Biedne wiejskie koty-minęła setka prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 28, 2007 19:44

Lemoniada pisze:
ewa74 pisze:dubel :oops:

I to podwójne kciuki, jak widzę! :ryk:
Boże, jak ja kocham sterylizacje i kastracje, to najlepszy wynalazek naszych czasów, obok internetu oczywisćie :D Mnie też się małe cięcie szykuje, uff... Kociamko, moc ciepłych myśli posyłam, oby jak najwięcej takich osiągnięć! :D

No musze to powtorzyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw cze 28, 2007 20:02

Łolaboga rety.......Blond Gaździno Tornado :ryk: ......a czy było cosik w tych wiadomościach o opadach gnojówki na to somsiednie łobejście tego jełopa? Ha? :lol:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw cze 28, 2007 22:09

Niestety Ewo, okazało się, że opad wyżej wymienionej substancji nastąpił na nieodpowiedni obiekt. Ciekawe(swoją drogą) czy zapach już zelżał :wink: :lol: i czy koty znowu z Iwonką śpią :D
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Czw cze 28, 2007 22:37

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Dziewczyny ja się teraz pojscałam :oops:
Ta prognoza pogody i komentarze z tym zwiazane :lol:
Nie zdązyłam z dziurawą nogą do kuwety :oops:
Majty do prania ,doopa do mycia,podłoga też :oops:
teraz bedę miała przezwisko:Kociama pojszczynoga :lol:
Czytając Wasze wypowiedzi trzeba mieć silne zwieracze albo pampka w galotach :D

Szwy wyciagniete.Fela witała mnie i Madzię bardzo serdecznie,baranki były i mruczando.Gdy Kociama zabrała sie do zdejmowania szwów to juz tak wesoło nie było :roll:
Duzy Feli ucierpiał :lol: ugryzła go w paluszek bo za mocno chyba ja trzymał.A ile Duzy sie najeczał bo paluszek go zabolał :lol:
Po zabiegu Fela znowu mocno sie do nas tuliła,na pozegnanie dostała od Ciotek po całusie i wróciłysmy do domu.
Spacer z Rudkiem był krótki bo zimno i noga boli bardzo.
Koty nakarmione,Kicia dochodzi do siebie,ale została u mnie i może na dłużej zostanie :roll: Właścicielka chciala ja zaraz wypuścić na dwór :evil:
Zrobiłam w tył zwrot i wróciłam z Kicia do domu :)
Idę wygrzać do wanny moje gnaty.
Dopiero teraz cos zjem bo jakoś dzisiaj nie miałam czasu i ochoty.Moze jeszcze dzis tu wpadnę.
Dzieki za rozweselenie mnie Waszymi wpisami :lol:
Nastepnym razem napiszcie czerwonym kolorem:
E Kociama nie czytaj póki pampersa w gacie nie włozysz :D

Oleńko Koty śpią ze mną :D
Były u nas silne wiatry to mi futro przewietrzyło :wink:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw cze 28, 2007 23:03

ewa74 pisze:
Lemoniada pisze:Boże, jak ja kocham sterylizacje i kastracje, to najlepszy wynalazek naszych czasów, obok internetu oczywisćie :D Mnie też się małe cięcie szykuje, uff...

Lemoniada 8O :ryk: :mrgreen: :lol: Leżę i kwiczę ze śmiechu.... powaliłaś mnie. To jest cytat roku :lol:

Mnie tez powalilo :lol: Lemoniada, mam nadzieje, ze masz dobrego weta :twisted:

A w ogole, chcialam tylko napisac: Kociamko, jestes wielka :king:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw cze 28, 2007 23:57

Śpijcie dobrze Castrosisters :wink:
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pt cze 29, 2007 9:35

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Normalnie nie mogę od samego rana... :lol:

Kociamo a co Ty znowu w nogę zrobiłaś? Oj! Oj! ( ikonka grożąca paluszkiem). :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pt cze 29, 2007 9:36

Blond Tornado pisze:Niestety Ewo, okazało się, że opad wyżej wymienionej substancji nastąpił na nieodpowiedni obiekt.

grrrr.... a dyć do rzyci taka prognoza!!!!! Trza bedzie ino iśc do gaździny Caty, flaszkie postawić na stół, niech tam ponegocjuje z jakimś płanetnikiem-gnojownikiem, coby rychtyk pocarował i gnojowice spuścił tam gdzie trzeba!!!

Co wam powim to wam powim....ale wam powim, że ta telewizornia to kłamie. Gadajom pierony że bedzie słonecko i ciepło, cłowiek się wyrychtuje do arbaitu jak trza a potem sie okazuje że na mieście leje jak z cebra i wicher łeb urywa.....hej! :lol:

ewa74

Post » Pt cze 29, 2007 9:47

Blond Tornado - jesteś WIELKA :) I ciekawe zjawisko meteorologiczne nam zaprezentowałaś. Nareszcie miałam się z czego pośmiać.
Ewik, mosz recht - ta telewizornia to tylko pod tramwaj się nadaje. Na dziś mi zapowiedziała ziąb i dysc, a tu faja - słonecznie i ciepło. A ja się ubrałam na takie pogode, jakom mi ta skubana telewizornia zapowiedziała.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 29, 2007 9:58

Oj, Maryśka...ty się ino nie śmiej, bo jak wyńdziesz z arbajtu to cie zleje i przewieje i sie beńdziesz cieszyć żeś sie tak wyekwipowała. Ja już od dwóch tygodni łaże z parasolką, bez względu na prognozy z telewizorni.

TELEWIZJA KŁAMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

ewa74

Post » Pt cze 29, 2007 10:06

Ewa, ty mosz recht. Wczoraj się zastanawiałam, po ki grzyb brałam ze sobą parasolkę i kurtkę. No to się dowiedziałam na przystanku, jak na nim po arbajcie stanęłam. Wiało, lało i grzmiało. A dziś jeszcze po drodze do domu mom póńść do bibliotyki, to większa szansa na zmoczenie. A że pranie na mnie czeka - deszcz prawie murowany.

MaryLux

Post » Pt cze 29, 2007 10:18

A no i widzisz - wiedźma + parasolka (czyli umbrelka) = deszcz :lol: :lol: :lol:

ewa74

Post » Pt cze 29, 2007 10:22

Ano, tys prowda :) Jednak nie podejrzewałam, że jestem wiedźmą - czyli taką, która wszystko wie. Niewiastą nie jestem na pewno, bo niewiasta nic nie wie. Pewnie jestem jędzą - czyli tak pośrodku. :balony:

MaryLux

Post » Pt cze 29, 2007 10:22

nie no, Cioteczki, jesteście niemożliwe :D Szkoda, że na forum posłuchać nie można. Uwielbiam słuchać gwary. Jak kiedyś jeździłam służbowo na Śląsk to się wściekałam, że ludzie za wszelką cenę starali się mówić książkową polszczyzną, zamiast piękną śląską gwarą. Nie mogłam się jej nasłuchać.

Czytając Wasze dialogi, mogę sobie tylko wyobrazić fantastyczne brzemienie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt cze 29, 2007 10:39

jak na rodowitego Bałuciarza z miasta Łodzi przystało, śmigam śląsko-kaszubko-góralską mieszanką z ukraińskim akcentem (oj, te przprowadzki po Polsce) :lol: :lol: :lol:

ewa74

[poprzednia][następna]