Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:Musi sie udac i koniec![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa a może Ty sprawisz sobie przedszkole i zobaczysz jak to jest trzy razy na dzien sprzatać hę![]()
Ja juz chce odpocząć. Ten rok dal mi w kość
Jak bede miała własne M to sobie sprawię
magda b. pisze:ok dziewczyny, jeśli to pewne, że 15 grudnia kotka przejmie fundacja to do tego czasu mogę go wziąć do siebie... muszę uprzedzić, że doświadczenia w tymczasowaniu u mnie brak... pracuję (teoretycznie na pół etatu, ale w praktyce nie ma mnie 8 czasem 9 h w ciągu dnia); u mnie w wynajmowanym M we wro zwierząt brak i to jest plus, bo nie trzeba się obawiać reakcji kotka; nie wiem, czy podołam finansowo z diagnozowaniem i leczeniem... tak sobie myślę, że w ogóle mało wiem ;p ale kiciusiowi mogę zaoferować całe swoje serce i czas po / przed pracą... ta bidka tak bardzo mi przypomina mojego rudego staruszka [*]! udało się przekonać TŻ że 2 tygodnie to niedługopisać, albo dzwonić jeśli uważacie że niedoświadczony DT może się przydać
magda b. pisze:powiem tak... wigilia u przyszłych teściów więc kotka na nią raczej nie zabioręale może ktoś mógłby go przejąć w razie czego? myślę, że parę dni nie zrobi wielkiej różnicy, ale na święta wyjeżdżam więc wtedy będzie mały kłopot
ale do tego czasu dt do wzięcia
Gibutkowa pisze:magda b. pisze:powiem tak... wigilia u przyszłych teściów więc kotka na nią raczej nie zabioręale może ktoś mógłby go przejąć w razie czego? myślę, że parę dni nie zrobi wielkiej różnicy, ale na święta wyjeżdżam więc wtedy będzie mały kłopot
ale do tego czasu dt do wzięcia
Jeśli będzie w miarę sprawny to w razie czego można by go na hotelik do Asi podrzucić myślę ze jakby nie było z nim jakiejś masakry to by się dała ubłagać. Co myślisz Kruszyna?
Kicia_ pisze:Zawsze można też rozważyć transport do dziewczyn z Fundacji, gdyby same nie mogły przyjechać. To tańsze i lepsze rozwiązanie niż hotelik i nie jeden, a kilka kotków spędziłoby miło święta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 126 gości