Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
silesius pisze:... Jeśli nam zależy na tych kotach, to nie widzę innej drogi. Wszystkie dotychczasowe juz wydeptalismy.
violavi pisze:silesius pisze:... Jeśli nam zależy na tych kotach, to nie widzę innej drogi. Wszystkie dotychczasowe juz wydeptalismy.
Czyli jakie?
phantasmagori pisze:Oczywiście że fundacja jest najlepszym rozwiązaniem, dużo więcej może i trzeba sie z nią liczyć ale założenie jej itd to wszystko trwa. Pieniążki skończyły się już teraz![]()
W Opolu z tego co wiem jest już fundacja nie da się do tego czasu jakoś podpiąć z działaniem pod nią?
Wiem że nie jestem w temacie, nie znam stosunków panujących w tej kwestii w Opolu. I nie daj boże się nie wymądrzam, próbuję tylko coś wymyslić .![]()
Np dziewczyny w Katowicach robią co miesiąc akcję w galerii handlowej, jest to akcja adopcyjna, zawsze jakieś kocisko znajdzie dom a przy okazji biega się z puszkami no i rozmawia z ludzmi.
Ludziska zdają sobie sprawe że jest schronisko ale czego oczy nie widzą... jak przyjdą na taką akcję dotkną zobaczą porozmawiają to otwierają sie i serducha i portfele choćby dla uciszenia sumienia![]()
Ale one są pod opieką fundacji i dlatego mogą to robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 61 gości