K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 27, 2010 19:27 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

wybaczcie nieodbieranie.
znowu musialam zapodziac komorke w tej czesci domu gdzie nie ma zasiegu.
Kwesta kiepsko. Z Katgral mialyśmy 4 papierki, reszta blaszaki.
Patka przyszla z kotem pod pachą i okazało się, że kot nie b edzie miał nawet gdzie odpocząć. nie było też dla kota kuwety i misek.
W sumie to myślałam, że zasady są znane.

kiepsko i już.
A co z Rysią??
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob mar 27, 2010 19:38 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

kosma_shiva pisze:wybaczcie nieodbieranie.
Patka przyszla z kotem pod pachą i okazało się, że kot nie b edzie miał nawet gdzie odpocząć. nie było też dla kota kuwety i misek.

kiepsko i już.
A co z Rysią??

kot musi "przyjść" w transporterze, najlepiej wyścielonym jakimś podkładem i trzeba mieć miseczkę ew. na wodę. Wiecie, że nie mamy możliwości wstawienia klatki, więc warunki są jakie są ...

Rysia ma wysoką gorączkę, strasznie się ślini, nie chce jeść i jest taka byle jaka

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob mar 27, 2010 20:47 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

kosma_shiva pisze:Kwesta kiepsko. Z Katgral mialyśmy 4 papierki, reszta blaszaki.

nie narzekać proszę! 459,37 to jest bardzo dobry wynik, który jest bardzo dużym wsparciem w naszym przypadku!

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 20:52 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Ivanko już w nowym domu. Pani Regina dzwoniła do mnie, mówiła, że kocur wpycha sie jej na kolana i domaga głaskania :) Wygląda na to, że oboje są zadowoleni.
Dobrego życia kotku.
Patka_, sol - piękne dzięki za transport :)
A te fotki Ivana to jeszcze ode mnie na pożegnanie
Obrazek Obrazek

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Sob mar 27, 2010 21:02 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tequila nie jest kotem typu lubię tłok. Wyciągnięta na ręce protestowała miauczeniem.
Postawiona wysoko w transporterku ( na akwariach) leżała sobie spokojnie i obserwowała otoczenie. Jedna osoba spytała się czy ją można kupić.
Transporterek czy klatka ok, na rękach niestety nie da rady. Przez przypadek została zważona - od operacji przybrała tylko 200 gram co źle wróży :cry:

Tweety jedna Pani ma dzwonić w sprawie złapania kotki ciężarnej na sterylizacje - powiedziała że koszty zwróci ( kicia podwórkowa około 6-7 miesięczna nie do końca oswojona potrzebna łapka).
Ostatnio edytowano Nie mar 28, 2010 7:15 przez Etiopia, łącznie edytowano 1 raz
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob mar 27, 2010 21:06 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

karaluch pisze:Ivanko już w nowym domu. Pani Regina dzwoniła do mnie, mówiła, że kocur wpycha sie jej na kolana i domaga głaskania :) Wygląda na to, że oboje są zadowoleni.
Dobrego życia kotku.
Obrazek Obrazek

chłopak wymiata :D malusi Ivanko, sześć kilo kota leżące na pleckach :D

Etiopia, dla nas każda kwota jest bardzo potrzebna a prawie 500 zł nie jest kwotą małą

Karaluszku, to Edit_f wiozła kociucha

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 21:14 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
karaluch pisze:Ivanko już w nowym domu. Pani Regina dzwoniła do mnie, mówiła, że kocur wpycha sie jej na kolana i domaga głaskania :) Wygląda na to, że oboje są zadowoleni.
Dobrego życia kotku.
Obrazek Obrazek

chłopak wymiata :D malusi Ivanko, sześć kilo kota leżące na pleckach :D

Etiopia, dla nas każda kwota jest bardzo potrzebna a prawie 500 zł nie jest kwotą małą

Karaluszku, to Edit_f wiozła kociucha

Tweety wiem o tym
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob mar 27, 2010 21:19 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Etiopia pisze:Tweety wiem o tym

to proszę nie narzekać i nie deprecjonować swojej pracy, wysiłku, poświęconego czasu. Jakby Was tam nie było to byłaby kiszka

Tweety

Post » Sob mar 27, 2010 21:23 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:Karaluszku, to Edit_f wiozła kociucha

Oj, przepraszam, wybaczcie starczą sklerozę, już się idę wstydzić :oops: :oops:
Edit_f - dzięki, niskie ukłony i przepraszam za Ivanka, który w drodze się nie zachował podobno ... :oops:

