Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 7:45 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Noc minęla bardzo spokojnie. Maleńka spała w swoim łóżeczku w łazience. Zrobiłam jej takie na maxa mięciutkie, więc zapada się w nim, ale widać, że jej się to podoba. Nad ranem obudziły mnie odgłosy z łazienki. To Tomek wstał i w końcu zobaczył nowego przybysza. A rozczulał się tam nad nią w tej łazience, a gadał do niej :lol: . Tomek wie, że ma zakaz budzenia mnie rano, bo tego nie znoszę, ale dziś obudził mnie po to, żeby zapytać co ma dać naszemu nowemu kotkowi do jedzenia, bo ma pustą miseczkę. Malutka wciągnęła suche i/d i poszła spać. Teraz jak ja wstałam, to połaziła trochę po mieszkaniu, porobiła baranki moim kotom 8O . Moje koty są jednak niewychowane, bo zamiast się z nią poprzyjaźnić, to poleciały od razu sprawdzać jej mieszkanko w łazience, no bo może ona ma tam jakieś jedzenie, albo ma lepsze łóżeczko. Potem wlazły do jej pluszowej budki i siedziały tam zastanawiając się co dalej. Ja nie wiem, że takie gadziny wychodowałam :roll: Malutka poszła za to lizać ich pustą miseczkę. dałam jej saszetkę intestinala - ona jest masakrycznie głodna, rzuca się na jedzenie. Zamknęlam ja w łazience, żeby sobie mogła zjeść w spokoju, a moje dwie gadziny siedzą pod drzwiami łazienki i przeżywają tortury psychiczne, że ona je a one nie :mrgreen:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro paź 14, 2009 7:51 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Ulżyło mi, że nie tylko moje rezydentki takie potworzaste i niegościnne są :twisted: Rozpieszczone bestyjki :kotek:
Dobrze, że malutka ma szansę się wykurować, takie malutkie brzydkie kaczątko... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Śro paź 14, 2009 7:54 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

rany, nie mogłam się przedrzeć przez wątek katowicki, w między czasie miałam w biurze ranną małą kotkę z pracy, dotarłam do tego wątku, chciałam założyć na dogo i szukać DT, a DT na szczęście juz jest :D

będę ją ogłaszać, jak moge jakoś pomóć, w zasadzie to ogłoszenie już ma z 2 innymi Ferciami, ale namiary są na schron i Małą
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro paź 14, 2009 7:59 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Oj Aneczko ale masz fajową kiciunię :) u Ciebie malutka Fercia wyrośnie na piękną, czarną łabędzicę :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 14, 2009 8:11 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Wczoraj dotarłam do wątku przez banerek, przeczytałam, nic nie napisałam, a dzisiaj taka wiadomość, Fercia znalazła DT w Łodzi i to jaki DT, super :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 14, 2009 8:27 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

"Kochane Ciocie z Katowic. Pozdrawiam Was serdecznie z Łodzi. Tęsknie za Wami, ale nie tęsknię za miejscem, w którym byłam. Tutaj jest całkiem fajnie. Ciocia i wujek mnie bardzo polubili. Wujek dużo do mnie gadał rano, a ciocia, to ciagle mnie nosi, całuje i przytula. Ta ciocia, to jest taka trochę nadopiekuńcza, bo mi np podgrzewa w mikrofalówce części mojego nowego łóżeczka. Ja tam nie protestuję, bo mi się to podoba. Te koty tutaj nie są złe, chociaż trochę niewychowane. Zamiast się ze mną przyjaźnić, to ich tylko moja miseczka interesuje. Ale moja nowa ciocia pilnuje mojej miseczki przed tymi głodomorami i za to też ją bardzo lubię. Nic się nie martwcie, jest mi tu dobrze. I wiecie co, te koty tutaj to mają pełno zabawek i ja sobie jedną wziełam i schowałam u mnie w łóżeczku i jest już tylko moja."

Obrazek Obrazek

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro paź 14, 2009 8:29 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

jaka ona sliczna!!!
cudowna kociczka!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro paź 14, 2009 8:33 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

wspaniałe wieści, koteczka jest cudowna, a DT: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro paź 14, 2009 8:45 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Jest ślicznym małym kocmołuszkiem :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 14, 2009 8:51 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Jest naprawdę śliczna :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 14, 2009 9:11 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Przecież ona jest piękna!
Metamorfoza jak u Brzyduli z serialu :D

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro paź 14, 2009 9:24 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
buuuuuuu
normalnie sie popłakałam ze wzruszenia
Ferciuszek kochany
Coolcaty-jeszcze raz :1luvu: za jej ratunek.
Fercia zawsze miała dosc dobry apetyt, a poniewaz wszystko przez nia szybko przelatywało, to jadłaby jak smok.
tylko ostatnio kiepsko jadła, tanie puszki, parówki, dobre suche tylko od czasu do czasu.
Przkocenie w schronisku jest masakryczne.
wazna wiadomoscc
9 08 kiicia dostała na kark mała porcje advokata (psiego-bo taki dzielimy, dostała 0,4 ml)

Fercia(pisze Fercia, bo jeszcze nie wiem jak bedzie miec na imie :wink: ) to przecudny, bardzo grzeczny mały koci przytulak-przynajmniej takie sa nasze schroniskowe obserwacje

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro paź 14, 2009 9:25 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

ło matko z córką! ale się wzruszyłam :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Śro paź 14, 2009 9:26 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

CoolCaty pisze:"Kochane Ciocie z Katowic. Pozdrawiam Was serdecznie z Łodzi. Tęsknie za Wami, ale nie tęsknię za miejscem, w którym byłam. Tutaj jest całkiem fajnie. Ciocia i wujek mnie bardzo polubili. Wujek dużo do mnie gadał rano, a ciocia, to ciagle mnie nosi, całuje i przytula. Ta ciocia, to jest taka trochę nadopiekuńcza, bo mi np podgrzewa w mikrofalówce części mojego nowego łóżeczka. Ja tam nie protestuję, bo mi się to podoba. Te koty tutaj nie są złe, chociaż trochę niewychowane. Zamiast się ze mną przyjaźnić, to ich tylko moja miseczka interesuje. Ale moja nowa ciocia pilnuje mojej miseczki przed tymi głodomorami i za to też ją bardzo lubię. Nic się nie martwcie, jest mi tu dobrze. I wiecie co, te koty tutaj to mają pełno zabawek i ja sobie jedną wziełam i schowałam u mnie w łóżeczku i jest już tylko moja."

Obrazek Obrazek

Popłakałam się ze wzruszenia :oops: :oops:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Śro paź 14, 2009 9:43 Re: Brzydula- dostała swoją super szansę :)))

Jejuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jaka ona słodka jest!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]