DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 02, 2010 11:04 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej na MRÓZ 01.02 :( FOTY!!!!!

no ba :D
tylko kurcze jej nie widzę na zdjęciach qlenki :(... obiecuję tu wstawić najcudniejsze zdjęcie burej kici jakie zrobię, żeby mi zazdrość i pożądanie wzbudzić w tej niewidzialnej burej koteni :1luvu:

oby testy były ujemne :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto lut 02, 2010 11:08 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej na MRÓZ 01.02 :( FOTY!!!!!

:ok: :ok: :ok: za testy
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto lut 02, 2010 14:28 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej na MRÓZ 01.02 :( FOTY!!!!!

Buraska ma testy ujemne :mrgreen: jedzie do Mamuśki popłudniu!!! :D
panna kichać zaczęła. będzie dostawać zastrzyki :twisted: ale jakoś z Mamuśką damy radę. Najważniejsze że co drugi dzień, to logistycznie damy radę :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Wto lut 02, 2010 15:17 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej na MRÓZ 01.02 :( FOTY!!!!!

Super, że koteńki na mróz nie wracają :D Jakaś pani interesowała się buraską, w ubiegłym tygodniu wysłałam jej zdjęcia ale do dziś się nie odezwała :?
:ok: za domki
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto lut 02, 2010 18:07 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej na MRÓZ 01.02 :( FOTY!!!!!

no to tej pani mówimy nie. jak się nie zakochała z miejsca, to nie ;P
Poddasze znajdzie jej domek szyty na miarę.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto lut 02, 2010 20:07 Re: DWA MIZIAKI DT/DS PILNIE inaczej na MRÓZ 01.02 :( FOTY!!!!!

Dziś robiłam za dostawcę kotów :twisted:
Do Poddasza i Mamuśki pojechała Buraska i Burasek z klatki nr 47 :1luvu: :1luvu:
do moniki794 Biało-bura :1luvu:

Każdy kot ma swój lokal. Teraz trzymamy kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok:
Poddasze, niech wet sprawdzi, czy one czasem nie mają świerzba. Tam w książce buraska ma prawdopodobnie wpisane, że dostała biomectin. Przynajmniej biało-bura ma, a one są z jednego miejsca.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lut 02, 2010 20:45 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

sprawdzimy wszystko :D

dziękuję za dostawę, bo nie dałabym rady sama :oops:

Co do Buraski - panna przeboska... gada normalnie do nas i ma taki wyraz pysia jakby chciała rzucić "no co? przecie mówiłam! nie rozumiecie po kociemu?" :D straszna chudzina. kosteczki czuć. Niunia od razu odnalazła poduchę elektryczną - poszła się grzać :twisted: Chrupki przyjęte z aprobatą. Kuweta obwąchana. Kocyki uznane, ale wybór zbyt trudny póki co ;)

Co do kiciusia - już wiem, czemu mówiłaś że jest niewyraźny. Faktycznie jakiś bidulek. Pewnie pojedziemy z nim na dniach (jeśli nie jutro) do naszej wet. Dziwnie układa kuperek. W ogóle to boi się chodzić! Ale nie ma niedowładu czy czegoś w tym stylu, bo jak się na chwilę zapomniał, to dupinka była w górze z antenką a potem się wyciągnął jak długi więc na łapkach stać może. Zachowuje się tak, jakby go ktoś bił. Każdy ruch odczytuje chyba jak próbę uderzenia. Przynajmniej pierwsze głaski były dla niego takim szokiem. Jak załapał o co kaman, to miziankom nie było końca. Strasznie przerażony. Ale uroczy. Pysio układa na dłoni, przytula się do ręki... zobaczymy jak będzie jutro. Jakby cokolwiek było nie tak - to jedziemy pilnie do wet na oględziny. A jak dojdzie do siebie i nie będzie nas straszyć, to wet będzie w sobotę :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto lut 02, 2010 21:01 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

Może on faktycznie ma jakieś złe wspomnienia? Mnie widział po raz pierwszy i jakoś tak kulił się przede mną. Może obsługę Koterii już znał, zaufał i pokazywał swoje mizialskie oblicze. Powiem szczerze, że śpieszyłam się trochę :oops: i po upewnieniu się, że mnie Buras nie dziabnie zwinęłam go bez ceregieli do transportera.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lut 02, 2010 21:45 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

Malutka jest słodka - piękny grzbiecik do głasków robi, mruczy i brzuszek wywala :1luvu:
Był też test myszkowy - zaliczony
Teraz jeszcze tylko kuweta i będzie 100% kota domowego
Obrazek

monika794

Post » Śro lut 03, 2010 15:24 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

To ja zapraszam na dalsze wieści o Burej kici do naszego wątku: viewtopic.php?f=1&t=75261&start=1065

A tutaj napiszę że bidulkę strasznie musi gardziołko boleć. Jednak kk się lawinowo ruszył... panna nie jest w stanie nic wydusić z siebie, próbuje z nami zagadać, ale póki co tylko pynio się otwiera. Jutro Mamuśka zabiera ją do naszej wet, bo może mocniejszy lek, albo częstsze dawkowanie się przyda. nie mamy nic na wzmocnienie, a pannie by się to przydało. Straszna chudzinka - może witaminy jakieś jej przemycimy. W każdym razie panna chrapie sobie na najbardziej włochatym kocyku. Odwiedziła z podwójnym sukcesem kuwetkę. Troszkę zjadła, napiła się. Kochana jest. Tylko strasznie zasmarkana :) Ale będzie dobrze. :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro lut 03, 2010 16:11 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

u mnie straszne kichanie i załzawione oczka - dziś do weta śmigamy
Obrazek

monika794

Post » Śro lut 03, 2010 18:40 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

i jak wasz miziaczek?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro lut 03, 2010 18:55 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

byłam dziś u rodzinki miziaka biało burego, ale pouciekały jak mnie zobaczyły, a ja im smakołyki niosłam :roll:
a jak miziak się miewa? :)

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Śro lut 03, 2010 19:03 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

czekając na wieści o miziaczku doniosę tylko że z Burą nie jest dobrze :( na serio w Koterii tylko trochę kichała? Ona przestaje powoli nawet mruczeć :( Antybiotyk miała dostawać co dwa dni - czyli dopiero jutro... Jutro rano ma też jechać do weta. Mam nadzieję, że wytrzyma. Nie wiem już czy panikuję, czy faktycznie to jest coś poważniejszego... Niunia zjadła rano troszkę swojej porcyjki, ale potem już nie chciała jeść. Boję się, żeby to nie było coś więcej niż kk :( Poza tym ona jest na moje oko przerażająco chuda :(
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro lut 03, 2010 19:05 Re: DWA MIZIAKI nie wróciły na mróz :)))) Szukamy DS!

kciuki za burasię :(

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

[poprzednia][następna]