Layla. 19.06 to już rok w Nowym Domku ! ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2010 21:38 Re: Niewidoma Layla - Powrót z Adopcji :((( Błaga o DT/DS!!!

Marea pisze:PILNIE SZUKAMY OSOBY CHETNEJ NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ W KLUCZBORKU (OKOLICE OPOLA) JEST POTENCJALNY DOMEK DLA LAYLI :1luvu: :kotek:

z kluczborka jest alanisart memberlist.php?mode=viewprofile&u=31494, jakieś konszachty na tam też CoToMa memberlist.php?mode=viewprofile&u=10400

I też zmień tytuł na szukanie przedadopcyjnej kluczbork (to jest kurczę wszędzie daleko, nawet opole to ponad 50km :? ).

KCIUKI :ok:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Wto cze 08, 2010 21:45 Re: Niewidoma Layla - Powrót z Adopcji :((( Błaga o DT/DS!!!

Marea, daj koniecznie w tytule info, że potrzebny ktoś do wizyty

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto cze 08, 2010 21:46 Re: Niewidoma Layla - Powrót z Adopcji :((( Błaga o DT/DS!!!

Krysia jak możesz załóż nowy wątek że szukamy oświadczonej chętnej osoby w tamtym rejonie na wizyte przedadopcyjną...
Mój komputer tak muli że zaraz go przez okno wywalę :evil: :evil: :evil:
A od rana lecę kotki na sterylki łapać ....
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro cze 09, 2010 4:45 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Aktualnie jestem tak zajechana w pracy, że nie ma szans, abym jechała do Kluczborka.
Przykro mi, ale nie jest to możliwe...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 09, 2010 5:33 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Dzięki za info :ok:

Szukamy więc dalej :!: :!: :!:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 09, 2010 6:28 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Co prawda mam Wrocław w opisie, ale pochodzę z Kluczborka - mogę zapytać rodzicielkę, czy by się podjęła (rodzice dalej tam mieszkają). Rodzice zakoceni, więc wiedzą co i jak.. Napisz proszę na PW okolicę (sama ulica wystarczy :) ).

[Edit] - w okolicach wyborów zaś będę osobiście..
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Śro cze 09, 2010 7:02 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Jaka cudowna wiadomość od rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Altika :1luvu:
Czyli teraz zaciskamy kciuki żeby dom okazał się naprawdę wspaniały - odpowiedzialny i pełen miłości :ok: :ok: :ok:
Och, oby to był TEN dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby Layla zyskała swój własny, spokojny świat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 09, 2010 7:05 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

o tak, za cudowny domuś dla Layli :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro cze 09, 2010 7:10 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Alitko-jak dobrze,że jesteś-podpisuję sie pod tym co napisała Asia!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 09, 2010 7:20 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Alitka pisze:Co prawda mam Wrocław w opisie, ale pochodzę z Kluczborka - mogę zapytać rodzicielkę, czy by się podjęła (rodzice dalej tam mieszkają). Rodzice zakoceni, więc wiedzą co i jak.. Napisz proszę na PW okolicę (sama ulica wystarczy :) ).

jesteś kochana! :1luvu:
Takie cudne wieści z ranka. Oby to był dobry domek. :ok:
Alitka weź od dziewuch zestaw pytań :wink: pomocniczych w wizytowaniu :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 09, 2010 7:38 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

ASK@ pisze:
Alitka pisze:Co prawda mam Wrocław w opisie, ale pochodzę z Kluczborka - mogę zapytać rodzicielkę, czy by się podjęła (rodzice dalej tam mieszkają). Rodzice zakoceni, więc wiedzą co i jak.. Napisz proszę na PW okolicę (sama ulica wystarczy :) ).

jesteś kochana! :1luvu:
Takie cudne wieści z ranka. Oby to był dobry domek. :ok:
Alitka weź od dziewuch zestaw pytań :wink: pomocniczych w wizytowaniu :lol:

A to koniecznie :)
Obrazek

Alitka

Od: Wto cze 02, 2009 8:09

Post » Śro cze 09, 2010 8:14 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Dziękujemy :1luvu:

Pani Gosia chetna na adopcję Layli wydaje się być super, ma swoje 2 własne koty, kocurek ma bielma na oczkach, kotka trochę dzikuska...
Pani Gosia najbardziej obawia się czy koty sie polubią no i trochę jak to będzie mieć 3 koty i czy sprosta :)
Natrafiła na ogłoszenie poprzez Allegro i Na Naszej Klasie, dziękuję osobie która te ogłoszenia zrobiła :1luvu:
Pani Gosia bardzo liczy że wszytsko się ułoży pozytywnie :)
Mam jej nr telefonu, przekaże osobie która chciałaby odbyć takową wizytę przedadopcyjną, Pani Gosia czeka z niecierpliwością :)
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 09, 2010 8:24 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

Trzymam z całej siły kciuki dla Malutkiej :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro cze 09, 2010 8:27 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

tamiss pisze:Trzymam z całej siły kciuki dla Malutkiej :ok: :ok:

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 09, 2010 9:03 Re: Layla! WIZYTA PRZEDADOPYJNA - KLUCZBORK!? Szukamy chętnego!!

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

[poprzednia][następna]