który przyjeżdżałby na usypianie zwierząt do domu? Proszę zastanówcie się i dajcie znać jak najszybciej. Chodzi o Sosnowiec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, kasiek1510 i 1092 gości