Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 29, 2009 22:17

mar_tika pisze:
Ines_Chorzow pisze:Jeśli Brytuś nadal potrzebuje tymczasu, to chętnie mu go udzielimy :) Mamy w domu 5 futerek (bardzo przyjacielskich :)), w tym właśnie jednego brytka - Morfeuszka :) Istnieje też możliwość izolacji koteczka, skoro nie lubi kotów. Wszystkie nasze dotychczasowe tymczasy bały się innych kotów, u nas to się zmieniło :) Trzymamy kciuki za przystojniaczka i za inne schroniskowe biedy.

Brytek pojechał do Dorotki na tymczas .Sama go osobiście zawiozłam .Jegomośc superr spokojny dostojny i wystraszony.

No cóż,własnie dostalam telefon....Brytek właśnie znalazła sie domek. Baltazara-bo tak ma na imię.
Jego duzi rozwieszali plakaty w miejcu zaginięcia kociaka i trafili ....zgadnijcie na kogo????
MIKUSIA 8O
Ludziska maja ksiązeczkę zdrowią i wszytko się zgadza .CZYLI FINAŁ SUPER :D Duzi Baltazara właśnie jada po niego!!!

Dziś również do nowego domku pojechała kotka wczoraj przywieziona przez Teresą .Dzidzia koteczki czyli (obecnie Mysza)na jest na tymczasie u Mikusia.Natomist jej mamuśka dziś tak spodobała się duzym ze ją adoptowali.

Zobaczcie w te oczyska.Piekne
Obrazek
Obrazek

Juliuszanka tak szybko znalazła domek? 8O Super, kochana kicia niech szybko zapomni o tej melinie :catmilk:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 29, 2009 22:26

Kurczę super imię 8O Dzis właśnie zastanawiała się jak jej dac na imię.
Zasugeruję to imię nowym dużym .Mamy z nimi stały kontakt bo to, ci duzi którzy adoptowali od nas Gapę(Gapa pojechała do rodziców dziewczyny)

Gapa tak im się spodobała że postanowili zaadoptować dla siebkie kociakia.Więc Juliuszka pojedzie do nich.Juz dzis mieli z nia podjechac do wet.

Jutro zadzwonię do nich i zdam relację :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 29, 2009 22:33

Więc została Juliuszanką :D lub jak wolisz Juliuszką, albo po prostu Julką :lol:

Iweta

Post » Czw sty 29, 2009 22:48

O rany ale akcja z Brytkiem 8O :lol:
Szkoda, że wszystkie zagubione kociaste nie mają takiego farta :(
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Czw sty 29, 2009 23:24

MISU - PYSIU

A S L A M

Obrazek

BO KOTY MNIE KOCHAJĄ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Czw sty 29, 2009 23:27

MIKUŚ = FARCIARA :!: :!: :!: :!:

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Czw sty 29, 2009 23:31

:ok: :love: :1luvu:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw sty 29, 2009 23:31

Ines_Chorzow pisze:Jeśli Brytuś nadal potrzebuje tymczasu, to chętnie mu go udzielimy :) Mamy w domu 5 futerek (bardzo przyjacielskich :)), w tym właśnie jednego brytka - Morfeuszka :) Istnieje też możliwość izolacji koteczka, skoro nie lubi kotów. Wszystkie nasze dotychczasowe tymczasy bały się innych kotów, u nas to się zmieniło :) Trzymamy kciuki za przystojniaczka i za inne schroniskowe biedy.

ASLAM NIEAKTUALNY.

Ale jeśli masz chęć i dobre serduszko to przygarnij na tymczas innego kociaka np. Szreka, Gaza, Krówkę, Sali, Filipka, Kiki..............mamy ogrom kociaków potrzebujących miłości.
Nie zamykaj im furtki do serduszka. One też chcą kochać i chcą być kochane.

waikiki

Od: Wto gru 16, 2008 20:32

Post » Pt sty 30, 2009 2:34

brytek chwycił za serce i mnie... :wink: dobrze, że ma swoich Dużych!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt sty 30, 2009 10:00

To fajnie, że Baltazar już w swoim domku :D szczęśliwe zakończenie - kocio przepiękny, cudo 8O byłam go obejrzeć u Dorotki :D Lunka go śledziła bo jakiś obcy wkroczył na jej teren :)
I fajnie, że kicia z Juliusz już w nowym domku :D
ale żeby nie było pustki wczoraj wieczorem ze schroniska przywiozłam 4 miesięcznego skrzata, siedzi w boksie na samym dole - wystraszony biedaczek, ale mam nadzieję, że się uspokoi :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sty 30, 2009 10:03

terenia1 pisze:To fajnie, że Baltazar już w swoim domku :D szczęśliwe zakończenie - kocio przepiękny, cudo 8O byłam go obejrzeć u Dorotki :D Lunka go śledziła bo jakiś obcy wkroczył na jej teren :)
I fajnie, że kicia z Juliusz już w nowym domku :D
ale żeby nie było pustki wczoraj wieczorem ze schroniska przywiozłam 4 miesięcznego skrzata, siedzi w boksie na samym dole - wystraszony biedaczek, ale mam nadzieję, że się uspokoi :lol:

Oj, Teresa nie próżnuje :lol:

Iweta

Post » Pt sty 30, 2009 11:37

No tak Teresa nie pozwoli na nicnierobienie. Szkoda tylko że tych bied tyle :(
A co do brytka, to dobrze że tak szybko znaleźli się duzi bo.......
ja bylam w szoku jak moja Lunka zamienila się w psa i caly czas chodzila za nim i warczala :twisted:
Nie pomogly tlumaczenia że kicia tak jak i ona w potrzebie.
A apogeum bylo jak Baltazar jej się postawilm, to byl wrzask 8O gonitwa i oj pióra lecialy.
To ci Lusieńka :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 30, 2009 12:43

Dorota Wojciechowska pisze:No tak Teresa nie pozwoli na nicnierobienie. Szkoda tylko że tych bied tyle :(
ja bylam w szoku jak moja Lunka zamienila się w psa i caly czas chodzila za nim i warczala :twisted:
A apogeum bylo jak Baltazar jej się postawilm, to byl wrzask 8O gonitwa i oj pióra lecialy.

kude jak mi sie to spodobalo "MOJA LUNKA" :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt sty 30, 2009 13:54

Kropeczka13 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:No tak Teresa nie pozwoli na nicnierobienie. Szkoda tylko że tych bied tyle :(

kude jak mi sie to spodobalo "MOJA LUNKA" :D

No cóż "mój Wiesiu" to tylko zwrot :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 30, 2009 14:18

No wiesz, zwrot jak zwrot a ja juz sobie pomyslalem ze Twoja :D
i juz sie zaczalem cieszyc ze Lunka ma D.S. ( no nie zartuje bo wiem ze Ty masz chec pomagac wielu innym bidom a nie jednemu kici ) :piwa:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]