Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:vega36 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Casica Vibragen kosztuje w zaleznosci od hurtowni i ampułki...
Cena Virbagenu uzależniona jest przede wszystkim od kursu euro. Jeżeli dokładnie rok temu płaciłam po 40 zł/1 kg kota (miałam 2 koty do przeleczenia Virbagenem, w sumie 8 kg, więc za każdą dawkę zapłaciłam 320 zł. Otrzymały 3 dawki, co kosztowało 960 zł), to nie znaczy, że później cena ta nie była znacznie wyższa.
a jest tak, że kupujesz potrzebną ilość leku odpowiednio do wagi? nie ma potrzeby kupowania największej ampułki Vibragenu?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Moja Kaja dostawała na jedna serie cała ampułke 10MUcodziennie przez 5 dni...ampułke dzielono według masy ciała-lek podawałam tez w domu,scisle według zaleceń i przeliczeń weta
Aquos pisze:gorżono mi prawnikiem... nie wiem czy mogę dalej pisać? jestem obserwowany, paranoja goni paranoję a osoba uczciwa wynajmuje stado prawniczych hien żeby mnie złapać!
jak to się ma do ustawy o zbiórkach publicznych?
czy była na nią zgoda MSWiA ?
czy Organ Skarbowy został poinforowany o zbiórce?
wy swoje ja swoje
wściekłych fanów prosze o dokopanie mi i postawienie pod mur
Aquos pisze:gorżono mi prawnikiem... nie wiem czy mogę dalej pisać? jestem obserwowany, paranoja goni paranoję a osoba uczciwa wynajmuje stado prawniczych hien żeby mnie złapać!
wy swoje ja swoje
AnielkaG pisze:Ja jako wściekła fanka Bożeny - a proszę Was bardzo mogę nią być, bo nie proszę nikogo z Forum o pieniądze na leczenie moich tymczasówi prosić NIGDY nie będę; więc wisi mi Wasze zdanie; mam takie małe pytanko:
KTO był u Bożeny w domu i wie w jakich warunkach mieszkają koty? kto potrafi z pamięci wymienić je wszystkie po kolei i opisać na co chorują?
Zanim zaczniecie szkalować i pluć wirtualnie - bo przecież to zupełnie bezpieczne i fajne, co nie - redaf? Jak podać do sądu kogoś kto się ukrywa pod pseudonimem, nie wiadomo gdzie mieszka a poglądy ma jak młodzieniec z bojówki nacjonalistycznej? I może sobie napisać wszystko co chce, bo jest bezkarny![]()
Może i Bożena ma za dużo kotów, może i nad tym nie panuje ale można jej zwrócić na to uwagę w mniej chamski sposób, czyż nie? Może ma za dobre serce a za mało rozsądku, być może...Ale to nie jest zbrodnia...
Co ona Wam wszystkim zrobiła złego???? Zaszkodziła bezpośrednio jakiemuś Waszemu kotu? Nie leczyła, porzuciła, uśpiła zdrowego kota?
To wątek rozliczeniowy, a nie miejsce na szkalowanie i opluwanie, nie tylko Bożeny ale również tych osób które staną w jej obronie, bo uważają ze TAK NIE MOŻNA
I proszę bardzo, możecie na mnie pluć, ja mam to w nosie
kya pisze:Aquos pisze:gorżono mi prawnikiem... nie wiem czy mogę dalej pisać? jestem obserwowany, paranoja goni paranoję a osoba uczciwa wynajmuje stado prawniczych hien żeby mnie złapać!
wy swoje ja swoje
Czlowieku przeczytaj czasami co piszesz . Tu wiele osob jest na forum,ktore zbieraja datki pieniezne ,bo inaczej nie bylyby w stanie pomagac zwierzakom. Co Ty w ogole robisz na tym forum ,ze straszysz takich ludzi skarbowka?Ja rozumiem prosbe o rozliczenie finansowe ,bo pieniadze publiczne nalezy dokladnie rozliczac ,ale straszenie prawem ,opluwanie kogos publiczne to juz przesada. Miarkuj sie wasc bo zachowujesz sie okropnie i niedopuszczalnie wrecz. Odnosze wrazenie ,ze po prostu rozladowujesz tu swoje frustracje, a nie o dobro zwierzakow Ci chodzi . Jak masz odwage bluzgac kogos publicznie to miej odwage odwiedzic Bozene,zobaczyc w jakich warunkach trzyma koty i jak o nie dba ,a nie jezdzisz po kims jakby przynajmniej otrula stado kocie i zdefraudowala 100 tysiecy .
vil:
Aquos pisze:Na marginesie Twoje koty nie są żarłokami, moje 4 sztuki zjadają mniej więcej 15 kilo na miesiąc, plus mokre w dużych ilościach
vega36 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Moja Kaja dostawała na jedna serie cała ampułke 10MUcodziennie przez 5 dni...ampułke dzielono według masy ciała-lek podawałam tez w domu,scisle według zaleceń i przeliczeń weta
Ło rany... to musiało kosztować...
AnielkaG pisze:Co ona Wam wszystkim zrobiła złego???? Zaszkodziła bezpośrednio jakiemuś Waszemu kotu? Nie leczyła, porzuciła, uśpiła zdrowego kota?
