Jesteśmy coraz starsi. Kto pomoże nas utrzymać?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 07, 2010 11:26 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

Danka - jeśli nie mieszkacie na drugim końcu kraju, to mogę pogadać z TŻem i myślę, że moglibyśmy Was odwiedzić - on zrobi ostre zdjęcia i kotom w ruchu ;)

Daj znać, czy jesteś zainteresowana, wówczas wezmę sprawę w swoje ręce ;)
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pt maja 07, 2010 11:27 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

o, Piaseczno, to nie koniec świata ;)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt maja 07, 2010 13:57 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

qlenka pisze:...Daj znać, czy jesteś zainteresowana, wówczas wezmę sprawę w swoje ręce ;)

:ryk: :ryk: :ryk:
Nooo...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 07, 2010 14:13 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

ASK@ pisze:
qlenka pisze:...Daj znać, czy jesteś zainteresowana, wówczas wezmę sprawę w swoje ręce ;)

:ryk: :ryk: :ryk:
Nooo...

ojej no pogadam z nim co by się zgodził :oops:
bo on jest z tych mega rozsądnych ;)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt maja 07, 2010 14:54 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

Z miłą chęcią zapraszam na kawusię i sesje zdjęciową. Jeśli Twój TŻ jest kumaty w fotografii to może załapię się na szybki kurs obsługi aparatu, bo mam sprzęcicho w domu tylko noga jestem w obsłudze :oops: Coś nagrzebałam i teraz odkręcić nie potrafię.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Pt maja 07, 2010 15:05 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

danka05 pisze:Z miłą chęcią zapraszam na kawusię i sesje zdjęciową. Jeśli Twój TŻ jest kumaty w fotografii to może załapię się na szybki kurs obsługi aparatu, bo mam sprzęcicho w domu tylko noga jestem w obsłudze :oops: Coś nagrzebałam i teraz odkręcić nie potrafię.

dobra, to ja go urabiam dzisiaj ;]
bo on to zaraz panikuje, że ja chcę pomagać, a potem się boje o swoje koty...
ale jak są szczepione to chyba ok?
jest kumaty, jest :mrgreen: i do tego pomocny i na pewno wytłumaczy co trzeba :)
a kiedy by Wam pasowało?
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt maja 07, 2010 15:10 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

Jutro Serock więc odpada ale niedziela lub w tygodniu wieczorkiem, do wyboru do koloru.

Tylko małe srulki nie są szczepione.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Post » Pt maja 07, 2010 15:48 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

danka05 pisze:Jutro Serock więc odpada ale niedziela lub w tygodniu wieczorkiem, do wyboru do koloru.

Tylko małe srulki nie są szczepione.

chodziło mi o moje, że są szczepione ;)

no właśnie wiem o jutrzejszym Serocku... hmm, a my akurat w niedz. mamy jakieś rodzinne coś :evil:
chyba że jakoś wcześnie rano w niedz? bo światło dzienne jest ważne.
pogadam z TŻem i dam znać :)

na PW też piszę.
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pon maja 10, 2010 22:48 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

Czy znajdzie się dobra dusza, która zaopatrzy kociaki w hurtową ilość Lamisilatu?
Kolejną prośbą jest cegiełka na szczepionki, mimo tego że szczepić się będziemy za jakiś czas to wolę pomalutku sie do tego przygotować.

Kiciusie rosną na potęgę. Dużo jemy, dużo qupalimy i psocimy na do granic możliwości. Nawet rozmawiałam z Zoli że moje dzieci są nieco grzeczniejsze 8)
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Post » Pon maja 10, 2010 22:59 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

danka05, ja mam w domu Lamisil w tabletkach 250 mg, dokładnie 8 tabletek z datą ważności 11/2012.
U mnie był grzyb, ale to akurat nie działało, więc po 6 z 14 tabletek, został odstawiony i zamieniony na coś innego.

Jeśli coś takiego Ciebie interesuje, to bardzo chętnie odstąpię.
Drogie cholerstwo było, więc może komuś się przyda, a nie leży u mnie i czeka na przeterminowanie ;)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pon maja 10, 2010 23:00 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

danka05 pisze:Czy znajdzie się dobra dusza, która zaopatrzy kociaki w hurtową ilość Lamisilatu?

maści chyba nie mam, chociaż musiałabym poszukać, ale na pewno nie mam w ilości hurtowej ;)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Wto maja 11, 2010 10:53 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

Wet uznał że nie należy ich teraz dodatkowo faszerować tabletkami, dlatego używam maści. Dowiem się jak jest w chwili obecnej i dam Ci znać.

Maluszek rudasek dzisiaj został w lecznicy na udrażnianiu cewki moczowej. Ma silny obrzęk i nie oprużnia pęcherza. Bardzo się martwię o szkraba. Tyle nieszczęść spotyka te bidule.Niby już wszystko ok, a tu jakieś nowe paskuctwa się pojawiają :(
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Post » Wto maja 11, 2010 16:29 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

mocno trzymam za szkrabka :ok: biedak juz na starcie do lepszego
zycia zatkał się :(
:kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto maja 11, 2010 18:43 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

danka05 pisze:Wet uznał że nie należy ich teraz dodatkowo faszerować tabletkami, dlatego używam maści. Dowiem się jak jest w chwili obecnej i dam Ci znać.

Maluszek rudasek dzisiaj został w lecznicy na udrażnianiu cewki moczowej. Ma silny obrzęk i nie oprużnia pęcherza. Bardzo się martwię o szkraba. Tyle nieszczęść spotyka te bidule.Niby już wszystko ok, a tu jakieś nowe paskuctwa się pojawiają :(

daj znać co u maleńtasa, jak będziesz wiedziała.
propozycja ze zdjęciami oczywiście nadal aktualna.
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Wto maja 11, 2010 19:59 Re: Wielki APEL o pomoc dla kociąt z Serocka!!!!!!

Kociak już w domu. Dostał antybiotyk i muszę to maleństwo igłą traktować dwa razy dziennie oraz przemywać wacusia.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

[poprzednia][następna]