Z tego, co się orientuję, to teraz może być problem z osobną klatką dla niego, bo w schronie brakuje klatek

Diego jest już z Kułko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Zgodnie z informacjami, jakie są na jego karteczce przy klatce, to jest szczepiony.
Z tego, co się orientuję, to teraz może być problem z osobną klatką dla niego, bo w schronie brakuje klatekWszystkie są zapełnione
Diego jest już z Kułko
Gibutkowa pisze:Właśnie dostałam wiadomość: "Wzięłam dwupak. Diega i malucha 5 tygodniowego. Jedziemy do weta"
Opadła mi szczęka i właśnie szukam jej po podłodze![]()
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Właśnie dostałam wiadomość: "Wzięłam dwupak. Diega i malucha 5 tygodniowego. Jedziemy do weta"
![]()
![]()
![]()
ps. znalazłaś szczękę![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:Kruszyna pisze:Zgodnie z informacjami, jakie są na jego karteczce przy klatce, to jest szczepiony.
Z tego, co się orientuję, to teraz może być problem z osobną klatką dla niego, bo w schronie brakuje klatekWszystkie są zapełnione
Diego jest już z Kułko
Ups, chyba źle się wyraziłam.![]()
Miałam na myśli, że jedyna możliwość odseperowania Kropka U MNIE W DOMU to zakwaterowanie go w klatce z kuwetą, legowiskiem i miseczkami, ale to ostateczność bo u mnie koty są poszczepione (oprócz Murzynka, którego spróbuję jutro zaszczepić).
Kiedyś kupiłam taką klatkę bo nie mam innych możliwości oddzielania kotów od siebie, to jest taka podręczna "separatka"![]()
![]()
Jeśli to wypali to może uda się do soboty zakwaterować Murzynka w DS, muszę się skontaktować z Amandą.
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Właśnie dostałam wiadomość: "Wzięłam dwupak. Diega i malucha 5 tygodniowego. Jedziemy do weta"
![]()
![]()
![]()
ps. znalazłaś szczękę![]()
![]()
![]()
Ciągle szukam i szukamBo chciałam kanapkę zjeść a tak ciężko memłać bez szczęki
mar9 pisze:co tam kanapka, ważne, że dwa kotki już bezpieczne
![]()
![]()
![]()
![]()