Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Gluc jest cięższy -prawie 6 kg. Je mniej, niż Kulka.
moś pisze:U mnie suche tez stoi i szybko ubywa bo mam w domu glodomora- Wilsona
filo pisze:zabers pisze:Gluc jest cięższy -prawie 6 kg. Je mniej, niż Kulka.
Bączek waży 6 kg. Moja mama poddała się i nie chce już go odchudzać. Obesity się nie sprawdziło.
Tylko tam jest jakiś błąd w karmieniu. Bo Bączek ciągle chce jeść i jak tylko dostanie, to do czysta wylizuje miskę. A u mnie nie miał tego objawu. Suche stało i czekało...
Matahari pisze:kolejne adopcje miały miejsce... Poznaniaki - Dixel i Albi pojechały razem do jednego domku, [...] z obserwacji w trakcie adopcji - Albi zaliczył kuwetkę, Dixel dopiął się do miski z jedzonkiem, oba dały się głaskać...
aga9955 pisze:Jan wazy 7 kg![]()
ciagle jest glodny. Wylizuje miski do czysta. Obesity ma nosie. Mokre i miecho kocha.
aga9955 pisze:Jan wazy 7 kg![]()
ciagle jest glodny. Wylizuje miski do czysta. Obesity ma nosie. Mokre i miecho kocha.
zabers pisze:Do wszystkich:
Zobaczcie, zobaczcie:Matahari pisze:kolejne adopcje miały miejsce... Poznaniaki - Dixel i Albi pojechały razem do jednego domku, [...] z obserwacji w trakcie adopcji - Albi zaliczył kuwetkę, Dixel dopiął się do miski z jedzonkiem, oba dały się głaskać...
Świętujemy!
zabers pisze:Do wszystkich:
Zobaczcie, zobaczcie:Matahari pisze:kolejne adopcje miały miejsce... Poznaniaki - Dixel i Albi pojechały razem do jednego domku, [...] z obserwacji w trakcie adopcji - Albi zaliczył kuwetkę, Dixel dopiął się do miski z jedzonkiem, oba dały się głaskać...
Świętujemy!
filo pisze:Dlaczego inni mają koty wszystkożerne, a mnie się trafiają pańskie podniebienia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, puszatek i 1330 gości