Daj znać, czy jesteś zainteresowana, wówczas wezmę sprawę w swoje ręce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
qlenka pisze:...Daj znać, czy jesteś zainteresowana, wówczas wezmę sprawę w swoje ręce
ASK@ pisze:qlenka pisze:...Daj znać, czy jesteś zainteresowana, wówczas wezmę sprawę w swoje ręce
![]()
![]()
![]()
Nooo...
danka05 pisze:Z miłą chęcią zapraszam na kawusię i sesje zdjęciową. Jeśli Twój TŻ jest kumaty w fotografii to może załapię się na szybki kurs obsługi aparatu, bo mam sprzęcicho w domu tylko noga jestem w obsłudzeCoś nagrzebałam i teraz odkręcić nie potrafię.
danka05 pisze:Jutro Serock więc odpada ale niedziela lub w tygodniu wieczorkiem, do wyboru do koloru.
Tylko małe srulki nie są szczepione.
danka05 pisze:Czy znajdzie się dobra dusza, która zaopatrzy kociaki w hurtową ilość Lamisilatu?
danka05 pisze:Wet uznał że nie należy ich teraz dodatkowo faszerować tabletkami, dlatego używam maści. Dowiem się jak jest w chwili obecnej i dam Ci znać.
Maluszek rudasek dzisiaj został w lecznicy na udrażnianiu cewki moczowej. Ma silny obrzęk i nie oprużnia pęcherza. Bardzo się martwię o szkraba. Tyle nieszczęść spotyka te bidule.Niby już wszystko ok, a tu jakieś nowe paskuctwa się pojawiają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 99 gości