PAKT CZAROWNIC XV - trwa lipcowe głosowanie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 16:18 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Siostry kochane, ale jak trwa głosowanie to już nie agitujemy!!

Był na to czas w trakcie zgłaszania kandydatur!!

Po co ja ja zawsze powtarzam, żeby uzasadniać? Po co pisze, że samo podanie linka nie wystarczy? Hę?

Uciekam, bo roboty kupa czeka!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt maja 21, 2010 20:20 Re: PAKT CZAROWNIC XV

A ja zdobyłam sprawność hydraulika :roll: Co prawda bez efektu, bo chyba zatkane jest niżej, ale rozkręciłam, skręciłam i nawet części nie zostały :lol: Czasem się zastanawiam, czy ja w tym związku jestem aby na pewno kobietą... 8)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt maja 21, 2010 20:45 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Umrę... To już pewne.

Z umytą, mokra głową leciałam ratować psa... A przecież jestem na antybiotyku. Moja mama na spacerze z psem naszym znalazła wyrzuconego psa. Sąsiadka zgodziła się go przechować w garażu do rana. A ja rano muszę go do schronu zawieźć...

Przesrane... :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt maja 21, 2010 20:58 Re: PAKT CZAROWNIC XV

villemo5 pisze:Umrę... To już pewne.

Z umytą, mokra głową leciałam ratować psa... A przecież jestem na antybiotyku. Moja mama na spacerze z psem naszym znalazła wyrzuconego psa. Sąsiadka zgodziła się go przechować w garażu do rana. A ja rano muszę go do schronu zawieźć...

Przesrane... :(

Od latania z mokrymi włosami to masz na bank problemy z zatokami. A z psem....to smutne, ale jeśli będzie w schronie, to możesz go chyba jakoś monitorować, zrobić jakieś ogłoszenia itp... lepiej tak, niż miałby wałęsać się po ulicach. I nie umieraj mi tutaj :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt maja 21, 2010 21:24 Re: PAKT CZAROWNIC XV

nie. Umre za biurkiem w robocie
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt maja 21, 2010 21:34 Re: PAKT CZAROWNIC XV

villemo5 pisze:nie. Umre za biurkiem w robocie

brzmi jakbym ja to mówiła....
spadam do spania, będę jutro...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob maja 22, 2010 4:57 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Siostrę Prezes uprasza się o nie umieranie :evil: Nie ma lekko trzeba się będzie jeszcze trochę pomęczyć :evil: I z mokrą głową nie pyrgać po dworze! :? Jak by piesek poczekał 15 minut na wysuszenie, to też by to niewiele pewnie zmieniło? No, chyba, że był w jakimś nie cierpiącym zwłoki miejscu. Ale teraz my tu być może będziemy mieli zwłoki, a my też zwłoki nie cierpimy... :roll: Zapultałam się chyba... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob maja 22, 2010 8:57 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Aha, zapomniałabym zagłosować :oops:

mój głos na Jole.goc...

I jakbym mogła prosić o jeszcze pw z nr konta, bo składkę trza zapłacić, a nr konta mi się gdzieś zapodział.... i najlepiej info, do kiedy miałam zapłacone... ostatnio nie wiem, jaki jest miesiąc, a co dopiero reszta.. :oops:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob maja 22, 2010 9:06 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Aktualne wyniki majowego głosowania:

1. jola.goc - 12 głosów

2. Fundacja Biafry - 3 głosy

Głosowały Czarowne: Basica, AniHili, ola19, pomponmama, becia_73, olamichalska, villemo5, moni_f, solangelica, shira3, kirke18, psiama, smoczyca3g, jasdor, charm
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob maja 22, 2010 9:21 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Ja też na Jolę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 22, 2010 10:00 Re: PAKT CZAROWNIC XV

pomponmama pisze:Siostrę Prezes uprasza się o nie umieranie :evil: Nie ma lekko trzeba się będzie jeszcze trochę pomęczyć :evil: I z mokrą głową nie pyrgać po dworze! :? Jak by piesek poczekał 15 minut na wysuszenie, to też by to niewiele pewnie zmieniło? No, chyba, że był w jakimś nie cierpiącym zwłoki miejscu. Ale teraz my tu być może będziemy mieli zwłoki, a my też zwłoki nie cierpimy... :roll: Zapultałam się chyba... :roll:

Pomponmamo ja Cie uwielbiam :) :) :)

Ja dzis mialam isc do pracy odrobic godziny z grafiku ale nie jestem w stanie. Nie wiem czy to kwestia zmeczenia czy cisnienia czy stresu ale czuje sie jak polamana i przejechana przez walec...

Ale nastroj mam przedni. Za tydzien zjezdzaja rodzice... Wiec musze zaczac sprzatanie. I gdzies trzeba wyeksmitowac Sabine - mam nadzieje ze szybko znajdzie dom bo jest kochana, puszysta i urocza. Wczoraj wyjelismy jej wenflon - przez poltorej godziny sie meczylismy bo durna pani doktor poprawila przyklejenie plastrem tak ze powstal kokon. Ale udalo sie, kot przezyl, my przezylismy i wyglada na to ze Sabina da jeszcze popalic ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob maja 22, 2010 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XV

solangelica pisze:
pomponmama pisze:Siostrę Prezes uprasza się o nie umieranie :evil: Nie ma lekko trzeba się będzie jeszcze trochę pomęczyć :evil: I z mokrą głową nie pyrgać po dworze! :? Jak by piesek poczekał 15 minut na wysuszenie, to też by to niewiele pewnie zmieniło? No, chyba, że był w jakimś nie cierpiącym zwłoki miejscu. Ale teraz my tu być może będziemy mieli zwłoki, a my też zwłoki nie cierpimy... :roll: Zapultałam się chyba... :roll:

Pomponmamo ja Cie uwielbiam :) :) :)

J

8O Ekhem.... 8O uroczyście oświadczam, że jestem hetero... :mrgreen: Ale lubię być uwielbiana.... zasadniczo :roll: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 22, 2010 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XV

Dziewczyny, kocham Was! :lol: Nic mi dziś nie wychodzi, głowa mi pęka, zajrzałam tu na chwilę i od razu lepiej się zrobiło 8)

Głosuję na Jolę

P.S. Również jestem hetero :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Sob maja 22, 2010 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XV

mmk pisze:
P.S. Również jestem hetero :wink:

Ufff.... 8) ulżyło mi.... :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob maja 22, 2010 13:23 Re: PAKT CZAROWNIC XV