Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 11:45 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

kochane Siostrzyczki....na liście kandydatek na SABAT jest też mój nik, niestety nie mogę wziąć udziału w zlocie, ponieważ na ten weekend właśnie organizuję w imieniu TOZ Białystok zbiórkę karmy dla wolno żyjących zwierzaczków, jako organizator muszę być obecna na żebrach :evil: a tak fajnie byłoby razem poczarować :cry:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon lut 08, 2010 11:54 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Basica - mam Cię wykreślić? :(
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon lut 08, 2010 11:59 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AYO pisze:Basica - mam Cię wykreślić? :(

niestety tak :placz:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pon lut 08, 2010 12:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jestem. Sałatka ryżowa z kurczakiem, ananasem i kukurydzą. A może jakieś napoje?
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon lut 08, 2010 12:24 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Tiris pisała, że o rzut paputkiem jest odpowiednio zaopatrzony sklep więc chyba nie ma sensu targać [w moim wypadku pociagiem] :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon lut 08, 2010 12:26 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Chciałam sie jakoś wciąć w wątek, ale nie będę Wam Moje Drogie głowy zawracać, bo widzę, że strasznie zajęte jesteście.
Jakby jakieś czary uprawiane były na Sabacie, proszę o DT dla mojej Pipi pomyśleć!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lut 08, 2010 12:33 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jasdor - a naprawde nie możesz sie przyłączyć :roll:
Poprzednim razem spedziłam ponad 10 godzin w podróży ale zapewniam WARTO BYŁO :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon lut 08, 2010 12:39 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Tiris pisze:a czy sushi nie będzie maki? błe błe...

8O Myślałam o maki, ale mogę dodatkowo zrobić kilka nigiri. Będzie lepiej czy rozejrzeć się za innym daniem? Absolutnie nie upieram się przy sushi - wiem, że w Polsce to mało popularne
:wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pon lut 08, 2010 12:43 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

mmk pisze:
Tiris pisze:a czy sushi nie będzie maki? błe błe...

8O Myślałam o maki, ale mogę dodatkowo zrobić kilka nigiri. Będzie lepiej czy rozejrzeć się za innym daniem? Absolutnie nie upieram się przy sushi - wiem, że w Polsce to mało popularne
:wink:

sushi tak tak...ale bez tych wodorostów :D

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon lut 08, 2010 12:44 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Nie wycofuj sie plisssss - ja też nigdy nie jadłam sushi, bo samej jakos głupio iść do knajpy [nie dlatego, że mi wstyd tylko dlatego, że nie ma się z kim wrażeniami podzielić 8) ]. A juz jak zrobisz dwie odmiany to chyba królową tego sabatu zostaniesz :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pon lut 08, 2010 12:45 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

A czy jakas sistra będzie z warszawy jechała?

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pon lut 08, 2010 12:45 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sushi! Ja jak AYO 8)
Sklep- good- a sake w nim jest ;)?
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon lut 08, 2010 12:51 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No czy Was pogięło kochane Siostrunie ...????????????? Niecała doba, a tu osiem stron nastrzaskane 8O 8O 8O

CoToMa, dziękujemy za cudne przedstawienie fotohistorii Merlinka, adoptusia naszego :1luvu: Kochany pychol :1luvu: Za zdrówko :ok: :ok: :ok:

Witamy świeżą kotologową krew :ok: . Kociszcza piekna :D . Jak najbardziej wszystkie koty (riowniez te z wybielacza) kwalifiukuja się do przyjęcia z kandydatką, a juz na pewno wszystkie zasługuja na pokazanie się. Przytocz nam koniecznie fociszcza. Bo przeciez wszystkie koty są czarne, niektóre tylko wybielone :mrgreen: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon lut 08, 2010 12:54 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Siostry, ale macie tempo 8O

Ja nadal na rezerwowej liscie sabatu - zapowiada sie trudny koniec miesiaca ale moze sie uda.
W kazdym razie nie deklaruje sie jeszcze na sto procent (ale kulig... o jeeeee zawsze chcialam kulig :))

U nas katar do potegi ntej. Ruda wogole nie je. Dzis jedziemy do pani doktor bo cos mi sie widzi ze za slaby antybiotyk dostala...ech...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lut 08, 2010 13:07 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

OK 8)
To zrobię maki i trochę nigiri (bez wodorostów :wink: ). Tylko za mnogość dodatków nie ręczę, bo nie wiem czy czas pozwoli na bieganie po sklepach (wszystkie "dodatki" muszą być w ostatniej chwili kupione) - na pewno będzie łosoś i tuńczyk, jak pisałam wcześniej. Cieszę się, że nie muszę nic innego wymyślać 8)
Królową sabatu Siostra Prezes powinna zostać :mrgreen:
kirke18 - nie chcę zniechęcać, ale raczej sake nie dostaniesz :roll: W Polsce nie widziałam jeszcze prawdziwej sake. Do nas sprowadzają wódkę ryżową ok 30% (czyli shochu) i sprzedają to jako wino ryżowe (czyli sake). Nie wiem kto i po co tak namieszał :roll: (Przyznaję - mam fioła na tym punkcie :lol: )

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

[poprzednia][następna]