Femka pisze:ale mnie nie było![]()
dobrze, że Alusia nie wie o moim sprzeniewierzeniu
bo chyba nie powiedziałaś jej, zuziu, o tym?![]()
Nic a nic jej nie podkablowałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:ale mnie nie było![]()
zuzia96 pisze:Femka pisze:ale mnie nie było![]()
Nic a nic jej nie podkablowałam![]()
zuzia96 pisze:Maksio to niesamowicie ugodowy facetna nikogo się nie obraża, nawet na Alusię, jak mu łapą przywali
![]()
A w ogóle to pan Maksymilian jest facetem bardzo rozrywkowym, tylko że .....nikt go nie rozumie
![]()
![]()
Najpierw zbyt duża różnica wieku z Zuzią była przeszkodą, bo nie chciało jej się ganiać bez przerwy z młokosem i często ignorowała jego zaczepki
Teraz Alusia też nie chce się ganiać, zaraz się męczy. Obserwowałam, jak Maksio zaczepia ją delikatnie powolutku łapką, na co ona mu tak przyłoży, że lecą pióra kocie.
Często skaczą sobie do gardeł, a ja nigdy nie wiem, czy się bawią czy się piorą. Ale chyba bawią, bo Maksio oberwie.....a za chwilę łapka znowu pomalutku wyciągnięta w stronę Alusi. Tak jakby badał teren - przyłoży czy nie
![]()
![]()
![]()
Tak więc Ciociu Femko dwupak black and white pozdrawia i czeka na Cioteczkę w swoim wątku![]()
zuzia96 pisze:Tak więc Ciociu Femko dwupak black and white pozdrawia i czeka na Cioteczkę w swoim wątku![]()
zuzia96 pisze:Zapraszam na bazarek!!! Tym razem handluję .......kubkami kocimi (![]()
![]()
) z nowej dostawy i koteczkami!!! A tym razem pomoc dla kotów p.Danusi Adamczyk
![]()
![]()
Amika6 pisze:zuzia96 pisze:Zapraszam na bazarek!!! Tym razem handluję .......kubkami kocimi (![]()
![]()
) z nowej dostawy i koteczkami!!! A tym razem pomoc dla kotów p.Danusi Adamczyk
![]()
![]()
![]()
![]()
A dwupak black and white to licytowany razem, czy osobno black, a osobno white![]()
zuzia96 pisze:A dwupak black and white to licytowany razem, czy osobno black, a osobno white![]()
A dwupak black and white nie jest do sprzedania za żadną cenę![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 123 gości