ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2007 22:47

Femka pisze:ale mnie nie było :oops:
dobrze, że Alusia nie wie o moim sprzeniewierzeniu
bo chyba nie powiedziałaś jej, zuziu, o tym? :oops: :roll:

Nic a nic jej nie podkablowałam :smiech3: :smiech3:

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lis 05, 2007 22:59

zuzia96 pisze:
Femka pisze:ale mnie nie było :oops:
dobrze, że Alusia nie wie o moim sprzeniewierzeniu
bo chyba nie powiedziałaś jej, zuziu, o tym? :oops: :roll:

Nic a nic jej nie podkablowałam :smiech3: :smiech3:

ufff
a Maksiowi?
żeby nie było, że potfooory nie chcą ze mną gadać :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto lis 06, 2007 19:52

Maksio to niesamowicie ugodowy facet :lol: na nikogo się nie obraża, nawet na Alusię, jak mu łapą przywali :spin2: :spin2: A w ogóle to pan Maksymilian jest facetem bardzo rozrywkowym, tylko że .....nikt go nie rozumie :!: :!: :pig: Najpierw zbyt duża różnica wieku z Zuzią była przeszkodą, bo nie chciało jej się ganiać bez przerwy z młokosem i często ignorowała jego zaczepki :evil: Teraz Alusia też nie chce się ganiać, zaraz się męczy. Obserwowałam, jak Maksio zaczepia ją delikatnie powolutku łapką, na co ona mu tak przyłoży, że lecą pióra kocie. :twisted: Często skaczą sobie do gardeł, a ja nigdy nie wiem, czy się bawią czy się piorą. Ale chyba bawią, bo Maksio oberwie.....a za chwilę łapka znowu pomalutku wyciągnięta w stronę Alusi. Tak jakby badał teren - przyłoży czy nie :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Tak więc Ciociu Femko dwupak black and white pozdrawia i czeka na Cioteczkę w swoim wątku :kitty: :kitty:

zuzia96

Post » Wto lis 06, 2007 19:58

Witamy , ,pozdrawiamy i głaski dla futer przesyłamy :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 06, 2007 20:20

Ja też się melduję i serdecznie witam wszystkie futerka i ich Dużych :lol: :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lis 06, 2007 20:34

Witamy, witamy i głaski od footer dla footer przesyłamy :dance2:
I dla ich Dużych też :dance2:

zuzia96

Post » Wto lis 06, 2007 21:12

zuzia96 pisze:Maksio to niesamowicie ugodowy facet :lol: na nikogo się nie obraża, nawet na Alusię, jak mu łapą przywali :spin2: :spin2: A w ogóle to pan Maksymilian jest facetem bardzo rozrywkowym, tylko że .....nikt go nie rozumie :!: :!: :pig: Najpierw zbyt duża różnica wieku z Zuzią była przeszkodą, bo nie chciało jej się ganiać bez przerwy z młokosem i często ignorowała jego zaczepki :evil: Teraz Alusia też nie chce się ganiać, zaraz się męczy. Obserwowałam, jak Maksio zaczepia ją delikatnie powolutku łapką, na co ona mu tak przyłoży, że lecą pióra kocie. :twisted: Często skaczą sobie do gardeł, a ja nigdy nie wiem, czy się bawią czy się piorą. Ale chyba bawią, bo Maksio oberwie.....a za chwilę łapka znowu pomalutku wyciągnięta w stronę Alusi. Tak jakby badał teren - przyłoży czy nie :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Tak więc Ciociu Femko dwupak black and white pozdrawia i czeka na Cioteczkę w swoim wątku :kitty: :kitty:

jestem w wątku biało czarnego dwupaka :D
Zuzia, uważam, że Maksiu się normalnie przystawia do Alusi :D
Obrazek

Femka

Post » Wto lis 06, 2007 21:40

Tak więc Ciociu Femko dwupak black and white pozdrawia i czeka na Cioteczkę w swoim wątku :kitty: :kitty:[/quote]

Zuzia, uważam, że Maksiu się normalnie przystawia do Alusi :D[/quote]

Maksiu już chyba nie pamięta, co znaczy przystawianie się. :smiech3: :smiech3: Właśnie wskoczył mi na kolana i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że na nich już leży rozwalona Alusia, a on skoczył prosto na nią. I zaraz oberwie................................
A ja przez to towarzystwo stukam na klawiaturze :pisanie: oj, nie ma lekko :!:

zuzia96

Post » Wto lis 06, 2007 21:42

zuzia96 pisze:Tak więc Ciociu Femko dwupak black and white pozdrawia i czeka na Cioteczkę w swoim wątku :kitty: :kitty:

Zuzia, uważam, że Maksiu się normalnie przystawia do Alusi :D[/quote]

Maksiu już chyba nie pamięta, co znaczy przystawianie się. :smiech3: :smiech3: Właśnie wskoczył mi na kolana i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że na nich już leży rozwalona Alusia, a on skoczył prosto na nią. I zaraz oberwie................................
A ja przez to towarzystwo stukam na klawiaturze :pisanie: oj, nie ma lekko :!:[/quote]

jak pomyślę, że masz to wariactwo w domu na własne życzenie, to aż się niepokoję :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto lis 06, 2007 23:41

Obrazek

Witam i cieszę się.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Śro lis 07, 2007 14:39

Zapraszam na bazarek!!! Tym razem handluję .......kubkami kocimi ( :lol: :lol: :lol: ) z nowej dostawy i koteczkami!!! A tym razem pomoc dla kotów p.Danusi Adamczyk :roll: :roll: :roll:

zuzia96

Post » Śro lis 07, 2007 15:14

zuzia96 pisze:Zapraszam na bazarek!!! Tym razem handluję .......kubkami kocimi ( :lol: :lol: :lol: ) z nowej dostawy i koteczkami!!! A tym razem pomoc dla kotów p.Danusi Adamczyk :roll: :roll: :roll:

8O 8O

A dwupak black and white to licytowany razem, czy osobno black, a osobno white :twisted: :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro lis 07, 2007 16:24

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:Zapraszam na bazarek!!! Tym razem handluję .......kubkami kocimi ( :lol: :lol: :lol: ) z nowej dostawy i koteczkami!!! A tym razem pomoc dla kotów p.Danusi Adamczyk :roll: :roll: :roll:

8O 8O

A dwupak black and white to licytowany razem, czy osobno black, a osobno white :twisted: :lol:

Amiko, dzięki że jesteś. Te koteczki nie są z dwupaku black and white. Zresztą mają inny kolor, zobacz sama. :lol: :lol:
Amiko, Ty jesteś fachowiec w sprawach komputerowych, powiedz mi, co się dzieje, jak zakładam bazarek. Wysyłam dopiero co założony bazarek i nagle na monitorze mnożą mi się okienka w zastraszającym tempie. No i ja wtedy szybko wyłączam komputer, bo inaczej nie da się opanować tego mnożenia. Potem jak wchodzę w wątek, to jest już np.35 wejść - tak było też, kiedy przed chwilą założyłam bazarek z miseczką i talerzykiem kocim na Szyszko i Obróżkę. Co to może być???

zuzia96

Post » Śro lis 07, 2007 16:48

A dwupak black and white nie jest do sprzedania za żadną cenę :kitty: :smiech3: :kitty: :smiech3:

zuzia96

Post » Śro lis 07, 2007 16:56

zuzia96 pisze:A dwupak black and white to licytowany razem, czy osobno black, a osobno white :twisted: :lol:

A dwupak black and white nie jest do sprzedania za żadną cenę :kitty: :smiech3: :kitty: :smiech3:

a może potargujemy? :wink:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]