Mruczeńka1981 pisze:
PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 20:17
W końcu znalazłam wątek na prośbę Bożeny z Siedlec-kotek może jechać do niej na DS.Komu podać dane na pw??Alessandra zna osobę,która tak bardzo chce wziąć kotka:)
Mruczeńka1981 pisze:
PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 7:52
info od Bożeny
domek sie nie rozmysli-juz kilka dni na Aleksandre czatuje,zeby małego "zaklepac na 150%),ale Aleksandry nie ma.Warszawa nie Kanada, po Dzikuna(tak go nazwali moi domownicy)przyjade sama jak trzeba-w czwartek po konsultacji moge go zabrac z Centralnego do domu.I tak bede w gabinecie Garncarza-jestem w domu zawodowo, wiec niuńkiem sie zajme wg.wskazań weta.i na wizyte pojade.O to prosze sie nie martwic.Dbam o moich pupilków i Mruczeńki tymczaski...
Mruczeńka1981 pisze:
Jestem Bozena-Jestem ZRZ ,wychowuje 4 dzieciaków z DD, jedna sie piata usamodzielnia-dostała sie do Warszawy na studia.Jestem na NK,Bozena Osłowska(Trejgis)Siedlce/Wegorzewo.Tam jest galeria moich zwierzaków.Obecnie mam 11 kotów dorosłych(2 z nich adoptowałam od Mruczeńki ze schronu)Jest to Peja (z wyłamana tylna nózka)-starszy kocur i Kizia(kotka z bielmem)z która to w czwartek jade do Garncarza własnie.Mam 3 psy(Kami-kaukaz, Robi-mix rotwailera) i Snoopy, bernardyn krótkowłosy mieszka z nami w domu-koty go uwielbiaja, a on koty...Mamy 4 swinki morskie ocalone z laboratorium(włascicielami sa moi zastepczy synowie)i stara królice Perełke, która tez mieszka z nami w domu.Obecnie mam tez 6 maluszków wyciagnietych ze schronu Wrocław-juz zdrowe i ogłoszone do adopcji i jedna kotke Kitke(z deprecha schroniskowa),mieszka z nami na tymczasie,ale nie toleruje stada, wiec troche jej odbija.Socjalizuje sie z domownikami-jest sliczna.Szukamy jej domku jako singiel.To tyle-cóz jeszcze.Z 11 kotów mam Kornelie bez nózki(facet drzwiami odrabał),Nore cyklopke z Lublina(kochana Norusia), teraz Peja z noga złamana(źle zrosnieta,ale sobie swietnie radzi) i Kizie-mame maleństwa tymczaska z bielmem na oku...teraz jest szansa,ze Garncarz cos pomoze, bo po leczeniu oczko wyglada bardzo dobrze.Zobaczymy..Jestem meżatka ,mam adoptowanego synka Beniaminka i kochamy zwierzaki...Mamy duzy dom ,posesje z dala od szosy....Od kiedy pamietam miałam zwierzaki,a jeszcze wdowe papuzke mamy-juz 8 lat jest z nami i przezyła wiele ataków tymczasowych kocinek..Jesli chodzi o Kotka,którego macie na watku, to juz dawno chciałam sie starac o niego,bo u Aleksandry go zobaczyłam.No własnie-mato cos w sobie,te łapeczki zza krat, te oczy wielkie i sliczne...no to "cos"Jesli macie konkretne pytania-prosze, bo nie wiem co napisac.Aha-moje wszystkie zwierzeta(oprócz Kizi, bo jeszcze podkarmia maluszka) sa wysterylizowane, zadbane, zaszczepione.Stały nadór nad moim stadkiem trzyma wspaniały wet.Krzysztof Majchrzak z Siedlec(takze toz Siedlce0 W Siedlcach schroniska nie ma...Pozdrawiam
IKA 6 pisze:Aquos pisze:gorżono mi prawnikiem... nie wiem czy mogę dalej pisać? jestem obserwowany, paranoja goni paranoję a osoba uczciwa wynajmuje stado prawniczych hien żeby mnie złapać!
wy swoje ja swoje
Każdej osobie na Forum Miau, która będzie prosiła o pieniądze i na każdym bazarku wkleję Pana post, żeby każdy wiedział czego ma się bać. Nie tylko Bożena prosiła o pieniądze![]()
![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:I kazdemu przypominam o paragrafie , czekam na przeprosiny za nazwanie mnie"oszystka'wyłudzaczka itp...Prawnicy tez sledza ten watek na moja prosbe, bo jak wiemy wsród kociowalnietych sa tez i takie zawody...i nie zamierzam tego tak zostawic...bo za duzo mnie to kosztowało.
Cameo pisze:Aquos pisze:Na marginesie Twoje koty nie są żarłokami, moje 4 sztuki zjadają mniej więcej 15 kilo na miesiąc, plus mokre w dużych ilościach
Żartujeszmoje stadko (trzech rezydentów i dwa/trzy tymczasy) zjedzą taki worek w trzy/cztery miesiące (+ mokre i mięso) nigdy nie uwierzę że cztery zdrowe koty zjedzą 15 kg worek karmy w 30 dni! to jakaś bzdura!
Miesięcznie schodzi ok. 5/6 kg suchej Acany, lub Profilum. Nie liczę żwirku, bo kupuję drewniany.
casica pisze:A mój postulat jest taki: jeśli Bożena chce działać na forum jako DT, niech założy normalny i uporządkowany wątek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 700 gości