czia pisze:ten rudasek od tricolorki ma już domek w Gorzowie Wlkp., razem z Zołzulą. Jaaga czekam na informację, domek potwierdził na 100% że biorą włąsnie te kociaki nie inne!!!
Witam Wszystkich!
Kotka tricolorka i jej rudy maluszek jest pod naszą opieką.
Jaaga zrzekła się praw do tych kociaków dzięki czemu uratowała dodatkowo cztery małe istotki.
czia przykro mi bardzo ale rudasek cały czas wcina cyca mamy więc jeszcze musi poczekać na nowy domek.
Dodatkowo mamy w zwyczaju zawozić osobiście koty do nowych domów a Gorzów jest bardzo daleko. Biorąc pod uwagę, że jest to młody i piękny kot to napewno znajdzie dom na śląsku.
Ewentualnie gdyby, ktoś z nas jechał by w tamtą stronę to może..............
ale jednak myślę, że zdecydownie lepiej by było byś pomogła jakiejś biedzie z waszych okolic. Na pewno ich tam nie brakuje.
Na pewno się ze mną zgodzisz, że podróż dla takiego kotka była by bardzo męcząca, a jeżeli on może mieć dom gdzieś bliziutko to poco go stresować.
Dla wszystkich zainteresowanych powiem, że tricolorka jest przecudowną mamą dla swojego rudaska i czterech tyskich kociąt.
Pięknie się nimi opiekuje i mam nadzieję, że cała rodzinka będzie zdrowa i znajdzie wspaniałe domy.
Za niedługo kocia rodzinka będzie miał swój wątek więc jeżeli ktoś będzie zainteresowany to możemy podać, ale wiemy, że dziewczyny macie tyle swoich katowickich więc nie zabardzo chciałabym zaśmiecać ten wątek!
czia bardzo się cieszę, że z taką determinacją dążysz do tego by mieć kociaka wiem, że na pewno znajdziesz jakąś biedotkę której trzeba pomóc.