Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Umrę... To już pewne.
Z umytą, mokra głową leciałam ratować psa... A przecież jestem na antybiotyku. Moja mama na spacerze z psem naszym znalazła wyrzuconego psa. Sąsiadka zgodziła się go przechować w garażu do rana. A ja rano muszę go do schronu zawieźć...
Przesrane...
villemo5 pisze:nie. Umre za biurkiem w robocie
pomponmama pisze:Siostrę Prezes uprasza się o nie umieranieNie ma lekko trzeba się będzie jeszcze trochę pomęczyć
I z mokrą głową nie pyrgać po dworze!
Jak by piesek poczekał 15 minut na wysuszenie, to też by to niewiele pewnie zmieniło? No, chyba, że był w jakimś nie cierpiącym zwłoki miejscu. Ale teraz my tu być może będziemy mieli zwłoki, a my też zwłoki nie cierpimy...
Zapultałam się chyba...
solangelica pisze:pomponmama pisze:Siostrę Prezes uprasza się o nie umieranieNie ma lekko trzeba się będzie jeszcze trochę pomęczyć
I z mokrą głową nie pyrgać po dworze!
Jak by piesek poczekał 15 minut na wysuszenie, to też by to niewiele pewnie zmieniło? No, chyba, że był w jakimś nie cierpiącym zwłoki miejscu. Ale teraz my tu być może będziemy mieli zwłoki, a my też zwłoki nie cierpimy...
Zapultałam się chyba...
Pomponmamo ja Cie uwielbiam![]()
![]()
![]()
J
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości