ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-Malutka miala wypadek buuu :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 22:32 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Rakea dzieki wielkie napisze Ci jutro numer konta.Mama inne zalozyla bo firmowe zablkowali i kase nam zabrali zlodzieje.
Ja sie trzymam szukam roboty a rodzicow pocieszam ikombinuje nad wyjadem za granice.Zlodzieji trzeba splacac.Koszmar :( Kto z nimi nie mial stycznosci nie zrozumie.
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto sie 03, 2010 22:55 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Dziewczyny jakieś wspomaganie finansowe dla werci?
to ja jeszcze raz na nowej stronie :mrgreen:

Wercia - rozumiem, że według tego co jest napisane w kontrakcie drobnym maczkiem, mogli tak zrobić?
Trzymam kciuki za pracę!
I nie wyjeżdzaj - podobno nie jest już tak malinowo, no i koty będą beczeć.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro sie 04, 2010 8:52 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Mogą mogą ... dużo mogą niestety.Ale tak to już jest.

Wysłałam PW.

Kropka jest właśnie w trakcie zabiegu.Mam nadzieje ze wszystko dobrze pójdzie.
Szykuje jej klatke i kocyki żeby mogła odpocząc po tym.Aż sie boje strasznie to przeżywam :cry:

wercia

Post » Czw sie 05, 2010 10:43 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Wysłałam grosik.

Jak wiadomo grosz do grosza - może ktoś jeszcze wspomoże wercię ;) ?
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw sie 05, 2010 11:59 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Dziekujemy za grosz Rakea przyda sie :)

Kropka juz po zabiegu.Wczoraj odbierał ją mój ojciec i była juz wybudzona.Troche sie posikała i wet nie zakładał jej ubranka, dopiero ja w domu.Takie niby ubranko a sie nagimnastykowałam zeby ja w to włożyć.

Mam pare fotek z dzisiaj.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Czw sie 05, 2010 12:03 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

cudne te białe maleńtasy - ja mam u siebie 4 urwisy miesięczne, ale nie białe... :lol:

wercia moze napisz w wątku jakiej pracy szukasz i co umiesz, niejedna dziewczyna przez forum znalazła pracę - (choćby dodatkową) :ok:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw sie 05, 2010 12:08 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Jestem na etapie rozmów w salonie Orange.Od wrzesnia bym zaczynała.Moze sie uda.

Siostrze zalatwilam w orange jako telemarketer i juz pracuje(dostala umowe)
Ja mam gorzej moge od wrzesnia pracować bo jade na wakacje które juz wczesniej byly oplacone.

wercia

Post » Czw sie 05, 2010 12:45 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

to trzymam kciuki - ale napisz co potrafisz i co robiłaś dotąd.
Bo "macki" miau sięgają najodleglejszych zakamarków naszej planety :wink:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Czw sie 05, 2010 14:53 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Niewiem co z tą mała biała sie dzieje.Ona mi wogóle nie rośnie śpi sama.Ucieka od reszty ... kur.....
Wezme ja do weta i lece po mleko.Cos mi sie wydaje że musze ja dokarmiać sama.

Reszta super wcina sama a bialutka ma jakies opory niby je pije wode ale cos mi nie pasuje

wercia

Post » Sob sie 07, 2010 14:17 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Malutka Bryza miała chwilową niedyspozycje ale juz jest oki.Umyłam ją , zaopatrzyłam sie w mleko ( Baba z zoologicznego ładnie mnie skasowała zamiast 23 zł jak placilam w innym sklepie tak zaplaciła 36zł u gupiego babsztyla :/ o zgrozoooo)

Maluchy dokarmiam mlekiem dla kociąt i Kropka też sobie podpija.
Miedzy Gizmem i kocia rodzinka ładnie wywiązała sie rodzinna więz.
Razem nynaja i jedzą posiłki.Gizmo się nimi opiekuje jak Kropka spi.Bawi sie z nimi i uczy co i gdzie w domu.

Aż mi sie wierzyc nie chce ze razem jedzą.
Obrazek
Malutka :ok:
Obrazek
Obrazek
Gizmo opiekun(tak wyrósł a taka chudzinka z niego była)miodowe oczka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Nie sie 08, 2010 17:30 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Remek pojechał do Rybnika.

Czekam właśnie na Panią w sprawie tych z 2 miotu .Ma do wyboru Lili albo Lole.Zobaczymy jak pójdzie.. Hmmmm

wercia

Post » Nie sie 08, 2010 18:21 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Powodzenia. :ok: :ok:
A może weźmie w dwupaku. :wink:
Bryzo maleńka, jedz i nie choruj!!!
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon sie 09, 2010 7:14 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Lola ma rezerwacje i pojdzie do Radlina.Na wrzesien jestem umowiona na odbiór Azulki pojedzie do Pawlowic.
Bryza zostanie narazie u nas :ok: Szukam domu dla Lili tylko:)

wercia

Post » Pon sie 09, 2010 11:26 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Matko kochana, Ty się zatrudnij w jakiej kociej fundacji, bo w adopcjach jesteś błyskawica. :mrgreen:
A i w odchowie kociaków debeściara. :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon sie 09, 2010 11:33 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Poprostu mamy szczęście albo mniej kotow jest w Jastrzębiu i dlatego tak dzwonią.Duzo domów bylo do bani i im podziekowałam .

Na dzien dzisiejszy czekam na zaklepanie ostatniego kotka.
Bryzy nie dam rady zaszczepic narazie wiec musi poczekać conajmniej do polowy września.
W nastepnym tyg przed wyjadem na wakacje ściagne szwy Kropce i pojade sie relaksować.Jak wróce bd miec czyste konto duzo energi i zaczynamy na nowo.
Klatka stoji w piwnicy i sie marnuje a mozna ją fajnie sporzytkować :ok: Zostalo tez nam sporo mleka ważne do 2013 :)

Juz mi mama mowila że chwila spokoju i lepiej korzystać bo znowu sie od wrzesnia zacznie.Ciekawe na co trafie haha chyba ze z Hiszpani se przywioze jakiegos kota:P

wercia

[poprzednia][następna]