Ja uciekam sie jeszcze pouczyc i spac!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
molly88 pisze:No własnie o to mo chodziło:) Czy jest podobny. Koleżanka wstawiłą dzisiaj na naszej - klasie zdjecie nowego kocurka - nazywa sie teraz Dantetzn adoptowała go. Napisałam do niej z zapytaniem czekam na odp. Wiec Owa piękność ma już domek !
Agness78 pisze:BARAK 07.02.2010
1. 72/10 5 letnia koteczka o imieniu Szprotka.
Zabrana ze schroniska (442/05) jako mała kotka. Oddana z powodu narodzin dziecka![]()
Koteczka jest przerażona, nic nie je! DT PILNIE!!!!
16. 48/10 Kocurek 4 lata po amputacji łapkiKotek bardzo miziasty
ale niestety pełnojajeczny
![]()
Zawsze mnie zastanawia dlaczego przy okazji usypiania kota do zabiegu odrazu się go nie kastruje![]()
Kotek prześliczny z lekko dłuższym włosem..... prawdziwe cudo!![]()
krynia08 pisze:natalia1001 pisze:molly88 pisze:Hm ktorego? Pochwal sie:D
Podobno kocurek, podobno 3-4 miesięczny. Podobno dziki - tak mi powiedziano, i ma ostre pazury bo jak mnie drapnął to mi w pięty poszło. Ale powoli zaczynamy udomawiać małego złośnika który jest biało rudy ale te kolor to taki wypłowiały rudy.Mała małpka skoczna bardzo bo włazi na meble i siedzi na samej górze
![]()
Płakał w nocy i musiałam wstać przed 6 rano by małego zabawiać. Siedział cały dzień pod łóżkiem daje się głaskać chociaż nie za każdym razem. Wieczorkiem pojadł i zrobił twardą qupkę i siku do kwiatka więc zawartość przeniosłam do kuwetki. Ot cały sierściuch![]()
jurto zawitam do lekarza by zbadać gówniarza bo ja nie bardzo wierzę by w schronie jakiś lekarz go widział.
molly toi ten kotek
natalia1001 pisze:krynia08 pisze:natalia1001 pisze:Podobno kocurek, podobno 3-4 miesięczny. Podobno dziki - tak mi powiedziano, i ma ostre pazury bo jak mnie drapnął to mi w pięty poszło. Ale powoli zaczynamy udomawiać małego złośnika który jest biało rudy ale te kolor to taki wypłowiały rudy.Mała małpka skoczna bardzo bo włazi na meble i siedzi na samej górze
![]()
Płakał w nocy i musiałam wstać przed 6 rano by małego zabawiać. Siedział cały dzień pod łóżkiem daje się głaskać chociaż nie za każdym razem. Wieczorkiem pojadł i zrobił twardą qupkę i siku do kwiatka więc zawartość przeniosłam do kuwetki. Ot cały sierściuch![]()
jurto zawitam do lekarza by zbadać gówniarza bo ja nie bardzo wierzę by w schronie jakiś lekarz go widział.
molly toi ten kotek
Jeśli chodzi o kociaka którego wzięłam ze schronu to nie ten rudasek ze zdjęcia. Mój kocio jest troszkę mniejszy
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-PRZYGARNE-LUB-KUPI-MLODEGO-KOCURKA-RUDEGO-W0QQAdIdZ184461137
macie rudzielca na wydaniu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-PRZYGARNE-LUB-KUPI-MLODEGO-KOCURKA-RUDEGO-W0QQAdIdZ184461137
macie rudzielca na wydaniu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
domku nie sprawdzałam, jest jakiś rudasek w schronie?
Agness78 pisze:Agness78 pisze:BARAK 07.02.2010
1. 72/10 5 letnia koteczka o imieniu Szprotka.
Zabrana ze schroniska (442/05) jako mała kotka. Oddana z powodu narodzin dziecka![]()
Koteczka jest przerażona, nic nie je! DT PILNIE!!!!
16. 48/10 Kocurek 4 lata po amputacji łapkiKotek bardzo miziasty
ale niestety pełnojajeczny
![]()
Zawsze mnie zastanawia dlaczego przy okazji usypiania kota do zabiegu odrazu się go nie kastruje![]()
Kotek prześliczny z lekko dłuższym włosem..... prawdziwe cudo!![]()
[
To najpilniejsze przypadki.... DT bardzo potrzebne!
Negri pisze:Agness78 pisze:BARAK 07.02.2010
Te 3 koty + Linijka jadą do Niemiec, spokojnie. Ale tak jak pisałam 14.02
A kitek z nr 8 ma złą kartkęto dzikusek, kolega tricolorki ze zdj wyżej.
IKA 6 pisze:No to z pomoca Gibutkowej trafiłam na własciwy watek. Słuchajcie. Dostałam dzisiaj meila od znajomych, że chcą na DS Waszego kocurka. Zeby było ciekawiej podano mi watek koniński gdzie tez jest rudy kocurekGdyby nie Gibutkowa nie rozwiazałabym tego węzła. A teraz najwazniejsze. Jutro jestem we Wrocławiu w godz. 11,40 - 13.oo bo przywożę kotke sparalizowana dla Ulv. Gdybyście umiały tego kocura wyciagnać ze schronu i dostarczyc jutro na dworzec to go biore na DT, odjajczę, zaszczepię i po odpowiednim czasie wysyłam do DS, który mnie molestuje od wczoraj. Czy sie na to zgadzacie?
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, puszatek i 115 gości