kosma_shiva pisze:kastapra pisze:Lusiusia odstawiona, była bardzo szczęśliwa, udeptywała iprzytulała się do wszystkich
aaa, cudownieprzekochana bezogonkowa kocina
![]()
mam nadzieję, Karola, że ją pożegnałaś ładnie
Najładniej jak się da

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kosma_shiva pisze:kastapra pisze:Lusiusia odstawiona, była bardzo szczęśliwa, udeptywała iprzytulała się do wszystkich
aaa, cudownieprzekochana bezogonkowa kocina
![]()
mam nadzieję, Karola, że ją pożegnałaś ładnie
maja215 pisze:miszelino droga i jak tam mój transporterek? Nie wpadł Ci on tam przy okazji w oczy?
Bo jak go na kocimskiej nie ma to podobno jest/był w kotowozie.A chcialabym zrobić wymianę jutro.Mnie z huty nie jest wyjątkowo po drodze na kocimską a jutro tak i tak tam będe.
lutra pisze:Kochani, nie było mnie parę dni, ale na najważniejsze zdążyłam, mam taką prośbę, żeby każdy przygotował sobie spisane na kartce wszystkie sprawy, które chciałby poruszyć. Proponuję także, żebyśmy zamiast zwyczajowego bla-bla-bla, osoba po osobie, punkt po punkcie załatwiali sprawy, a towarzysko potem, czy odpowiada Wam taka propozycja?
Będzie loteria?
Tweety pisze:Akima miała rację - Frania zabiły zwyczajnie robale, prawdopodobnie gdyby był na tymczasie, ktoś miałby na niego oko, to byłby do uratowania. Więc jeżeli ktoś ma miejsce w domu, choćby kawałek podłogi w łazience, to niech na drugi raz nie zastanawia się czy wziąć czy nie brać, czy kot szybko znajdzie dom czy nie tylko po prostu mu pomoże.
Głupia, niepotrzebna śmierć ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 92 gości