weatherwax pisze:Zaznaczam wątek. Powiadomienia juz w ogóle nie przychodzą.
...a martwiłam się, że to ja coś sknociłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
weatherwax pisze:Zaznaczam wątek. Powiadomienia juz w ogóle nie przychodzą.
Tylko takie, które zapamiętam i będe umiała wymówić
luelka pisze:Telefony o Tufcika, czyli o Mambo, dzwonią radośnie i nieustannie. Zobaczymy co z tych telefonów wyniknie, na razie jesteśmy czujni i się zastanawiamy. Natomiast w piątek będę miała wizytę w sprawie mojej czarno-białej kociej miłości Nikona. Serce mi się kraje, ale Pani, która dzwoniła, wydaje się właśnie TĄ OSOBĄ. Nie zapeszam, zobaczymy, porozmawiamy. W nawet "średnie" ręce to ja mojego Nikonika nie oddam, i tak się zapłaczę, oddając go w ręce kogokolwiek.
Bardzo prosimy więc w piątek o kciuki.
Batka pisze:luelka pisze:Telefony o Tufcika, czyli o Mambo, dzwonią radośnie i nieustannie. Zobaczymy co z tych telefonów wyniknie, na razie jesteśmy czujni i się zastanawiamy. Natomiast w piątek będę miała wizytę w sprawie mojej czarno-białej kociej miłości Nikona. Serce mi się kraje, ale Pani, która dzwoniła, wydaje się właśnie TĄ OSOBĄ. Nie zapeszam, zobaczymy, porozmawiamy. W nawet "średnie" ręce to ja mojego Nikonika nie oddam, i tak się zapłaczę, oddając go w ręce kogokolwiek.
Bardzo prosimy więc w piątek o kciuki.
Będę trzymać z całej siły.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 564 gości