SchronWro WĄTEK ZAKOŃCZONY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 22:48 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

No własnie o to mo chodziło:) Czy jest podobny. Koleżanka wstawiłą dzisiaj na naszej - klasie zdjecie nowego kocurka - nazywa sie teraz Dante :) tzn adoptowała go. Napisałam do niej z zapytaniem czekam na odp. Wiec Owa piękność ma już domek !

Ja uciekam sie jeszcze pouczyc i spac!

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie lut 07, 2010 22:51 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

molly88 pisze:No własnie o to mo chodziło:) Czy jest podobny. Koleżanka wstawiłą dzisiaj na naszej - klasie zdjecie nowego kocurka - nazywa sie teraz Dante :) tzn adoptowała go. Napisałam do niej z zapytaniem czekam na odp. Wiec Owa piękność ma już domek !

acha , no dobra to daj znać bo bardzo ciekawa jestem :lol: :ok:
podobny jest bardzo.... :lol:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon lut 08, 2010 8:48 Re: SchronWro Wrocławiaki proszą o domy :)

Agness78 pisze:BARAK 07.02.2010

1. 72/10 5 letnia koteczka o imieniu Szprotka.
Zabrana ze schroniska (442/05) jako mała kotka. Oddana z powodu narodzin dziecka :evil:
Koteczka jest przerażona, nic nie je! DT PILNIE!!!!
Obrazek

Obrazek

16. 48/10 Kocurek 4 lata po amputacji łapki :cry: Kotek bardzo miziasty :1luvu: ale niestety pełnojajeczny 8O
Zawsze mnie zastanawia dlaczego przy okazji usypiania kota do zabiegu odrazu się go nie kastruje :roll:
Kotek prześliczny z lekko dłuższym włosem..... prawdziwe cudo!
Obrazek

Obrazek

[

To najpilniejsze przypadki.... DT bardzo potrzebne!

Agness78

Post » Pon lut 08, 2010 9:04 Re: SchronWro Wrocławiaki proszą o domy :)

krynia08 pisze:
natalia1001 pisze:
molly88 pisze:Hm ktorego? Pochwal sie:D

Podobno kocurek, podobno 3-4 miesięczny. Podobno dziki - tak mi powiedziano, i ma ostre pazury bo jak mnie drapnął to mi w pięty poszło :D . Ale powoli zaczynamy udomawiać małego złośnika który jest biało rudy ale te kolor to taki wypłowiały rudy.Mała małpka skoczna bardzo bo włazi na meble i siedzi na samej górze :mrgreen:
Płakał w nocy i musiałam wstać przed 6 rano by małego zabawiać. Siedział cały dzień pod łóżkiem daje się głaskać chociaż nie za każdym razem. Wieczorkiem pojadł i zrobił twardą qupkę i siku do kwiatka więc zawartość przeniosłam do kuwetki. Ot cały sierściuch :kotek:
jurto zawitam do lekarza by zbadać gówniarza bo ja nie bardzo wierzę by w schronie jakiś lekarz go widział. :(

molly to :?: i ten kotek :?:

Jeśli chodzi o kociaka którego wzięłam ze schronu to nie ten rudasek ze zdjęcia. Mój kocio jest troszkę mniejszy :D

natalia1001

Od: Pon paź 13, 2008 18:28

Post » Pon lut 08, 2010 9:16 Re: SchronWro Wrocławiaki proszą o domy :)

natalia1001 pisze:
krynia08 pisze:
natalia1001 pisze:Podobno kocurek, podobno 3-4 miesięczny. Podobno dziki - tak mi powiedziano, i ma ostre pazury bo jak mnie drapnął to mi w pięty poszło :D . Ale powoli zaczynamy udomawiać małego złośnika który jest biało rudy ale te kolor to taki wypłowiały rudy.Mała małpka skoczna bardzo bo włazi na meble i siedzi na samej górze :mrgreen:
Płakał w nocy i musiałam wstać przed 6 rano by małego zabawiać. Siedział cały dzień pod łóżkiem daje się głaskać chociaż nie za każdym razem. Wieczorkiem pojadł i zrobił twardą qupkę i siku do kwiatka więc zawartość przeniosłam do kuwetki. Ot cały sierściuch :kotek:
jurto zawitam do lekarza by zbadać gówniarza bo ja nie bardzo wierzę by w schronie jakiś lekarz go widział. :(

molly to :?: i ten kotek :?:

Jeśli chodzi o kociaka którego wzięłam ze schronu to nie ten rudasek ze zdjęcia. Mój kocio jest troszkę mniejszy :D

wstaw kiedyś jakąś fotkę :ok: z chęcią zobaczyłabym któremu kotkowi się domek u Ciebie trafił :wink: :ok:

Agness78

Post » Pon lut 08, 2010 10:32 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-PRZYGARNE-LUB-KUPI-MLODEGO-KOCURKA-RUDEGO-W0QQAdIdZ184461137

macie rudzielca na wydaniu ?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :)

domku nie sprawdzałam, jest jakiś rudasek w schronie?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 08, 2010 10:56 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

jessi74 pisze:
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-PRZYGARNE-LUB-KUPI-MLODEGO-KOCURKA-RUDEGO-W0QQAdIdZ184461137

macie rudzielca na wydaniu ?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :)

domku nie sprawdzałam, jest jakiś rudasek w schronie?

