Karotka - nowy domek z Piratem :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 19, 2010 21:20 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

andorka pisze:A może któraś z dziewczynek ? viewtopic.php?f=13&t=107960

Edit: doczytałam, że już tam byliście :D

bylismy juz u dziewczynek i oczywiscie milosc od pierwszego wejrzenia ale nie sadze zeby ciocia Gosia nam chciala tak szybko oddac :ryk: sama sie musi nimi nacieszyc a nam zalezy troszke na czasie bo smutas i ponurak robi nam sie z Piracika :(

pirat i karotka

Od: Pon lut 08, 2010 21:47

Post » Pt lut 19, 2010 22:00 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

pirat i karotka pisze: przesylamy pozdrowionka i glaski dla wszystkich :kotek: oraz wszystkich cioteczek :1luvu:

Coś mi tu seksizmem zalatuje :twisted: :twisted: Wujków też pozdrawiamy :piwa: :piwa: :ryk:

pirat i karotka

Post » Sob lut 20, 2010 15:04 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Wiatmy :) no wiec deyzja zapadla :) szukamy kotka lub koteczki w wieku 3-4mce nie starszej. piratek potrzebuje kompana do zabawy,kochania i nauczania go sztuczek wymuszajacych jedzonko od panci.Jesli ktos zna jakies kocie potrzebujace milosci,domku i kompana to bardzo prosimy o wiesci :mrgreen: przy czym chcialabym zaznaczyc ze pierwsze spotkanie chcielibysmy zeby odbylo sie przy udziale Piracika zeby zobaczyc reakcje na nowego kolege lub kolezanke :oops: wstyd mi to pisac ale nie mozemy wziac kolejnego kotka z klopotami adaptacyjnymi gdyz juz mamy Karocie ktorej musimy poswiecic teraz jak najwiecej czasu zeby sie nam mala otworzyla.Prosimy o wiadomosci na temat zwierzaczka ktory lubi towarzystwo innych zwierzakow i kocha szalone gonitwy i super zabawy :1luvu:

pirat i karotka

Post » Nie lut 21, 2010 0:15 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

pisaliście piracie i karotko, że Piracik zdrowieje a kociaki już bawią się i ganiają? Że razem śpią, że Karotka nawet inicjowała zabawę i zaczepiała Piracika...
Marzenko, musicie mieć świadomość, że żaden kotek nie zastąpi Rudzika :(. Kotki różnie układają sobie relacje, a co jak będzie zabawowy, ale nie będzie się przytulał z Piratkiem... Po pierwszym spotkaniu trudno będzie ocenić jak te relacje ułożą się później.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie lut 21, 2010 11:52 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Gosia ale mala nie chce sie z piratkiem bawic jednak to bylo chyba tylko jakies chwilowe :( wczoraj tak go zdzielila przez leb ze ma calkiem pokazna rane za uchem :( ja tez nie chce z domu zrobic sobie kociarni ale musze cos wymyslic bo mi maly z dnia na dzien robi sie smutniejszy :(

pirat i karotka

Post » Nie lut 21, 2010 13:21 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

myślę, że jednak jakiś młodziak rozrusza Piratka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 21, 2010 13:57 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Może faktycznie jest to jakieś rozwiązanie... A Karotka by się otwierała w swoim tempie... Kurcze Karotko czemu robisz takie numery Dużym i Młodszemu Braciszkowi :(.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon lut 22, 2010 2:58 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

No to szukamy malucha..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt lut 26, 2010 9:28 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

co tam słychać u przyszywanego rodzeństwa? Jak wspólne zabawy i przytulanie? Poprawiło się coś karotko i piratku?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt lut 26, 2010 10:14 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

:D

Kaprys2004

Post » Pt lut 26, 2010 18:41 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

miedzy mna a Karotka poprawilo sie bardzo :) dostaje takie buziaki jak od nikogo (oprocz meza)ale miedzy Piracikiem a Karocia nie jest najlepiej :( nadal sie bija i to dosc mocno (maly ma znow ucho rozwalone)ale bywaja tez momenty kiedy sie zaczynaja ganiac i bawic wiec chyba nie jest tragicznie.Widac ze Karocia potrzebuje jeszcze czasu wiec nie naciskam jedyne co naciskalam to jedzenie w kuchni a nie na kanapie i tu mam sukces pelen :mrgreen: Co raz czesciej kotki spia przytulone wiec mam nadzieje ze wszystko powoli sie pouklada :) Piratek poki co jest powaznym kotem ale czasem mu odbija jak to malolatowi i szaleje po domu a przy okazji zaczepia Karotke i jesli ona akurat ma ochote to sie przylacza ,jesli nie to "mowi" mu to dosc dosadnie i maly szaleje sam albo ze mna :D Czas pokaze jak sie uloza te stosunki :ryk: Dodam jeszcze ze Karotka zaczyna spac w lozku a nie gdzies za kominkiem czy na szafce i ze lubi spac z panciem :) kochana mala :lol:

pirat i karotka

Post » Pt lut 26, 2010 19:27 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

cieszę się, że się przytulają i że Karotka wreszcie jada nie tylko na kanapie. A spanie w łóżeczku to bardzo dobra wiadomość - i dla kotka, bo mięciutko i cieplutko i dla Was - wszyscy wiemy ile daje przyjemności wtulenie w kocie futerko :1luvu:. :ok: :ok: :ok: nieustające za przyjaźń.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie lut 28, 2010 11:36 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Ja też zaciskam kciuki, żeby koteczki się zaprzyjaźniły :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 28, 2010 11:41 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

Przeczytałam watek i trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: za zacieśnienie kontaktów między Piracikiem i Karotką!!!

Piraciku-przeogromne dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I przepraszając za OT :oops: -błagam!-zajrzyjcie-może ktoś ma jakiś pomysł?-Milenka jest w sytuacji bez wyjścia!-link w moim podpisie!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lut 28, 2010 12:31 Re: Karotka - nowy domek z Piratem :)

:!:

Kaprys2004

[poprzednia][następna]