Jestem Szyla nie mam oczu -umarłam[*] -Fundacja Mali Bracia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 08, 2009 20:33 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -chce żyć -Fundacja Mali Bracia Op

iwona bardzo serdecznie dziękuje jedną wizytę spłacę ale na tym się nie kończy -chce mi się wyć myślałam że dom rade że kicia będzie walczyć że jest zle ale nie aż tak żyć się odechciewa

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Wto gru 08, 2009 20:39 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -chce żyć -Fundacja Mali Bracia Op

życ sie odechciewa z kazdą choroba kota,ale sie zbieramy do kupy
i walczymy ,miej tylko dobrego weta ,a kocina wyjdzie z tego ,
a finanse to tylko finanse ,bądż w kontakcie na pw
i nie poddawaj sie emocjom ,masz byc twarda ,wystarczy jedna "szmatka"
trzymam :ok: a tak poza tematem tez powinna mieć nic kasia66 :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto gru 08, 2009 20:42 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

:((

Może to przez tą robaczycę ?

Wesprę Was, ale dopiero jutro mogę zrobić przelew.

Ściskam bardzo mocno !

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Wto gru 08, 2009 20:48 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

Niedobre wieści.... :(
Trzymam najmocniejsze kciuki, żeby malutkiej jednak się udało :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto gru 08, 2009 20:55 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

Kasiu, przeczytałam historię Szyli.
Wyniki nie są dobre, ale to nie znaczy, że Szyla nie ma szans.
Rozumiem, że rokowania są ostrożne, ale nie trać nadziei. Wiele razy udawało się na forum kotom z wynikami bardzo złymi.
Trzymam kciuki. Trzymaj się. Potrzebujesz dużo siły.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto gru 08, 2009 21:07 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

cały czas staram sie być silna ale widzę jak marnieje dziś już nawet nie mruczy wiem że cierpi ale nie wiedziałam i nawet nie przypuszczałam że moze miec podejrzenie raka szpiku

kasia79

Post » Wto gru 08, 2009 22:28 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -chce żyć -Fundacja Mali Bracia Op

kasia79 pisze:iwona bardzo serdecznie dziękuje jedną wizytę spłacę ale na tym się nie kończy -chce mi się wyć myślałam że dom rade że kicia będzie walczyć że jest zle ale nie aż tak żyć się odechciewa

Iwonka wsparła leczenie mojej ciezko chorej Kaji :1luvu:
Kazda choroba człowieka osłabia.Nie deklaruje dzisiaj pomocy finansowej, bo leki musze kupic Kaji bardzo drogie,ale po Nowym Roku pomoge na pewno.Teraz sie dziewczynki trzymajcie cieplutko.... :1luvu: A Ty kocinko nie chorowac , jesc!
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 08, 2009 22:39 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

echs.. :cry: kolejna kocinka walczy o zycie :cry: ..daj znac na asia.ciepla@wp.pl numer konta
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto gru 08, 2009 23:12 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

nie wiem czy Szyla przeżyje noc jest słabiutka ,zupełnie nie walczy dałam jej teraz trochę kroplówki ,trochę pasty i 4 strzykawki convalescenta nie protestowała nie chciała nawet przełykać -myśle że decydujące będą te godziny -serce mi pęka łzy lecą po policzku -dla czego ?
Obrazek
Obrazek

kasia79

Post » Wto gru 08, 2009 23:13 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

dobranoc spróbuje zasnąć idę pod prysznic -zrobiłam wszystko co mogłam ale i tak noc pewnie :cry: będzie bezsenna

kasia79

Post » Wto gru 08, 2009 23:14 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

:( Bardzo mocno trzymam kciuki...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto gru 08, 2009 23:22 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

Bardzo jestem z Wami.

Ja tak sluchalam Michala... każdego oddechu aż do świtu.
Bylo bardzo ciężko, ale udalo się, chociaż nigdy nie będzie w pelni zdrowy.

Myślę o Was mocno.
Jeżeli będziesz chciala porozmawiać - wysylam nr na PW.

Marsylka

Od: Pt sie 19, 2005 14:39

Post » Wto gru 08, 2009 23:25 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

my wygralismy z PP. wierzymy, ze i z innymi choróbskami mozna.

Bardzo bardzo boli mnie to, co widze na zdjęciach. I bardzo mocno trzymam kciuki. Jesli On ją wezmie do siebie, to znaczy ze chce dla niej jak najlepiej, ze bedzie w najpiekniejszym miejscu, Jego decyzją.

Mam nadzieje, ze sie uda.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Wto gru 08, 2009 23:35 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

Milus-5 razy reanimowany, sAMANTHA 4..A kAJUSIA NIE PAMIETAM-KOCIAKI Z WYROKAMI...ZYJA ...JUZ KILKA MIESIECY U NAS...kILKA ODESZŁO NIESTETY.MARNA TO POCIECHA,ALE kOCIA JEST W CIEPŁYM DOMKU , KOCHAJACYM.To najwazniejsze...nIE MAMY WPŁYWU NA WSZYSTKO...TRZYMAJ SIE ...TEZ MYSLAMI JESTEM Z wAMI :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 09, 2009 3:00 Re: Jestem Szyla nie mam oczu -umieram -Fundacja Mali Bracia

Kasia jak noc?...
jestem z Wami myslami
------------------------------------------------------------
Sally [*] 12/2/2009 - pamietam i tesknie Malenka...

<><><><><><><><><><><><>

Czarna Amy - Her Craziness
Rudy Milton - His Laziness

ania-mania

Od: Pt gru 04, 2009 2:19

[poprzednia][następna]