Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 30, 2010 14:39 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Zrobiłam duży wpis, ale go nie zamieściłam. Muszę jednak napisać, że:
b. mile wspominam rozrywkowy duet Trusia i Kacpra,
Kimisia zrobiła minkę jak Niki - z języczkiem ;)
Kacperek cudowny model (zdrówka!)
Kajtka - agenta pamiętam doskonale, jak się zaprezentował na środku ławy :mrgreen: (gdy Niki dostała głupawki i latała po meblach, od razu przypomniał mi się Kajtuś :) )
przesyłam noski od Niki dla Rudzika ;)
Dropsik ma cuudne pysio :love:
Truś odważniak
a najmniej pamiętam Kicię i Dyzia :oops: ale Dyzio to chyba ten kotek, co mało pokazuje się dużym, zwłaszcza obcym

Cała gromadka :1luvu:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Sob sty 30, 2010 17:56 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Śliczne towarzystwo, Aniu, a gdzie piękna kanapa?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 30, 2010 18:26 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

gosiaa pisze: a gdzie piękna kanapa?

Na swoim miejscu :D
Jest na zdjęciach, kociaste na niej leżą w fotkach z poduszką elektryczną w roli głównej. Na ostatnim zdjęciu w całej krasie :wink:.
Tylko obicie teraz inne, bo tamto koty doprowadziły do stanu nieużywalności.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob sty 30, 2010 18:57 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Ale masz pięknie :1luvu:
i jakie "gustowne" stado. Takie chyba pod wystrój wnętrz dobrane ;)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Sob sty 30, 2010 19:29 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Słodziaki :mrgreen: Dropsikowa pupcia jest urzekająca :1luvu: Naprawdę lubię jak stworzonka mają warstewkę tłuszczyku :mrgreen: Kacperek to super model. Ten to umie pozować.
Pozdrowienia dla futerek i dla Dużych ode mnie i moich ogonków :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob sty 30, 2010 19:38 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

A dziękuję, dziękuję wszystkim ciociom za odwiedzinki :1luvu:.
Modelkom i modelom przekażę niezwłocznie wszystkie komplementa :wink:.
Obrazek

pisiokot

Post » Nie sty 31, 2010 14:25 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Ech..., jakie piękne pisiokotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wszystkie w sam raz, oczywiście 8)
Sama słodycz i spokój - faaaajno u Was, Aniu :D :D :D
Ściskam Was przegorąco i zaciskam kciuki za wyniki poniedziałkowowych badań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lut 01, 2010 21:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

I co z Kacperkiem?
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pon lut 01, 2010 21:49 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Byliśmy u pani doktor - Ja, TŻ, Kicia, Kimisia i Kacper. A co.
Z jedny kotem to się nie opłaca jeździć :wink:.

Kicia biedulka przy oddawaniu krwi była bardzo zestresowana, krew nie chciała lecieć z łapki, pobieraliśmy z nóżki. Morfologia, biochemia, jonogram. Jutro odbiorę wyniki. Pani doktor powiedziała, że jak na nerkowego kota, to Kicia wygląda (odpukać) bardzo dobrze tzn. w ogóle na nerkowego na wygląda. Mam wielką nadzieję, że wyniki wyjdą nie gorzej niż ostatnio.
Kimisia demonstrowała swoją bezzębną szczękę (po usunięciu w ubiegły piątek wszystkich zębów poza kłami). Nadal dziąsełka są zaczerwienione, widać stan zapalny. Jest lepiej niż przed wyrwaniem chorych zębów, ale jeszcze trochę potrwa, aż się w pełni wykurują.
Kacperek został dokładnie obejrzany, dr Ewa posprawdzała odruchy i rekacje. Jest wyczuwalny obrzęk na okostnej, na kręgosłupie, Kacperek słabiej reaguje na ściskanie ogonka i tylnych nóżek niż zdrowych przednich. Na razie nie robimy rtg, dostał leki, powinno się powoli wchłonąć. Jak po dwóch tygodniach nie będzie poprawy to robimy rtg i szukamy dalej. Wszystko wskazuje na to, że spadł skądś, uderzył się, mocno sobie obił kręgosłup. On jest szczuplutki, kostki ma na wierzchu, nietrudno sobie obtłuc taki chudy grzbiecik. Powtórka z zastrzyków w czwartek.
Dzięki Bogu ma apetyt, je chętnie, mam nadzieję, że powolutku dojdzie do siebie.
Obrazek

pisiokot

Post » Pon lut 01, 2010 21:54 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

A jak się czuje Trusio? bom ciekawa :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lut 01, 2010 22:08 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Cameo pisze:A jak się czuje Trusio? bom ciekawa :)

Trusio to okaz zdrowia i pogody ducha :D.
Po tych wszystkich swoich przejściach bardzo ładnie doszedł do siebie, wyrósł na pięknego dorodnego kocurka. Jest wesołym, kochanym słoneczkiem, wszystko go cieszy, interesuje, sprawia radość. Potrafi się bawić byle pierdółką, ganiać do upadłego, a jak akurat żaden z kotów nie chce mu towarzyszyć to biega sam ze sobą, donośnie gruchając :wink:.
Jest naprawdę uroczy, bardzo uczuciowy, towarzyski, lubi się przytulać, miziać, uwielbia głaskanie. Cudownie mruczy :D.
Bardzo go kochamy.
Obrazek

pisiokot

Post » Pon lut 01, 2010 22:56 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

pisiokot pisze:Byliśmy u pani doktor - Ja, TŻ, Kicia, Kimisia i Kacper. A co.
Z jedny kotem to się nie opłaca jeździć :wink:.
(...)Kacperek został dokładnie obejrzany, dr Ewa posprawdzała odruchy i rekacje. Jest wyczuwalny obrzęk na okostnej, na kręgosłupie, Kacperek słabiej reaguje na ściskanie ogonka i tylnych nóżek niż zdrowych przednich. Na razie nie robimy rtg, dostał leki, powinno się powoli wchłonąć. Jak po dwóch tygodniach nie będzie poprawy to robimy rtg i szukamy dalej. Wszystko wskazuje na to, że spadł skądś, uderzył się, mocno sobie obił kręgosłup. On jest szczuplutki, kostki ma na wierzchu, nietrudno sobie obtłuc taki chudy grzbiecik. Powtórka z zastrzyków w czwartek.
Dzięki Bogu ma apetyt, je chętnie, mam nadzieję, że powolutku dojdzie do siebie.

Uff, miejmy nadzieję, że obrzęk szybciutko się wchłonie i chłopak znów będzie dokazywał.
A taka wyprawa do weta, o matko :) ja z jednym mam moc wrażeń, a tu z taką gromadką 8)
Głaski dla wszystkich futerek :kotek:
Obrazek

szybenka

Post » Wto lut 02, 2010 8:08 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Bardzo ładne zdjęcia:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto lut 02, 2010 21:26 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Wielkie kciuki za Kacperka i za dobre wyniki Kici.
I w ogóle za wszystkie futerka :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lut 02, 2010 23:07 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.69

Kacperku wracaj szybciutko do formy :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]