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Sob mar 27, 2010 22:58 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Rysia się najadła, teraz śpi. Po antybiotyku nabrała wigoru i nawet na parapecie siedziała. Strasznie się o nią martwię, bo nie jest już najmłodsza a Pani doktor powiedziała, że może być ciężko chora :(

ale życie jest niesprawiedliwe- kiedy znalazła prawdziwy dom gdzie ją kochają to zamiast brykać i szaleć musi chorować... normalnie nie mogę przestać płakać... trzymajcie wszyscy za nią kciuki i ciepło myślcie, to może poniedziałkowe wyniki będą w miarę dobre

ehh żyć mi się nie chce

niezniszczalna

Od: Czw lut 11, 2010 17:51

Post » Nie mar 28, 2010 0:17 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

niezniszczalna pisze:Rysia się najadła, teraz śpi. Po antybiotyku nabrała wigoru i nawet na parapecie siedziała. Strasznie się o nią martwię, bo nie jest już najmłodsza a Pani doktor powiedziała, że może być ciężko chora :(

ale życie jest niesprawiedliwe- kiedy znalazła prawdziwy dom gdzie ją kochają to zamiast brykać i szaleć musi chorować... normalnie nie mogę przestać płakać... trzymajcie wszyscy za nią kciuki i ciepło myślcie, to może poniedziałkowe wyniki będą w miarę dobre

ehh żyć mi się nie chce

Cammi już wie o poniedziałku, skontaktuj się z nią na pw proszę, pomoże Ci z transportem

Tweety

Post » Nie mar 28, 2010 0:21 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

może ktoś reflektuje??? za dobrowolny datek na AFN?? :)

viewtopic.php?f=20&t=109510
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie mar 28, 2010 9:57 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:wybaczcie nieodbieranie.

kiepsko i już.
A co z Rysią??

kot musi "przyjść" w transporterze, najlepiej wyścielonym jakimś podkładem i trzeba mieć miseczkę ew. na wodę. Wiecie, że nie mamy możliwości wstawienia klatki, więc warunki są jakie są ...

Rysia ma wysoką gorączkę, strasznie się ślini, nie chce jeść i jest taka byle jaka

nom, dla mnie jest to sprawą oczywistą i dlatego zdziwiło mnie zaskoczenie...

Wynik niezły :) oby dziewczyny i dziś dały czadu :mrgreen:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie mar 28, 2010 11:26 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

z cyklu "kretyńska zdarzenia trudne do przewidzenia" :evil:
Czy kiedyś, w trakcie prania, rozbiło się Wam szkło w drzwiczkach od pralki?? Bo wczoraj miałam wrażenie, że moja łazienka znalazła się u sąsiadów sądząc po huku jaki z niej się wydobył :evil: . A to tylko w trakcie wirowania szlag trafił szybę, która oczywiście rozprysła się po całej łazience. Ze akurat Rufin tam nie jadł kolacji i nie było tam pudełka z jakimiś maluchami albo jakiegoś tymczasu to chyba tylko zasługa Boskiej Opatrzności, bo by nie było co zbierać 8O :(
Półroczna pralka, wiodącej firmy, prała się poduszka i torba na kota, oczywiście wszystko do wyrzucenia, pocięte w strzępy :evil: Ale pal licho, tam mógł być Rufin, który stołuje się 3 razy dziennie w tym przybytku :roll:

Tweety

Post » Nie mar 28, 2010 11:29 Re: K-ów,Ruda już z Maciusiem['] czyli nie wolno porzucać kotów!

Tweety pisze:z cyklu "kretyńska zdarzenia trudne do przewidzenia" :evil:
Czy kiedyś, w trakcie prania, rozbiło się Wam szkło w drzwiczkach od pralki?? Bo wczoraj miałam wrażenie, że moja łazienka znalazła się u sąsiadów sądząc po huku jaki z niej się wydobył :evil: . A to tylko w trakcie wirowania szlag trafił szybę, która oczywiście rozprysła się po całej łazience. Ze akurat Rufin tam nie jadł kolacji i nie było tam pudełka z jakimiś maluchami albo jakiegoś tymczasu to chyba tylko zasługa Boskiej Opatrzności, bo by nie było co zbierać 8O :(
Półroczna pralka, wiodącej firmy, prała się poduszka i torba na kota, oczywiście wszystko do wyrzucenia, pocięte w strzępy :evil: Ale pal licho, tam mógł być Rufin, który stołuje się 3 razy dziennie w tym przybytku :roll:

Matko ........
Najważniejsze ze Kociambry nie ucierpiały .

Szacowna pralka na gwarancji ??

jem teraz obiad - budyń malinowy i powoli będę zbierać się do GK.
IT'S OVER

Etiopia

[poprzednia][następna]