Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barba50 pisze:Ja Ci to już dawno mówiłam, że to jest metoda. Się przecież dziwiłam tym dzieleniem przestrzeni dla kotów. A Ty myślisz, że coU mnie się kochają
Nic z tych rzeczy
Ciągle jedno drugie pogoni, pacnie łapą, czasami wrzask jest taki jakby krew się lała
Ale póki się nie leje - nie ingerujemy. I najbardziej gnębiona jest najstarsza Ksika. No płochliwe, zakompleksione toto totalnie
Ale krzywda jej się nie dzieje
Przez nas jest tak samo kochana i ona bardzo dobrze o tym wie
![]()
A do Puszkina bardzo bym chciała przyjść i zobaczyć jak to wygląda, to jego wycofanie do ludzi... No, ale może rzeczywiście to trudny przypadek, nie wiem![]()
A Ty coDoła masz
O to witaj w klubie
Ja tyż mam, i to od dawna, ale staram się ukierunkować siły i myśli w jedynym słusznym kierunku, który mi daje radość /oczywiście koty/ i dlatego jakoś to jest
[/size]Aleksandra59 pisze:barba50 pisze:Ja Ci to już dawno mówiłam, że to jest metoda. Się przecież dziwiłam tym dzieleniem przestrzeni dla kotów. A Ty myślisz, że coU mnie się kochają
Nic z tych rzeczy
Ciągle jedno drugie pogoni, pacnie łapą, czasami wrzask jest taki jakby krew się lała
Ale póki się nie leje - nie ingerujemy. I najbardziej gnębiona jest najstarsza Ksika. No płochliwe, zakompleksione toto totalnie
Ale krzywda jej się nie dzieje
Przez nas jest tak samo kochana i ona bardzo dobrze o tym wie
![]()
A do Puszkina bardzo bym chciała przyjść i zobaczyć jak to wygląda, to jego wycofanie do ludzi... No, ale może rzeczywiście to trudny przypadek, nie wiem![]()
[size=9]A Ty coDoła masz
O to witaj w klubie
Ja tyż mam, i to od dawna, ale staram się ukierunkować siły i myśli w jedynym słusznym kierunku, który mi daje radość /oczywiście koty/ i dlatego jakoś to jest
Basiu - padam na pyskA jeszcze przed chwilą okazało się, że łady dywanik z futerka mam, bo Puszkin z Fifim postanowili się "pobawić"
![]()
Ale - chciałam zaprosić wszyskie Ciotki na wizytację Puszkina&companyImprezkę małą forumową robię 11 października - Sabacik Czarownic
![]()
ZAPRASZAM SERDECZNIE
![]()
![]()
![]()
joshua_ada pisze:Już przebieram nóżkami.
Proponuję dwa konkursy:
1. którą ciotkę najpierw Puszkin obrzuci łaskawym spojrzeniem;
2. którą ciotkę najpierw Puszkin pacnie?
Może propozycje wygranej?![]()
Ps: jak słyszę, że szykują się jakieś niespodzianki, to w kontekście kociego forum od razu widzę coś w stylu: "dla każdego gościa nowy tymczas GRATIS"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ruru pisze:mój ulubiony wąteczek rozweselający
![]()
![]()
![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:ruru pisze:mój ulubiony wąteczek rozweselający
![]()
![]()
![]()
![]()
Wąteczek rozweselającyNo to napiszę - na planowaną imprezkę pierwsi kurczaka kupiłam i już ich nie mam
Allan cuzamen do kupy z Puszkinem zapolowali - na martwego kuraka i go w 50% zutylizowali dobrzusznie
Kika też w tej akcji swój udział miała
![]()
Ciekawi mnie co ja dzisiaj rano w kuwetach zastanę - chyba jakąś masakrę![]()
Ruru - a może w sobotę wpadniesz na chwileczkę do stolycy i poznasz osobiście uczestników "ulubionego wąteczku rozweselającego"
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 23 gości