biało-rudy chyba jest juz w DS... molly miała dać znać jak jej koleżanka odpisze.
Został tylko rudy po amputacji łapki :( no ale jak znam życie... to ludzie pewnie szukają małej rudej puchatej kulki :?
Jest też rudy ze schronu na tymczasie u IKA, tylko nie wiem czy juz gotowy do adopcji :oops:

Agness78

Post » Pon lut 08, 2010 10:56 Re: SchronWro Wrocławiaki proszą o domy :)

Agness78 pisze:

1. 72/10 5 letnia koteczka o imieniu Szprotka.
Zabrana ze schroniska (442/05) jako mała kotka. Oddana z powodu narodzin dziecka :evil:
Koteczka jest przerażona, nic nie je! DT PILNIE!!!!
Obrazek

Obrazek

16. 48/10 Kocurek 4 lata po amputacji łapki :cry: Kotek bardzo miziasty :1luvu: ale niestety pełnojajeczny 8O
Zawsze mnie zastanawia dlaczego przy okazji usypiania kota do zabiegu odrazu się go nie kastruje :roll:
Kotek prześliczny z lekko dłuższym włosem..... prawdziwe cudo!
Obrazek

Obrazek

[

To najpilniejsze przypadki.... DT bardzo potrzebne!

kto pomoże???????????????????
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lut 08, 2010 11:27 Re: SchronWro Wrocławiaki proszą o domy :)

6. 1120/09, kotka 7 m-cy
Obrazek

8. 47/10, Kocurek 8 m-cy, oddany po adopcji ze schroniska, bo drapie dziecko :evil: :evil: :evil:
Obrazek

10. 867/09, koteczka, zdaje się że ma jechać do Niemiec :?:
Obrazek

[/url]

Te 3 koty + Linijka jadą do Niemiec, spokojnie :) . Ale tak jak pisałam 14.02 :wink:

A kitek z nr 8 ma złą kartkę ;) to dzikusek, kolega tricolorki ze zdj wyżej.

Negri

Od: Pt sie 10, 2007 16:09

Post » Pon lut 08, 2010 11:30 Re: SchronWro Wrocławiaki proszą o domy :)

Negri pisze:

Te 3 koty + Linijka jadą do Niemiec, spokojnie :) . Ale tak jak pisałam 14.02 :wink:

A kitek z nr 8 ma złą kartkę ;) to dzikusek, kolega tricolorki ze zdj wyżej.

:oops: :oops: :oops: no to albo ja coś namieszałam z tą kartką, albo kartka była źle włożona :oops:

Agness78

Post » Pon lut 08, 2010 11:33 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

No to z pomoca Gibutkowej trafiłam na własciwy watek. Słuchajcie. Dostałam dzisiaj meila od znajomych, że chcą na DS Waszego kocurka. Zeby było ciekawiej podano mi watek koniński gdzie tez jest rudy kocurek :evil: Gdyby nie Gibutkowa nie rozwiazałabym tego węzła. A teraz najwazniejsze. Jutro jestem we Wrocławiu w godz. 11,40 - 13.oo bo przywożę kotke sparalizowana dla Ulv. Gdybyście umiały tego kocura wyciagnać ze schronu i dostarczyc jutro na dworzec to go biore na DT, odjajczę, zaszczepię i po odpowiednim czasie wysyłam do DS, który mnie molestuje od wczoraj. Czy sie na to zgadzacie? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon lut 08, 2010 11:34 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

IKA 6 pisze:No to z pomoca Gibutkowej trafiłam na własciwy watek. Słuchajcie. Dostałam dzisiaj meila od znajomych, że chcą na DS Waszego kocurka. Zeby było ciekawiej podano mi watek koniński gdzie tez jest rudy kocurek :evil: Gdyby nie Gibutkowa nie rozwiazałabym tego węzła. A teraz najwazniejsze. Jutro jestem we Wrocławiu w godz. 11,40 - 13.oo bo przywożę kotke sparalizowana dla Ulv. Gdybyście umiały tego kocura wyciagnać ze schronu i dostarczyc jutro na dworzec to go biore na DT, odjajczę, zaszczepię i po odpowiednim czasie wysyłam do DS, który mnie molestuje od wczoraj. Czy sie na to zgadzacie? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

No to byłoby super .... tylko kto może pomóc w tych godzinach? :oops:
Ja niestety w pracy i ni jak jutro się nie wyrwę :(

Agness78

Post » Pon lut 08, 2010 11:36 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

No to chyba oczywiste że się zgadzamy :D Tylko że ja cholercia w robocie jestem...to na dworzec nie dam rady choć mieszkam dwa kroki od dworca :( Chyba żeby dziś go ktoś wyciągnął i przewaletowałby ten jeden dzień u Ulv jeśli się zgodzi :oops: i byłaby wymiana. Ulv niedaleko dworca mieszka.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lut 08, 2010 11:52 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

jeden dzień przewaletować - to mogę zapytać rodziców. Mieszkają jakieś 10 min od dworca autem.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lut 08, 2010 11:54 Re: SchronWro DT dla kotka po amputacji PILNE!!! zdj. str. 5

tylko muszę wiedzieć czy pytać. No i kotek musiałby być dostarczony do rodziców, bo oni są uziemnieni remontem teraz. Jak ewentualnie rano z odbiorem - czy trzeba by go zawieźć na dworzec? To musiałbym wiedzieć.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]