Miuti pisze:Gdzie jest Maciuś?
w schronie więc odpada to o czym myślisz
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Gdzie jest Maciuś?
Miuti pisze:Biedna Patko!
Wiem, co przeżywasz...
To nie żart - miałam kiedyś kotka świeżo po kastracji i przeżywałam straszne męki!
Liwia pisze:Halo, halo - motyw lampowy!
Jeśli mam lampę odebrać to proszę o znak-sygnał smsem bo mało na miau będę dziś.
Patka_ - mogę zapytać z babskiej zwykłej ciekawości ile miałaś tymczasów?
Patka_ pisze:ja wezme kazdego kota na tymczas za Aslana.
Mam dosc.
Wczoraj zostal wykastrowany i w nocy z radosci zlal mi clay pokoj lacznie ze swoim poslaniem.
Przykro mi ale zostal zamkniety w ciemnej lazience.
Oczywiscie drze sie dzien i noc jak jets odseparowany, ale jak na chwile wypuszcze to mam juz sciany obsikane :/
Tweety pisze:Patka_ pisze:ja wezme kazdego kota na tymczas za Aslana.
Mam dosc.
Wczoraj zostal wykastrowany i w nocy z radosci zlal mi clay pokoj lacznie ze swoim poslaniem.
Oczywiscie drze sie dzien i noc jak jets odseparowany, ale jak na chwile wypuszcze to mam juz sciany obsikane :/
a czy nikt Ci nie zaproponował badania moczu u Aslana?
Patka_ pisze:Tweety pisze:Patka_ pisze:ja wezme kazdego kota na tymczas za Aslana.
Mam dosc.
No nie, a czemu mialby? skoro sika tez do kuwety? i mial roboiny mocz miesiac temu i bylo ok.
Myslisz ze powinnam zbadac?
Tweety pisze:Patka_ pisze:Tweety pisze:Patka_ pisze:ja wezme kazdego kota na tymczas za Aslana.
Mam dosc.
No nie, a czemu mialby? skoro sika tez do kuwety? i mial roboiny mocz miesiac temu i bylo ok.
Myslisz ze powinnam zbadac?
bo rzadko kiedy kot sika wszędzie bez powodu. I druga sprawa, poza kuweta on sika czy znaczy, bo to jest zasadnicza różnica. Jeżeli znaczy to będzie to robił jeszcze nawet ze 2-3 tygodnie po ciachnięciu, hormony nie wygasają w sekundzie
Patka_ pisze:
Zastaje plamy na podlodze tak srednicy 15 cm, nie jakas powodz wiec chyba znaczy, natomiast do wlasnego poslania to raczej sika, bo pielucha dosc pelna:>
Asmiszka pisze:Kinya z Robertem pojechali do mordowni (Kinya chora jak fiksale tutaj to sprawa życia lub śmierci tych maluchów, podejrzewam, że choćby na kolanach miała iść to by poszła). Złapie oddech jak będą mieli je w rękach
Tweety pisze:Patka_ pisze:
Zastaje plamy na podlodze tak srednicy 15 cm, nie jakas powodz wiec chyba znaczy, natomiast do wlasnego poslania to raczej sika, bo pielucha dosc pelna:>
to koniecznie trzeba z tym do weta, bo to nie jest normalne, że kot sika pod siebie skoro sika też do kuwety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jaga1001, Wix101 i 93 gości