noooooo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Czy Działkowcy śpią w altanie, czy masz budki dla nich?
Mają całą altanę do dyspozycji z wyścielonymi kocykami, trzy miekkie kocie budeczki oraz trzy miejsca hotelowe w budzie zewnętrznej (solidnie wyłozonej styropianem i ciełymi ciuchami).
![]()
Ucałuj Kłapcia ode mnie!
Za chwile jadę do niego, wycałuje to piękne pysiunio
Marcelibu pisze:
Szykuje się następna paczka z żarciem dla Działkowców. Przed Nowym Rokiem powinna dojechać.
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:
Szykuje się następna paczka z żarciem dla Działkowców. Przed Nowym Rokiem powinna dojechać.
Kłapcio i inni serdecznie Ci dziękują.
Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:
A dla mnie to taka przyjemność, kiedy wiem, jakie pysie to jedzonko zjedzą. Do każdej chrupki dodaję dużo serca i dużo uśmiechów. Za każdym razem.
Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Marcelibu pisze:
A dla mnie to taka przyjemność, kiedy wiem, jakie pysie to jedzonko zjedzą. Do każdej chrupki dodaję dużo serca i dużo uśmiechów. Za każdym razem.
One to wiedzą i sie zawsze do Ciebie uśmiechają![]()
Zresztą jak przyjedziesz to osobiscie podziękują![]()
Kiedy nas odwiedzisz?
Marcelibu pisze:W marcu na pewno. Dodatkowo teraz okazuje się, że wiesz, gdzie(tam, gdzie mamy biznes w Twojej okolicy), będą dodatkowe sprawy i będę tam miała z kim jeździć "służbowo" samochodem. Tak więc upierdliwy dojazd pociągiem odpadnie. Ja już mam wszystko obmyślone
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 89 gości